Publikováno Září 24, 20186 r Ahoj, máte někdo prosím zkušenost se zákaznickým (rodinným) balíčkem v MB při předání nového vozu zakoupeného u dealera? Je několik typů viz. http://www.skoda-auto.cz/novinky/novinky-detail/2018-08-03-zakaznicke-balicky nebo http://www.skoda-auto.cz/nabidka/zakaznicke-balicky Upraveno Září 24, 20186 r od BoBo88
Září 24, 20186 r Nevím nevím já mám auto přímo od prodejce škodovky z MB zákaznické centrum a nedostal jsem ani kafe když jsem čekal než si me vyzvedne baba co mi předávala auto. A když se tata zeptal zda něco dostaneme k autu které jsme u nich objednali za 700 000 tak říkali že nic nedavaj
Září 24, 20186 r Prodejce nás od toho hrozně odrazoval, že je to zbytečnost a všichni se kvůli tomu musí sbalit a jet do Boleslavi. Ale kdoví, třeba to není tak špatné.
Září 25, 20186 r Autor já jsem si to objednal, jelikož mě vždy zajímala výroba a muzeum, jídlo a zkušební jízda v něčem dalším dle výběru je zpestření jak si tento den s předáním auta zpříjemnit. Jde mi spíše o formulaci "slavnostní předání", nevím co čekat. Zda to bude jen tady máte klíče a zmizte nebo to je něco zajímavějšího :) Dealer víc informací nemá, skoro ani nevěděl o tomto balíčku.
Září 25, 20186 r Ja jsem tento balicek dostal, kdyz mela Octavka 4roky. Kazdopadne doporucuji. Muzeum urcite stoji za to. Jinak prohlidku v MB jsem absolvoval take, prosli jsme lisovnu (civka plechu na jedne strane, blatnik na druhe) a finalni montaz Octavii... Celou dobu se nam venovala usmevava babovka a odpovedela na vsechny "verejne" otazky.
Září 26, 20186 r tak jelikoz mame rodinu v Boleslavi, tak muzeum jsem uz videl nejmin 2x. depozitar 1x (pokud se bavime o te "garazi" v 1. patre na prototypy. Co me laka je ta fabrika. Nicmene vek min. 10let, takze si jeste 8 pockam:) aby tam mohlo i to mladsi dite:).
Srpen 7, 20196 r Konečně jsem našel správné téma, chtěl sem se podívat v rámci rodinného balíčku předání zovu do fabriky, ale (jak již píší jinde) prodejce pravil že si to musím zaplatit (3500 plus 500 za fabriku) a hlavně koukám že v objednávkovém formuláři na prohlídku fabriky stojí že musím mít vlastní auto. Krom prohlídky fabriky mi šlo o ušetření času převozu vozu a leštění prodejcem který to odhadoval na 14 dní až 3 týdny. Absolovoval někdo prosím předání vozu ve fabrice?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.