bojler Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 V 5. 1. 2021 na 16:17, Martab napsal: To má ještě nějak extra zvedlý podvozek? Minimálně ta 2. fotka vypadá hodně vysoká... "Pro vyšší odolnost a zachování světlé výšky vzhledem k přidané výbavě v podobě policejní vestavby (majáky, kamery, vybavení) budou upraveny zadní nápravy vozů. Oproti sériové výrobě budou ve vozech odlišné pružiny, tlumiče a robustnější kryt motoru a převodovky." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 (editace) Nepochopitelné je, že na současných O3 s "beranidlama" jim ŠA nechala sériový podvozek. Stačí retardér a přejezd se neobejde bez zvukového projevu. Aspoň u té Scaly se, jak vidno, polepšili. Editováno: 15. leden 2021, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Je to i jako požadavek ve smlouvě - zachování světlé výšky i na horní hranici povoleného zatížení. Proto je ta Scala jak koza na chůdách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 @bojler jj, už jsem to v těch nových článcích četl. Smutné je, že kvůli tomu zvedají podvozek a nevyužijí jen "samonivelační" tlumiče jako může mít třeba Superb :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Už delší dobu zase nemůže. Navíc to bylo jen na zadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.zmuda Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 V 23. 8. 2020 na 20:44, tomas.zmuda napsal: Vyzvednuto z autosalonu: 17.5.2019 10.6.2019: Jela na valníku do Mladé Boleslavi, vyzvednuto 28.6. dešťový senzor opraven, chybělo těsnění u zpětného zrcátka, tedy hučení taky opraveno a na schránku na brýle dostal prodejce slevu a měl o tom při prodeji informovat. Bez auta 18 dní. 25.7.2019: Kalibrace senzorů a aktualizace FW. Vyzvednuto 6.8.2019, 13 dní bez auta. 27.8.2019: Provedena kalibrace senzorů a geometrie. Vyzvednuto 30.8.2019, 4 dny. 25.9.2019: Ohledně závady ACC servis vždy tvrdil, že podle počítače se mi před autem objevila překážka, proto auto začalo brzdit. Zde jsem dodal záznam z palubní kamery a na základě toho vyměnili řídící jednotku. Vyzvednuto 3.10.2019, 8 dní bez auta. 19.2.2020, zadní ostřikovač, viz výše, opraveno ve stejný den. 21.8.2020 porucha motoru, nepojízdné, odjelo na odtahovce... Doplnění: září 2020, 14 dní v servisu, poté jsem ujel 65 km a závada ACC, opět do servisu, přehrání SW, reset. říjen 2020: Opět 2x závada ACC, v listopadu vrácení prodejci. Jen abych ukončil příběh se Scalou. Po několika měsících se podařilo vyjednat se Škodovkou vrácení auta, pro jeho poruchovost. Uznali, že neví jak závady ACC a další poruchy opravit a vezmou si auto zpět. Schválně jsem sledoval sauto, kdy se ukáže a už je opět na prodej: https://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/scala/19031326?goFrom=list Varuji případné zájemce, tohle je jen neštěstí a nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 No dobre, a co za auto teraz kupis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Hádám, že Škodovku už ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Super a za "ludovu" cenu to posunieme dalsiemu, nech sa nenudi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 Velice mě však baví SPZ "Vyzkoušené vozy" :-D Ještě jim tam chybí "...a raději vrácené..." 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wazi Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 To je krásná cena :-D Já zrovna přemýšlel, když bych se rozhodnul po dvou letech Scalu prodat a vzít jinou škodovku - jen teoreticky. Kolik bych "prodělal", když by mi dali bonus za výkup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 @Wazi ale koľko nových kamošov by si mal v servise :D otvoril by si dvere a už by sypali prášky, že zas je tu :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wazi Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Nevím kam to napsat, takže se zeptám zde. Pokaždé, když sešlápnu spojku a nastartuju, následně spojku pustím, tak se ozve malé jakoby cvaknuti, ale opravdu tiché. Nejedná se tedy o zvuk při samotném šlapání na pedál. Nevíte, co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Ale slyšíš to jen v garáži nebo maximálně venku, ale jen tam, kde je skoro klid? Řekl bych, že je to běžný jev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 (editace) V 4. 2. 2021 na 10:19, Rapid1.0 napsal: Hádám, že Škodovku už ne.. No musí to být velmi nepříjemné dostat se do takové situace. Ale kdysi jsem viděl na ČT pořad (snad Černé ovce) a tam byl pán, který měl podobné problémy s novým Peugeotem. Jedna porucha za druhou, auto bylo víc v servisu než u majitele a dealer auto nechtěl vzít zpět, takže vlastně na tom byl ještě hůř. To si asi nevybereš, Myslím, že kdyby teď koupil druhou Škodovku, tak bude vše OK. Na druhou stranu bych uplně chápal, kdyby ztratil důvěru a koupil jinou značku. Spíš by mne zajímalo, jestli s tím servis něco udělal, než to dali na SAuto, nebo jestli to nechali tak... Editováno: 5. Únor 2021, autor: dafr doplnění slova servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 před 2 hodinami, Wazi napsal: Nevím kam to napsat, takže se zeptám zde. Pokaždé, když sešlápnu spojku a nastartuju, následně spojku pustím, tak se ozve malé jakoby cvaknuti, ale opravdu tiché. Nejedná se tedy o zvuk při samotném šlapání na pedál. Nevíte, co by to mohlo být? To stejne mi dela F3 1.2 tsi, najeto 27 tisic. Jak ji vyslapuju na neutral, tak v miste zaberu smerem nahoru slysim cvak 😁. Prej normalni jsem tady vycetl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 (editace) Necvaka vam nahodou spinac na pedale spojky? Alebo relatlo ktore je ovladane z toho spinaca.? Editováno: 5. Únor 2021, autor: atlan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Nemam to vysledovane, jezdi s tim manzelka, ale jde to jako od motoru. Jeden mistr ze skoly co jezdi na skoleni do MB mi rikal, ze to muzou delat dve veci.... spatne namazane lozisko na mrkvi a to druhy jsem nepobral, ze pry neco muze do neceho narazet v prevodovce ci co.... kazdopadne to tady dela vice lidem u F3. Spoleham na zaruku kdyby neco, jeste mam asi 13 mesicu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wazi Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Zajímavé, že to dělá po nastartování. Když normálně vyřadím na neutral a šlapu na spojku tak už nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Za studena jo, po zahřátí ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Tak ja to slyšim, když manželka přijede z práce a zajíždí do garáže, takže zahřátý motor to má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 Mne takhle klepe kazda VW prevodovka na poslednich trech autech od roku 2010, nehledal bych problemy tam kde nejsou. Pokud by bylo neco spatne, tak ten zvuk bezpecne poznas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 5. Únor 2021 Sdílet Vloženo 5. Únor 2021 I po zahřátí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Únor 2021 Sdílet Vloženo 7. Únor 2021 Ehmm.. Škoda Scala RS iV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Únor 2021 Sdílet Vloženo 7. Únor 2021 Tak o Scala RS/iV básní Prokopec už po několikáté, a ani nemá udán zdroj informace, dřívější zmínky se odvolávali na: https://www.autobild.de/artikel/neue-skoda-2020-2021-2022-und-2023--5239636.html Spíš by dávalo větší smysl (a nejen pro Scalu), kdyby koncern vyvinul nějako slabší variantu pro menší modely, nebo čistě hybrid, které by mohli tvořit základní nabídku pro větší modely. Ale zatím to k ničemu takovému nevypadá, spíš tlačí čistě eletriku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.