ČudlR Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Nesouvisi to s celnim sklem, ale ostrikovace to jsou ale svetel. Nevite nedaj se nejak vypnout pred pc ? Mam rad ciste auto ale pri ostriku to zbleje blatniky i kapotu az na okno pomalu coz vlete nechci.. nevite jak by to slo vyresit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Cez VSDS kódovanie sa to určite bude dať nastaviť... zvýšiť interval, prípadne aby sa ostrek svetiel zapol až po určitej dobe držania páčky ostrekovačov.. nastav si napr. 5-10sek. Akurát na zimu by to trebalo prestaviť nazad na rozumné hodnoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Deaktivace ostřikovačů světel – světla se ostříknou, až když se páčka podrží xxxx ms Controller 09 - Central Electronics 16 - Security Access - enter 31347 10 - Adaptations (2)-Windshield wiper-SRA Verzoegerungszeit Nastavení prodloužení času sepnutí, výchozí hodnota je 0 max je 1500 (hodnota je v milisekundách). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 5. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Prave v zime je mi to nejak jedno, ale v lete kdyz je vylesteny auto a chces si jen trochu striknout okno a foukne to i na svetla tak to je napytel. Tak ze pocitam stim ze by to bylo jen sezoni ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Na S3 sa viac ako 1500 nedá dať? Ja mám momentálne na F3 nastavené 2500... na môj vkus je to dosť dlho na zimné obdobie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 čo som skúšal u seba, vyhovuje mi zatiaľ SRA_Verzoegerungszeit na 1000. tiež som mal 2500 a je to veľa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Pro ty, co mají OBD11 a hledali by to ... Jinak já musel dát na 0 i to, co jsem označil, jinak to nefungovalo. Pokud se nepletu, uvádí to počet ostříků předního skla, než se ostříknou světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Doporucuju nastavit soucasne 0 na pocet cyklu pro ostriknuti svetel a nasledne zminene zpozdeni po stisknuti packy na 1000 nebo 1500. Fakticky se tim docili stavu, kdy clovek svetla cilene ostrikne. A to jen tehdy, kdyz chce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 Položím dotaz sem, dá se demontovat nádobka ostřikovaču když sundám kolo a podběh jestli ji dostanu ven spodem ?? dle návodu servisního = demontáž nárazníku předního Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 10. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2020 Dnes jsem menil vybojky, tak jsem ti to nafotil. Melo by to jit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 13. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 Děkuji, nakonec jsem nádobku měnit nemusel, zrada byla v hadici, nevím zda bych protáhnul nalevací hrdlo okolo světla, je tam malo místá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.