CHOVKY Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 Zdravím, chcem sa opýtať či si už niekto menil sám štartovacie tlačidlo. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 ... jen v servise v garanci. Ale uvítám postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 V návodech se dá najít toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHOVKY Vloženo 12. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 Ďakujem pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Dnes mi tlačítko podruhé v záruce vyměnili. Už to šlo někdy dost špatně a bylo potřeba několik zmáčknutí, nebo víc síly. Při převzetí auta mě upozornili, že příště možná nebude chyba v tlačítku, ale, že mám poškozenou část, ve které je tlačítko uložené. Jestli jsem dobře rozuměl, je jeden úchyt ze tří ulomený. Prý to zatím drží.. Počítá se s tím, že to bych platil, protože jsem to poškodil.. tím, že jsem to díky špatnému tlačítku moc mačkal.. nestojí to moc, říkali asi tři stovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 zopnutie startovacieho buttonu az na druhy pokus sa zacina objavovat aj u mna a uz celkom casto. hadam sa to nezacne prudko zhorsovat a nejako to prezijem do najblizsieho servisu (tak 3 mesiace). davat auto do servisu len kvoli takej prkotine sa mi nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaP Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Pravda je, že čas od času se to samé stane i mě, ale měl jsem za to, že chyba je na mé straně - např. špatně zmáčknuté tlačítko. Ale jak to tady čtu tak to mnou nebude. No začíná se na autě projevovat více chyb co jsem zde na fóru pročítal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Existuje poradne reseni tohoto problemu, nebo se to porad opravuje puvodnim dilem, ktery po case zacne zlobit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 U mne tlačítko po výměně asi půl roku bez problémů...ale už se mi opět začíná stávat, zatím velice málo, že startuji opět na 2x. Takže podle mého stále původní díl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 Do toho tlačítka se bude vždy prášit, protože je tam odvětrávací dírka ze strany konektoru. Takže je pouze otázka času, kdy ten problém nastane. Třeba u fordu mě to nikdy nezazlobilo. V záruce škodovka dá druhé a pak si každý koupí ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 na O3 RS som s gombikom nemal ziadny problem. sluzila mi necele 4 roky a 171 tisic km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 22. Květen 2019 Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 Kolega so sportline 2017 rovnaký problém. V servise som sa dozvedel, že je to celkom častá závada a často riešená výmenou tlačidla. Edit: u kolegu vymenené v rámci záruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzo3 Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 Zdravím chlapi. Chcem sa opýtať či sa dá prerobiť štartovanie s obyčajného kľúča na tlačidlo..viete mi niekto poradiť či je to možné vymeniť za originál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 Je to téma v O3 sekcii, ale určite to bude platiť aj pre S3: https://forum.skodahome.cz/topic/146456-kessy-bezklíčové-otevírání-a-startování-dodělání/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.