PTiCA Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Jsem zvedavej jak bude vypadat live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 Zdá se mi to, nebo je to dle aktuálních PR "maskovaných" fotek jen přifouknutá Fabie (něco jako Scout)? Asi abysme si zvykli, že nic jinýho než koza na ekogumách R19 už v budoucnu nebude.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 dneska zachycena testovaná verze, lehce zamaskovaná, ale přiznám se, že trochu zklamání..přijde mi to všechno úplně stejné..Kamiq,Karoq,Kodiaq..identická auta, kde je rozdíl jen ve velikosti.. https://www.novinky.cz/auto/496351-skoda-kamiq-natocena-jen-s-lehkym-maskovanim.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 pořád je maskování dost výrazné na to, aby byli vidět detaily. Takže soudit jeho vzhled je předčasné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 to je možné, ale ono už se toho zase tolik nezmění a já v něm prostě zase vidím jen menšího Karoqa, jako když jsem viděl Karoqa jako menšího Kodiaqa ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci47 Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 (editace) Je to podľa mňa bežné, logické, a vôbec nie ojedinelé. Väčšina áut vychádza z nejakej platformy, podvozku, dizajnu.... KODIAQ > KAROQ > KAMIQ. Peugeot 5008 je len zväčšený 3008, Peugeot 2008 je zdvihnutý Peugeot 208. Citreon C1<C2<C3<C4 (po novom je už aj C5 Aircross) u ktorých sú malé zmeny a iba sa nafukujú ako bublinka z bublifuku. Automobilka si nemôže dovoliť vývoj samostatného vozidla- či už vonkajšieho vzhľadu alebo interiéru. Stálo by to peniaze a cena auta by bola vyššia. Editováno: 4. Únor 2019, autor: janci47 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 6. Únor 2019 Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 Tak pomalé odhalování pokračuje..interiér ala Scala s tím tabletem, což se mně osobně vůbec nelíbí..trochu jsem doufal, že ten infotaiment bude zabudovaný, stejně jako její koncernoví sourozenci Seat Arona nebo VW T-cross.. http://www.auto.cz/skoda-kamiq-interier-127461?utm_source=facebook&utm_medium=dave&fbclid=IwAR3n5Avg4jfgzFMO3p_V2qqHib9owbkLvR1CotIP15MsKn18QIGCtimrrhc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provocation Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Další auto na silnicích https://auto-mania.cz/novy-crossover-skoda-kamiq-uz-se-testuje-potkali-jsme-ho/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 za mě je ten infotainment ok, ono pak je celá palubky zbytečně velká, ale klidně to mohli dát ještě výš... Jinak se koukněte na rozdíl třeba u Fiatu Tipo, podle typu infotainmentu má i různou palubku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 No právě jak to není ještě výš tak je to takový kompromis mezi “tabletem” a integrovanou obrazovkou což zase mě přijde lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 http://www.auto.cz/skoda-kamiq-oficialne-uz-za-par-hodin-127916 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 oficiální info od ŠKODA Auto. 190226_Tiskova_zprava.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Co mě zaujalo: - budou se dodělávat plynové vzpěry u motoru - co jsem se díval, tak jsou v interiéru vpředu shodné snad i výplně dveří se Scalou - podle všeho je jen posunutá nahoru podlaha - stejné vnitřní rozměry na šířku - místa nad hlavou vpředu víc o 2, vzadu o 2,5 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Ještě jsem si u Kamzika všiml jedné věci - ty plastové ochrany na dveře by se s takovouhle mohly rozšířit i na Karoka a ostatní modely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Info od známého ze salonu že zatím u ostatních modelů nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Škoda že za příplatek. Pokud to míří i na důchodce tak těm bych to udělal na celou hranu kolem dokola a s airbagem že se mu to po dotyku o druhý auto vrátí a přiskřipne ho to ve dveřích. A teda moc se mě líbí ten Kamiq, 400l kufr není nic extra ale stejně jako u Scaly po sklopení sedaček místa habaděj takže stále použitelné i na větší převozy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Až se divím, že udělali vedle sebe takhle podobné modely s Karokem. Jasně, je to o 7 nebo kolik cm užší rozvorem, nemá to el. ruční brzdu, 4x4. Ale vnitřním prostorem na délku je to totožné a 400l kufru bude spoustě lidí stačit (berme to tak, že jsme zhýčkaní a jinde na ten kufr zas takový akcent nedávají). A můj subjektivní názor - je to postavené tak, že si to ani moc nehraje na SUV. Tak jak je Kokodák dělaný á la zvýšené kombi, tohle je o pár cm zvýšený hatchback. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Osobně se mi to docela líbí, rozhodně víc než Scala při svém představení, pokud to bude naceněno podobně jako Scala (+ obvyklí příplatek za "kombi"), vypadá to na zajímavou nabídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Kdyby to měla být skutečně náhrada F combi tak by to nebyla moc dostupná náhrada. Pokud základ nepřekročí 400 tak budu velmi překvapený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Dle mého prodejce Škoda, by měla základní cena překročit základní cenu Scaly. Takže jsem rád , že si ve čtvrtek jdu pro novou skladovou Fabii combi s 25% slevou z původní ceny. Původně jsem si říkal, že bych si na to nové malé SUV od Škodovky počkal, ale takhle mi zbyde ještě aspoň na 2 roky na benzín. Kašlu na módní trendy, účel světí prostředky. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 Budu překvapen, pokud bude Ambition 1.0TSI/70kW za méně než 399 900Kč, spíš to vidím ještě o 10 tis. výš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 Arona začíná na 404tis, cena bude do Ženevy záhadou, ale karosérie se jim povedla, dynamické směrovky i vpředu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 před 9 hodinami, DušanV napsal: Dle mého prodejce Škoda, by měla základní cena překročit základní cenu Scaly. Takže jsem rád , že si ve čtvrtek jdu pro novou skladovou Fabii combi s 25% slevou z původní ceny. Původně jsem si říkal, že bych si na to nové malé SUV od Škodovky počkal, ale takhle mi zbyde ještě aspoň na 2 roky na benzín. Kašlu na módní trendy, účel světí prostředky. Také jsem na podobné auto od škodovky čekal, ale za tu cenu zase ,,malé SUV” místo kombikové Fabie mít nemusím. Počkám na projetí ve Scale ?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Únor 2019 Sdílet Vloženo 27. Únor 2019 Osobně odhaduji tak cena Scaly + 20-40tis. Ona současná Arona taky už nezačíná "v základu", ale až od Style. Jak se dívám na ty fotky, možná jsem to přehlédl, ale asi to bude první škodovka bez předních mlhovek, nebo jsou spolu s hlavními? (to by moc nedávalo smysl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.