Leden 14, 20214 r To nikdo nepochopí, ale snažil jsem se ty háčky hledat ve fabrice a nic všechny byly s MR 2021 přeskladněny do Mladé Boleslavy a zdělány ve fabiích MR 2020. A ani koupit moc nejdou.
Leden 14, 20214 r před 2 hodinami, KyAeRtOiQ napsal: 2 háčky, myslíš ty na levém boku na tyčce? Protože ten co se vkládal do zezadu do opěráku do kotevního oka dětské sedačky byl v rámci úspor zrušen Jojo, háčky jsou na tyčce, myslím, že se dají přendat i na tyčku vpravo. Dají se dokoupit za asi 100 Kč / kus.
Leden 14, 20214 r Asi je nakonec objednám, stejně dodávali jen jeden. https://www.auto-doplnky.com/hacek-do-zavazadloveho-prostoru-na-misto-kotveni-detske-sedacky-original-57a867785a9b9?v=97875&gclid=Cj0KCQiA9P__BRC0ARIsAEZ6irhpmoltKZdw5fdvDsShMm1UbGc66xcJ2WI7dZQPmU5DUwR0-jtgqLoaAscpEALw_wcB#
Leden 15, 20214 r Takto vypadá kufr ve verzi Active Ani boční kapsy nejsou....síťový program tudíž nutnost. Druhou tyčku s háčky mají Varia sedadla.
Leden 17, 20214 r Já jsem tedy spokojený s těmi oddělovači na sucháč co se dají připevnit kdekoliv na koberci, z toho důvodu nepoužívám to plastové dno. Původně byly dva ale přikoupil jsem si jich víc přímo ve škodovce (podobné se dají asi koupit z Číny), když je nepotřebuju tak je jen nalepím k zadním sedačkám. Drží to hodně dobře když se to tam dá správně, přijde mi to praktičtější než ta spodní síť - ale určitě záleží kdo co vozí. Mám Style MR20 a taky nemám tu pravou tyč s háčky, ale celkem jsou vzadu tři kapsy + levá tyč se třemi háčky, to mi stačí.
Leden 17, 20214 r Ty "oddelovace na suchac" jsou doopravdy super. Pouzivam i ty z Ciny. Ty cinske jsou vyssi a vice brani prevraceni veci. Da se tim uplne zamezit cestovani veci v zavazadlovem prostoru. Sit mam, ale temer nepouzivam.
Leden 17, 20214 r V 15. 1. 2021 na 20:48, davi72 napsal: Takto vypadá kufr ve verzi Active Ani boční kapsy nejsou....síťový program tudíž nutnost. Druhou tyčku s háčky mají Varia sedadla. ...to teda ořez...kapsy jsou praktické a síťky taky, rád je využívám a háčky zase žena, na tašky s nákupy! 🙂
Leden 17, 20214 r Přesně ...ty háčky jsou k nezaplacení.Jak říkáš ...nákupy to krásně drží.V bočních síťkách mám autokosmetiku.😉
Leden 18, 20214 r Tak jsem se ptal prodejce na síťový program u Karoqa edice 125 let (9/2020) Je mi líto, ale síťový program nebyl u Vašeho vozidla součástí standardní výbavy (pouze za příplatek 1.300,- Kč vč. DPH pod kódem PKA)
Leden 22, 20214 r V 18. 1. 2021 na 21:00, Mit napsal: Tak jsem se ptal prodejce na síťový program u Karoqa edice 125 let (9/2020) Je mi líto, ale síťový program nebyl u Vašeho vozidla součástí standardní výbavy (pouze za příplatek 1.300,- Kč vč. DPH pod kódem PKA) Je pravda, že v průběhu loňského roku ten ceník několikrát měnili. Já objednával v 1/2020 a tam stopro byl.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.