sk0d@ Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 1. Nie je to slozitejsi, a netreba to robit nasilu. Samotne vypnutie SS neprepina rekuperaciu do ineho modu, nedeaktivuje ju, proste sa s nou NIC nedeje. Su to hoaxy a bludy. 2. Su vobec nejake dokazy, ze platene vypnutie rekuperacie tym panom aj funguje? Viem iba o jednom uzivatelovi, ktory to po uprave sledoval, a zistil ze mu to stale meni napatia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 nepomohlo by zmeniť v gateway typ batérie z AGM na obyčajnú ? to by mohlo vypnúť rekuperáciu aj SS ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 http://www.auto.cz/proc-stop-start-nici-autobaterie-tohle-byla-draha-uspora-113291 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 To je přesně ono. Luxusní článek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Protože nevím, jestli mám nebo nemám rekuperaci, superb 140kw 09/2015, tak jsem udělal dneska měření. Stav baterky na maxidotu mi neukazuje nic jen oranžovou ikonu baterie, SOC ---%, tak jsem vzal měřák a šel se projet. Před nastartováním měla baterka cca 12,45V, po nastartování studené auto cca 14,7V. Udělal jsem jízdu asi 35km a po celou dobu napětí kolísalo o pár desetin. Takže hádám, že rekuperaci nemám v autě funkční? Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Urcite ju mas,to je standart,ako aj SS,bohuzial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 AdoksS: 12,45V je pěkná hodnota a ta nabíjecí taky. Ale pro jistotu si to ověř v seznamu výbavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Clerfayt: máš na mysli z datového štítku v kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Uz sme to riesili na fore, ako ju zachytit, a kedy sa spusta. Vplyv ma napr. vonkajsia teplota. Nahrat ju celu = pouzit akykolvek obd adapter -> kompatibilny softver a nahravat napr. otvorenie klapky a napatie na CM. Tam je to vidiet tak, ze to aj uplny blb spozna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 před 40 minutami, AdoksS napsal: Clerfayt: máš na mysli z datového štítku v kufru? Jo, ale nevím jaký je to kód. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Clerfayt: Kody jsem rozlouskl, ale žádná zmínka o nějaké rekuperaci. sk0d@: kde se to řešilo, nějaký odkaz? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Asi zde: https://forum.skodahome.cz/topic/133719-dobíjení-autobaterie-nabíječka-startovací-zdroje-apod/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 před 12 hodinami, Patrik1971 napsal: Urcite ju mas,to je standart,ako aj SS,bohuzial Chápu-li správně, tak SIII má StartStop + tím pádem i rekuperaci každý. OIII má StartStop + tím pádem i rekuperaci jen některá dle výbavy. Tedy nemá-li ve výbavě StartStop, pak nemá ani rekuperaci a má zcela obyčejnou baterii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 U OIII od MR 2016 u vsech motorizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Moc pěkné téma o ničem...v určitém období se vyráběli auta, které mají rekuperaci a nemají Start/Stop.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 V 19. 10. 2018 na 14:55, Martin Bednář napsal: Tak lidi tady konkrétně s S3 vesele rekuperují cca. tři a půl roku, co je auto na trhu a žádné problémy s tím zatím nejsou. Neosuhlasím, mě odešla baterka asi po 2,5 roce a to během léta. Odešla z minuty na minutu...ráno jsem nastartoval ujel po dálnici 100km na benzince zhasnul a už skoro nenastartoval. Druhý den ráno jsem již nenastartoval...a to auto používám na dlouhé cesty(nyní po 3a1/4 roce mám najeto 160tkm ) a docela dost brzdím motorem...musím říci, že jsem si myslel, že o svém autě vím hodně, ale o této "feature" jsem netušil a ledacos mi tím došlo => tohle chci fakt vypnout 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 před 1 hodinou, Bladik napsal: tohle chci fakt vypnout Tak napiš ferdovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Moc pěkné téma o ničem...v určitém období se vyráběli auta, které mají rekuperaci a nemají Start/Stop.... To znamena, ze vsechny Skody s SSS maji i rekuperaci? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 V 25. 10. 2018 na 10:01, ferda25 napsal: Moc pěkné téma o ničem...v určitém období se vyráběli auta, které mají rekuperaci a nemají Start/Stop.... Možná by stálo za to dát jednoduchou odpověď - rekuperaci umím vypnout, neumím vypnout, týká se vozidel z období xy. Spoustu dohadů by to ušetřilo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Problem je, ze nezistne a verejne nic nevysvetluje, pouze pres SZ za ucelem kseftu. Veškeré informace poskytuji jen přes soukromé zprávy. Tak nejak se u nej vytratila ochota nezistne pomoc radou nebo vysvetlenim. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 (editace) Mel bych mit vyplou rekuperaci na F3, baterka drzi 12.4 az 12.5 V. Auto jezdi denne kratke trasy. Editováno: 26. Říjen 2018, autor: Čečulák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Ceculak kto ti ju vypinal? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 (editace) Strakonice Auto je 3-2017, 66 kw, Style Editováno: 27. Říjen 2018, autor: Čečulák 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 A si dost zrucny to v lete logovat cez OBD adapter? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Mluvíš pro mě jazykem jiného kmene... Občas ze zvědavosti změřím baterku přímo na jejím kontaktu měřákem za 2 stovky a ukazuje to nejmíň 12.38 V... nejvíc 12.5 V Měřím to po stání auta z druhého dne. Pod 12.38 zima léto to nikdy nekleslo... minimálně toto to drží stále. Auto jezdí manželka 10 km do práce a dalších 10 zpět se zastávkou ve škole a v obchodě...pokaždé startuje. Parkování přes noc v nevytápěné garáži, ve dne na ulici. Zda je to více než normálně netuším, ale když jsem byl u Jirky, tak se mě sám ochotně ptal co chci nakódovat a mimo jiné mi tam měl udělat dle jeho slov potlačení rekuperace. Dokonce mi i celkem podrobně vysvětlil postup... jenže já ani netušil co říká . Když baterii dobiju na 12.8 V, tak mi to nedrží a opět to klesne na udanou hodnotu. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.