Yogg Vloženo 23. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2019 To je cashback v eurech:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 V 22. 10. 2019 na 14:56, Hkubes napsal: Tak opět jen pro zajímavost, dnes jsme vrátili KAMIQ a za víkend jsme sním najeli 300 km. s průměrnou spotřebou 6,6l. Myslím, že to jde na auto které mělo najeto 2566km. Jinak za mě jak jsem psal, byl jsem odpůrcem tříválců ale musím přiznat, že mě auto překvapilo. Jeden den jsme jeli v 5 dospělých a ani nebylo na autě poznat, že by byl nějaký problém s výkonem, až na místo vzadu kde se shodli na tom, že to pro tři není a víc místa je prý v TIGUANU z roku 2015. Zkoušel jsem předjíždět a stačilo přidat a auto jelo aniž bych musel ze 6 podřazovat. Prostě nemá cenu to popisovat podrobně ale auto s 1,0TSI 85kw manuál jede vážně dobře. Problém který jsem měl bylo zaseknutí infotainmentu a nepomohl ani reset. Takže když auto stálo delší dobu tak to naběhlo a jakmile jsem zařadil zpátečku opět výpadek. Jakmile byl infotainment seknutý nešla ani couvací kamera. Psal jsem již o tom, že mi prodejce sdělil ať s tím počítáme, že škodovka pracuje na odstranění této chyby, ale kdy to bude nevěděli. Další co bylo nepříjemné v tomto voze byl nepříjemný zvuk od zadního sloupku kde něco dost drnčelo a pak skřípání plastů okolo volantu. Dnes když jsem se ptal technika co to je řekl ,že o tom ví ale nevěděli odkud to zezadu jde. A ten zvuk okolo volantu, že si myslí, že to nejsou plasty ale digitální budíky. Že si tohoto všimli i u Octávií a Karoqu kde jsou zrovna tyto budíky. U klasických, že to nedělá. Takže nevím, mě to fakt na nerovné silnici připadalo jako, že to jsou ty plasty u volantu. No a pak hned první den co jsem sním jeli tak si syn všiml i já ,že v zatáčkách nám zadek auta uskakuje. Silnice nebyla špatná ale záplaty na vozovce byli. Možná i proto zadek ujížděl. No a vliv na tom bude mít zřejmě i výška auta a jednoduchá zadní náprava. S Octavií tam můžu jet podstatně rychleji a sedí jak přikovaná. Jinak vážně KAMIQ dobrý. No a teď záleží na ženě co si vybere a asi ještě chvíli počkáme až budou již vychytané chyby, které jsou vždy při prodeji prvních kusů. Já osobně bych ale chtěl 1,5TSI a teď řešíme jestli manuál a nebo automat. Dnes se žena svezla ještě ve SCALE 1,5tsi automat, ale za těch pár km neví. Takže to nechám na ni. A na otázku jestli 1,5 TSI stále škube při rozjezdu mi technik řekl, že si u jejich vozu SCALA 1,5TSI přehráli nový soft a skáče dál. Tak jen doufám že u KAMIQA to bude vychytané ale to je spíše otázka pro nové majitele s tímto motorem. Já si zkusím SCALU s motorem 1,5 a automatem ještě půjčit abychom ten automat pořádně vyzkoušeli. Já jen krátce. Ke dnešnímu dni mám najeto něco přes 2000 km s motorem 1.0 TSI a s DSG. A nemůžu říci, že bych toho výběru litoval.. Pravda, přemýšlel jsem nad 1.5, ovšem v době objednávání ještě nebyla v nabídce a diesel jsem nechtěl.. Pokud se s tím automatem sžijete, tak je jízda úplně bez problémů.... A svižné to je přesně, jak píšete i s tím automatem, zvláště na sportovní režim.. Takže za to pohodlí to stálo.. Infotaiment se mně také občas seká, projeví se to ale jen tím, že se nenačtou služby Škoda connect.. Ale to je vše.. Ostatní funguje. A po radě slečny z infolinky zatím stačil obyčejný restart infotaimentu - za provozu a opět O.K. Jinak žádného "drnčení" ani jiných pazvuků jsem si nevšiml, takže těžko říct.. Ani "odskakování" zadní nápravy... Naopak jsem mile překvapen, co podvozek snese a co si s autem mohu v zatáčkách dovolit.. A to poslední. Sice nejezdím nijak divoce, ale občas vyzkouším co auto snese, jezdím tak 70% po okresce do práce, 30% městský provoz a spotřebu mám 5,6l/100km. Takže za mne - dobrý. (To je za tři, takže výborný :-) ) 3 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba Machura Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 V 22. 10. 2019 na 18:44, Martin Rušaj napsal: Tak asi kecají o tom, že vrzání od palubovky dělá virtuální kokpit. Mám ho v karoqu a nic nevrže. U zcela nového Kamiqu mi vrzal na kostkách a na hodně zničené cestě. Ale jen někdy. Poslední 500 km jsem už nic nezaslechl :) (naštěstí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 Z druhého konce světahttps://www.auto.cz/skoda-kamiq-gt-se-ukazuje-na-dalsich-fotkach-nemrzi-vas-ze-ji-u-nas-nekoupite-131823?utm_source=facebook&utm_medium=dave&fbclid=IwAR1NjAIuWo1okBwOfDFmp60MIOmjmITd-GR-hcLd6RJWpXZySZaJUEFqfK0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas2049 Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 Netušíte někdo, jestli je možné na rádiu Bolero přehrávat multimediální soubory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kallath Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 podle uživatelského návodu ne, ofiko podporuje pouze