barnak Vloženo 10. Březen 2022 Sdílet Vloženo 10. Březen 2022 Od 14.03.2022. Nový cenník na všetky modeli samozrejme smerom hore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Ano, Scala od výše uvedeného data s novým ceníkem kde je plošné zdražení na slovenském trhu o 490 Euro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 (editace) Ceník (SK) od 14.3.2022 Skoda_Scala_cennik.pdf Editováno: 14. Březen 2022, autor: stanmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. Květen 2022 Sdílet Vloženo 17. Květen 2022 Nevie niekto,ake zmeny bude mat Scala od 25 tyzdna vyroby/MR 2023? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 17. Květen 2022 Sdílet Vloženo 17. Květen 2022 Prediktivní tempomat pro Travell Asssist nebo Assistovanou jízdu 2.0. Fukcionalita tlačíta TA-Přepínání TA a ACC Nový paket TA s navigací TOP-Amundsen 9.2",VC,Lane Assist+,čtení značek,PT,vyhřívání volantu,Laura,automatické parkování,příprava pro službu Škoda Connect L Interiér černá Suderia s černým stropem Podvozek DCC 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Květen 2022 Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 Hmmm,to znie celkom zaujimavo....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camel80 Vloženo 20. Červen 2022 Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 (editace) @Dixik2prosim te, muzes mi upresnit, co znamenaji zkratky: VC, PT a podvozek DCC? ;-) Diky Editováno: 20. Červen 2022, autor: Camel80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 20. Červen 2022 Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 (editace) @Camel80 Podvozek DCC (Dynamic Chassis Control) znamená možnost volby tvrdosti tlumičů - sport/normal/comfort. V každém nastavení se chovají trochu jinak. VC (Virtual Cocpit) - digitální přístrojový štít. No a PT nevím jistě, ale řekl bych že to bude Prediktivní Tempomat. Což zase upravuje rychlost před zatáčkou nebo před začátkem vesnice atd. V místě s kvalitními mapovými podklady se s tím nejspíš dá jet bez nutnosti obsluhovat pedály. Editováno: 21. Červen 2022, autor: JirikHL 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 21. Červen 2022 Sdílet Vloženo 21. Červen 2022 (editace) Iba pre info,ze v ramci noveho modeloveho roka 2023 vypadava z vybavy volant,rucna brzda a radiaca paka presita cervenou nitou pre verziu Monte Carlo Editováno: 21. Červen 2022, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camel80 Vloženo 21. Červen 2022 Sdílet Vloženo 21. Červen 2022 @JirikHLDiky za vysvetleni. Ted jeste, co vyse uvedeneho bude v jake vybave. Mam objednanou Stylku, tak se necham prekvapit. Treba zrovna vyhrivany volant byl priobjednan, tak asi zbytecne ;-). VC nemel byt ve Stylu, ted asi bude? 🤔🤷 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 21. Červen 2022 Sdílet Vloženo 21. Červen 2022 @Camel80 Auto bys měl dostat tak, jak sis ho objednal. Tyhle změny by měly platit pro nově objednaná auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camel80 Vloženo 21. Červen 2022 Sdílet Vloženo 21. Červen 2022 Ja taaak, uz chapu :-), nevadi, diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 23. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2022 Tak teď z nového ceníku vypadl z nabídky motor na CNG a také koukám, že u výbavy Style jsou nová kola. V konfigurátoru jsou však stále Orion. Zapomeli je tam změnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 28. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2022 Z cenníku vypadol Bezdrôtový SmartLink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 28. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2022 No jo. Však ho nemají. Nakonec budu rád když mi auto dodají s centralem. 🤨 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexon Vloženo 30. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2022 v pátek jsem přebíral nové auto (kamiq) měj jsem ho v konfiguraci a dodání bez něj.... Škodovka dle autosalonu poslala email aby vyrozuměli nové majitele všech aut že bezdrátový smartlink nebude asi tak.... kompenzace žádná, ber, nebo nech být, hlavně že mám bezdrátové nabíjení telefonu a drátový smatlink, to je logika.... vyhozené peníze za dobíjení, když jej musíš dát na kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 30. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2022 (editace) A napsali jak dlouho cca. nebude? Moje auto ještě ve výrobě není, pokud tedy nestojí na odstavnem...někde. bezdrátový smartlink mám právě též objednaný. Editováno: 30. Listopad 2022, autor: Vojta.MM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 1. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2022 Tak tohle bych asi nerozdejchal. Čert vem ambientní osvětlení nebo nějaký podobný nesmysly, ale bezdrát používám 340 dnů v roce ať už s androidem nebo iphonem a nedokážu si představit pořád připojovat xkrát za den kabel. V dnešní době je tohle zpátky do minulosti. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 1. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2022 Přesně. Objednával jsem to abych mohl přenést bezdrátově telefon, kvůli např. navigaci a nemusel kvůli tomu objednávat originál navigaci. Nu a teď mi pravděpodobně vyrobí auto bez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barnak Vloženo 2. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2022 Ja som doteraz nerozdýchal chybajuce KESSY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 2. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2022 Taky jsem si zvykl na bezdrátový, a využívám každou jízdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 2. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2022 Mám v autě dá se říct vše a moc rychle se na ty pič.vinky zvyká, chápu Vaše rozhořčení, je to smutná realita dneška kterou těžko ovlivníme, kupující je tak trochu v šachu. :-( 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 2. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2022 V 30. 11. 2022 na 21:24, dexon napsal: v pátek jsem přebíral nové auto (kamiq) měj jsem ho v konfiguraci a dodání bez něj.... Škodovka dle autosalonu poslala email aby vyrozuměli nové majitele všech aut že bezdrátový smartlink nebude asi tak.... kompenzace žádná, ber, nebo nech být, hlavně že mám bezdrátové nabíjení telefonu a drátový smatlink, to je logika.... vyhozené peníze za dobíjení, když jej musíš dát na kabel Není pravda, že nedochází k žádné kompenzaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 2. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2022 @Boleslavák Můžeš to o té kompenzaci rozvést? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexon Vloženo 2. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2022 Milý "Boleslaváku" nevím proč mě obviňuješ ze lži, asi máš křišťálovou kouli nebo jsi nejchytřejší na světě, prodejce jsem se na to ptal při přebírání vozidla a nic jsem nedostal, jak mi uvedl, tak píšu, psal jsem dotaz do Škodovky co je to za jednání a dosud neodpověděli, pokud odpoví, nebo slíbí kompenzaci rád to tady uvedu, prozatím jsi tedy u mě lhář ty.... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.