Březen 14, 20223 r Ano, Scala od výše uvedeného data s novým ceníkem kde je plošné zdražení na slovenském trhu o 490 Euro.
Březen 14, 20223 r Ceník (SK) od 14.3.2022 Skoda_Scala_cennik.pdf Upraveno Březen 14, 20223 r od stanmar
Květen 17, 20223 r Prediktivní tempomat pro Travell Asssist nebo Assistovanou jízdu 2.0. Fukcionalita tlačíta TA-Přepínání TA a ACC Nový paket TA s navigací TOP-Amundsen 9.2",VC,Lane Assist+,čtení značek,PT,vyhřívání volantu,Laura,automatické parkování,příprava pro službu Škoda Connect L Interiér černá Suderia s černým stropem Podvozek DCC
Červen 20, 20223 r @Dixik2prosim te, muzes mi upresnit, co znamenaji zkratky: VC, PT a podvozek DCC? ;-) Diky Upraveno Červen 20, 20223 r od Camel80
Červen 20, 20223 r @Camel80 Podvozek DCC (Dynamic Chassis Control) znamená možnost volby tvrdosti tlumičů - sport/normal/comfort. V každém nastavení se chovají trochu jinak. VC (Virtual Cocpit) - digitální přístrojový štít. No a PT nevím jistě, ale řekl bych že to bude Prediktivní Tempomat. Což zase upravuje rychlost před zatáčkou nebo před začátkem vesnice atd. V místě s kvalitními mapovými podklady se s tím nejspíš dá jet bez nutnosti obsluhovat pedály. Upraveno Červen 21, 20223 r od JirikHL
Červen 21, 20223 r Iba pre info,ze v ramci noveho modeloveho roka 2023 vypadava z vybavy volant,rucna brzda a radiaca paka presita cervenou nitou pre verziu Monte Carlo Upraveno Červen 21, 20223 r od Patrik1971
Červen 21, 20223 r @JirikHLDiky za vysvetleni. Ted jeste, co vyse uvedeneho bude v jake vybave. Mam objednanou Stylku, tak se necham prekvapit. Treba zrovna vyhrivany volant byl priobjednan, tak asi zbytecne ;-). VC nemel byt ve Stylu, ted asi bude? 🤔🤷
Červen 21, 20223 r @Camel80 Auto bys měl dostat tak, jak sis ho objednal. Tyhle změny by měly platit pro nově objednaná auta.
Říjen 23, 20222 r Tak teď z nového ceníku vypadl z nabídky motor na CNG a také koukám, že u výbavy Style jsou nová kola. V konfigurátoru jsou však stále Orion. Zapomeli je tam změnit.
Listopad 30, 20222 r v pátek jsem přebíral nové auto (kamiq) měj jsem ho v konfiguraci a dodání bez něj.... Škodovka dle autosalonu poslala email aby vyrozuměli nové majitele všech aut že bezdrátový smartlink nebude asi tak.... kompenzace žádná, ber, nebo nech být, hlavně že mám bezdrátové nabíjení telefonu a drátový smatlink, to je logika.... vyhozené peníze za dobíjení, když jej musíš dát na kabel
Listopad 30, 20222 r A napsali jak dlouho cca. nebude? Moje auto ještě ve výrobě není, pokud tedy nestojí na odstavnem...někde. bezdrátový smartlink mám právě též objednaný. Upraveno Listopad 30, 20222 r od Vojta.MM
Prosinec 1, 20222 r Tak tohle bych asi nerozdejchal. Čert vem ambientní osvětlení nebo nějaký podobný nesmysly, ale bezdrát používám 340 dnů v roce ať už s androidem nebo iphonem a nedokážu si představit pořád připojovat xkrát za den kabel. V dnešní době je tohle zpátky do minulosti.
Prosinec 1, 20222 r Přesně. Objednával jsem to abych mohl přenést bezdrátově telefon, kvůli např. navigaci a nemusel kvůli tomu objednávat originál navigaci. Nu a teď mi pravděpodobně vyrobí auto bez.
Prosinec 2, 20222 r Mám v autě dá se říct vše a moc rychle se na ty pič.vinky zvyká, chápu Vaše rozhořčení, je to smutná realita dneška kterou těžko ovlivníme, kupující je tak trochu v šachu. :-(
Prosinec 2, 20222 r V 30. 11. 2022 na 21:24, dexon napsal: v pátek jsem přebíral nové auto (kamiq) měj jsem ho v konfiguraci a dodání bez něj.... Škodovka dle autosalonu poslala email aby vyrozuměli nové majitele všech aut že bezdrátový smartlink nebude asi tak.... kompenzace žádná, ber, nebo nech být, hlavně že mám bezdrátové nabíjení telefonu a drátový smatlink, to je logika.... vyhozené peníze za dobíjení, když jej musíš dát na kabel Není pravda, že nedochází k žádné kompenzaci.
Prosinec 2, 20222 r Milý "Boleslaváku" nevím proč mě obviňuješ ze lži, asi máš křišťálovou kouli nebo jsi nejchytřejší na světě, prodejce jsem se na to ptal při přebírání vozidla a nic jsem nedostal, jak mi uvedl, tak píšu, psal jsem dotaz do Škodovky co je to za jednání a dosud neodpověděli, pokud odpoví, nebo slíbí kompenzaci rád to tady uvedu, prozatím jsi tedy u mě lhář ty....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.