mr.slim Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Ahojte, aj vam Karoq s DSG vydava rezonujuce zvuky pri cuvani ? Deje sa to ked zaradim R a pomaly cuvam, Sa mi zda divne ze brzdy su aktivne aj ked cuvam bez brzdenia. Je to vlastnost alebo chyba ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Hm, tohle budeš muset přeložit, i když jsem na Slovensku pár let žil a chodil i do školy, tak netuším, co je to "strpanie". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.slim Vloženo 12. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Zamenil som to za rezonujuce ..to snad uz chapes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Ok, upravil jsem to i v názvu tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.seb Vloženo 27. leden 2019 Sdílet Vloženo 27. leden 2019 Na tento vikend jsem mel od kamarada pujceny Karoq 1,5 TSI (DSG). Pri pomalem couvani se ozyva podivne, ale celkem hlasite skripani. Nevim cemu ten zvuk prirovnat. Proste jako kdyz nekde drhne kov na kov. Tipnul bych si, ze to slo od kol nebo jine casti podvozku, ale fakt nevim. Celkem me to vyplasilo, preci jen jsem mel auto pujcene. Kamarad ale rikal, ze mu to dela take. Setkali jste se s tim nekdo? Pokud ano, tak kde muze byt problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man.kar Vloženo 27. leden 2019 Sdílet Vloženo 27. leden 2019 Určitě to dělá i u jiných aut , v zimě se často na silnici nachází posypový materiál v podobě štěrku ,malé kamínky které se dostávají mezi kryt kotouče a skřípou a škrábou .Jestli to chceš odstranit tak zajeď do garáže nebo na nějakou plochu a na heveru vyzkoušej které kolo to dělá.Zakrytování bývá z plech a dalo by se s tím pružně zahýbat a kolem na heveru pootáčet až kámen vypadne . Pokud to neví nějaké ložisko v kole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 29. leden 2019 Sdílet Vloženo 29. leden 2019 Nic podobného se u mého Karoqa (DSG) neprojevilo, i když ho máme zatím jen něco málo přes měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.slim Vloženo 29. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2019 Mam najazdene cca 9000km a pri cuvani mi skoro vzdy rezonuju brzdy. A štrk nemam v brzdovej sustave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man.kar Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Dnes jsem se dočetl na německém fóru že rezonování brzd při couvání způsobuje špatné osazení zadních brzdových destiček (chybné ) od výroby.Píše se tam že o tom Škodovka ví .Po výměně v servisu za jiné se rezonování brzd při couvání již neopakuje. Jestli je to pravda ,mohlo by to odstranit tenhle problém. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.slim Vloženo 14. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Prosim ta, mohol by si sem hodit link na to forum ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 (editace) U mne se to projevilo cca po 7 měsících.Volal jsem do servisu , Stodůlky ,nebudu jmenovat, prý tam mám kamínek, nebo málo brzdím a tvoří se tam rez a nestačí se kotouče očistit.Mne to rezonuje jenom když couvám do garáže a přibrzďuji, neslyšeli,neví, jsem první a o cukání jakbysmet,žádná 1,5 na reklamaci nebyla. Editováno: 14. Únor 2019, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.slim Vloženo 14. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 No mne to rezonuje asi pri 80% cúvaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man.kar Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Ahoj chlapi letím z dílny ,tam jsem se nemohl přihlásit ,tak doporučuji si to vlákno přečíst od začátku do konce je tam i video od borce co to natočil na telefon ,má to velmi slabě natočeno zvukově musíte to hodně zesílit aby to byla slyšet. S překladem si poradíte. https://www.karoqforum.de/threads/quietschen-beim-langsam-fahren-und-lenken.198/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.slim Vloženo 14. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Ten isty zvuk mam aj ja. :( ..no zacnem to aktivnejsie riesit a dam vediet ako som dopadol ..dik za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siroma Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Ten zvuk sa prejavuje-prejavoval aj mne,pri chladnejšom počasí .Doma po naštartovaní v garáži a následnom cúvaní ticho.Po cca 15 km odparkovanie- následne cúvanie a rezonovanie bolo počuteľné .Teraz to akosi ustalo,pri cúvaní keď to rezonovalo som trosku stlačil brzdu .Najazdene 15t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 27. Březen 2019 Sdílet Vloženo 27. Březen 2019 (editace) Vydané TPI na opravu DOC009.pdf Editováno: 27. Březen 2019, autor: cilda1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 Tak mi budou měnit destičky v rámci záruky, které nemají ,musí objednat , prý se to týká celého koncernu.Někdy se mohou měnit i kotouče. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 Zadne ci komplet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan 01 Vloženo 30. Květen 2020 Sdílet Vloženo 30. Květen 2020 Tak bohužel musím potvrdit vrzání a strašidelné zvuky při couvání u nového Karoq, které se objevilo po cca.4 měsících najeto 5tis. km. Přístup výrobce je, že to samo přejde aniž by se na to někdo podíval.... jsem hodně sklamaný přístupem výrobce. Arogance..... bohužel, český výrobce má jen světové ceny a ne servis...a služby zákazníkům....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Baroch Vloženo 1. Červen 2020 Sdílet Vloženo 1. Červen 2020 Zkusil bych jiný servis, měl jsem podobný problém už po 1000km a servis (Amond Kladno) mi bez problémů vyměnil na reklamaci zadní destičky. Od té doby bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BoBo88 Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 já to mám taky tak, zrovna budu řešit servis, tak jsem zvědav, jak se k tomu postaví. Teď mi to nedělá tak často a ani tak nahlas, ale podzim-jaro to bylo hrozný. Strašilo to lidi na chodníku když jsem parkoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlastisko Vloženo 5. Září Sdílet Vloženo 5. Září (editace) Ahojte, taktiez mam tento problem pri cuvani 80% (zacnem cuvat jemne sa dotknem brzdy a zacne hlasno rezonovat pustim brzdu a rezonuje este sem tam tiez ked docuvavam) silne rezonancne zvuky (vystrasi to ludi je to hlasne) . Mam tam vzadu neroginalne kotuce aj dosky a na jednej strane aj novy strmen. Ked cuvam v kopci alebo dole kopcom tak to nerobi. Ako ste poriesili vase problemy co pomohlo? Pomoze vymena dosiek za original ako citam hore v odpovedi z listu na reklamaciu? Dakujem za radu. Editováno: 6. Září, autor: Vlastisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.