robin1976 Vloženo 5. Prosinec 2018 Vloženo 5. Prosinec 2018 Ahoj. Dnes jsem srazil srnomuta (více, vč. fotek poškození i srnečky v "mojí octě") a na displeji infotainmentu mi naskočila hláška o chybě Front Assistu. Chybu jako takovou neřeším, mám dolámaný plasty v okolí radaru (tedy je li radar opravdu v prostředku masky za tím nežebrovaným lakovaným středem) a možná je poškozenej sám o sobě. Ovšem překvapilo mě, jak je chyba hlášena na rádiu - mrkněte na fotky. Text je v pořádku, ale zabarvený jsou pneu a po zmáčknutí šipky, která ti řekne, jak problém vyřešit, ti auto doporučí dofouknout gumy a udělat set pneu. Buď to chápu špatně já, nebo mám k hlášce o radaru ukázanou grafiku k hlášce o úniku tlaku z gum..? Citovat
Martab Vloženo 6. Prosinec 2018 Vloženo 6. Prosinec 2018 Kola svítí proto, protože závada FA je závada "brzdového systému". Kdyby ta další obrazovka byla k nízkému tlaku v pneumatikách, byli by na tom obrázku vyznačeny kola černě a to které má nízký tlak bylo by oranžové (nejsem si jistý, jestli tam ta obrazovka pro nastavení tlaku není i běžně). 1 Citovat
ZbyšekSU Vloženo 6. Prosinec 2018 Vloženo 6. Prosinec 2018 Ano, ta kontrola pneu je další položka, tedy byla by tam tak jako tak ve stavu vozidla k nastavení tlaků v pneu. 1 Citovat
Martin Bednář Vloženo 6. Prosinec 2018 Vloženo 6. Prosinec 2018 Nechci se hádat, ale nemyslím, že tento systém dokáže rozeznat konkrétní kolo... Citovat
Malta Vloženo 6. Prosinec 2018 Vloženo 6. Prosinec 2018 čidlo ABS je na každém kole, takže pokud zaznamená jinou obvodovou vzdálenost (počtem impulsů na čidle) oproti druhým kolům, tak je vyhodnotí jako podhuštěné/prázdné 1 Citovat
Martab Vloženo 6. Prosinec 2018 Vloženo 6. Prosinec 2018 @Martin Bednář Umí: Předpokládám že OIII Fl používá uplně stejný systém jako FIII :) 1 Citovat
Martin Bednář Vloženo 6. Prosinec 2018 Vloženo 6. Prosinec 2018 Aha - tak to koukám tedy. Díky za edukaci :-) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.