zvukové kodeky otázka je jestli to třeba nepůjde přes smartlink/apple carplay/android auto, to netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas2049 Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 před 10 minutami, Kallath napsal: podle uživatelského návodu ne, ofiko podporuje pouze zvukové kodeky otázka je jestli to třeba nepůjde přes smartlink/apple carplay/android auto, to Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kallath Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 btw amundsen to podle toho návodu podporuje (mpeg2/4, xvid, wmv - ale bez podpory drm a itunes) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Já tam mám tedy infotainment jen Bolero a v návodu je upozornění, že při přehrávání souborů MP4 bude přehrávána jen zvuková stopa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Mirrorlink a aplikace Floating Apps for Auto řeší problém videa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 9. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2019 Co jsem se setkal s různými mobily, tak funkci mirrorlink měly jen Samsungy.. (od S10 např. až po A50) . Nevíte někdo, jestli s tímto infotaimentem tyto androiidí mobily spolupracují? Já bohužel Samsung nemám a s Huawei P20Pro to nechodí.. Slyšel jsem názor, že tento mirrorlink podporuje jen IOS v iPhonech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2019 Pokud vím, tak MirrorLink iOS neumí. Huawei P20 Pro ale umí AndroidAuto, ten fungovat bude (po nainstalování aplikace). iOS umí zase CarPlay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 10. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2019 iOS rozhraní se jmenuje Apple Car Play, pro Android je Mirrorlink, který umí jen pár výrobců a Android Auto je jednodušší rozhraní pro v podstatě každý Android mobil. Huawei je známý tím, ze drive sice měli Mirrorlink, ale tak nespolehlivý, ze ho radši z firmware úplně adstranili. Takže infotainment v případě aktivního Smartlinku s Mirrorlink mobilem spolupracuje bez ohledu na výrobce (někde lépe, jinde méně). ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yogg Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Jinak na D10 lze potkávat Kamiq Scout bez maskování na Fkových značkách v barvě Zelená mamba. Ta barva mi nejvíc připomíná zelenou kiwi ze Citigo, je to taková zvýrazňovačová zeleno žlutá :) Snažil jsem se i fotit, ale dost pršelo, takže kvalita je příšerná :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 není to Scala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kallath Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 taky bych hádal spíš scalu, na kamiqa to nevypadá podle toho zadního skla, ani hagusy tam nevidim, ty má kamiq v základu. Ale ta fotka je tak strašná že to může bejt snad cokoliv :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yogg Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 před 4 hodinami, RDMBR napsal: není to Scala? Je, chtěl jsem napsat Kamiq/Scala Scout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petroch Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 To je urcite Scala. Ale pokud je ta barva tak zelene jedovata, jak na foto, je to asi presne to, na co jsem cekal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 jestli bude na monte carlo tak to bude top Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Tak dnes jsme objednali nový Kamiq Style 1,5TSi, manuál. Teď sedím a říkám si, jestli jsem neměl objednat spíše 1,0TSi 85 KW, který jsem měli zapůjčený a i v 5 lidech to jelo dobře. Auto je pro manželku. A v tom případě přidat něco na výbavě. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubAsgard Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 A kdy bude? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Někdy v polovině března. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Pokud je rozpočet větší určitě bych nechal 1.5, bude mít do budoucna větší zůstatkovou hodnotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JARA1 Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 před 12 hodinami, Hkubes napsal: Tak dnes jsme objednali nový Kamiq Style 1,5TSi, manuál. Teď sedím a říkám si, jestli jsem neměl objednat spíše 1,0TSi 85 KW, který jsem měli zapůjčený a i v 5 lidech to jelo dobře. Auto je pro manželku. A v tom případě přidat něco na výbavě. Budeš spokojený. 1,5 TSI jede jako z praku, tiše. Spotřeba dle PC při jízdách nad 50 km mimo dálnice do 5,4 lt. Včera Slovensko 2x 200 km, tam 5,4 lt, zpět 4,7 lt. (celkem najeto 2000 km). Při jízdě vypínám start stop a Lane Assist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta33 Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Jak se chová 1,5 TSI a manuální převodovka. Nemám zatím možnost vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.