Publikováno Únor 22, 20196 r Ahoj, měl bych na vás dotaz. Možná blbost, ale obecně pro mě je Yeti fajn, krásné auto, spousta vychytávek, ale co jediné mě u Škodovky obecně udivuje a neuvěřitelně vytáčí je madlo pátých dveří. Toho člověka, který toto vymyslel bych fakt chtěl poznat. S prominutím ten gumovej pinďo*r, kterej tam visí z deklu těch pátých dveří, to je pro mě vrchol designu a funkcionality za 2,50Kč. Nejen, že je pouze na jedné straně...a já vždy stojím na té druhé, když vystupuju, ale mě se i blbě ty dveře s ním zavírají. Neřešil někdo nějakou rozumnou doinstalaci nějakých madel třeba z jiné škodovky, nebo jiného auta? Sundat ten tapec, přilepit a nebo šroubovat nějaké šikovné madýlko.....třeba něco takového ze Superba?...aby to nějak rozumně vypadalo..... díky Upraveno Únor 22, 20196 r od Sovaja
Únor 22, 20196 r A proč troškařit? Co tam zrovna namontovat elektrické otevírání? Potom madlo nebude třeba...
Únor 22, 20196 r Na Felicii byl místo té gumové tyčky textilní proužek. K zavírání jsem nikdy nepoužil to ani to, a pravděpodobně bych nepoužil ani nic jiného, co je z vnitřní strany, vždy zatlačím na dveře zvenčí.
Únor 23, 20196 r Tak isto zatvaram dvere zvonka. Gumaka pouzivaju akurat deti, ktore este nedociahnu na otvorene dvere, aby si ich pritiahli dolu a potom zavreli zvonka. Pre ne je dobre, ze gumak je dlhsi ako by bolo madlo.
Únor 23, 20196 r Autor No, tak na tom jsem stejně.....auto je teď už druhej den po myčce jako prase a já po jednom zavření kufru auta taky. Zkusím to někde obhlédnout u jiných aut kolegů......třeba mě něco napadne. Jo, jinak elektrika v pátejch dveřích, to by se to jinak zavíralo.....a ještě jen zašmrdlat nohou pod nárazníkem......ale to už je sci-fi:-).
Únor 23, 20196 r Ja bych to nechtěl. Jinak u Felicie uz jsem mel tak unavene ty vzpruhy, ze se dvere zaviraly sami i kdyz jsem nechtel.
Duben 13, 20196 r V 22. 2. 2019 na 14:56, Sovaja napsal: Ahoj, měl bych na vás dotaz. Možná blbost, ale obecně pro mě je Yeti fajn, krásné auto, spousta vychytávek, ale co jediné mě u Škodovky obecně udivuje a neuvěřitelně vytáčí je madlo pátých dveří. Toho člověka, který toto vymyslel bych fakt chtěl poznat. S prominutím ten gumovej pinďo*r, kterej tam visí z deklu těch pátých dveří, to je pro mě vrchol designu a funkcionality za 2,50Kč. Nejen, že je pouze na jedné straně...a já vždy stojím na té druhé, když vystupuju, ale mě se i blbě ty dveře s ním zavírají. Neřešil někdo nějakou rozumnou doinstalaci nějakých madel třeba z jiné škodovky, nebo jiného auta? Sundat ten tapec, přilepit a nebo šroubovat nějaké šikovné madýlko.....třeba něco takového ze Superba?...aby to nějak rozumně vypadalo..... díky Ahoj, pořešil jsi to nakonec s tímto madlem? Namontoval? Pokud ano, nafoť a napiš zkušenosti :-) Jinak na elektriku by se mi taky líbily ty páté dveře, ale googlil jsem a nikde nic :-(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.