Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

V lete 2020 pride Tiguan FL, ktorý má podobnú techniku s Kodiaqom. 
Preto predpokladám Ženeva 2021 predstavenie Kodiaq FL, ak to neposunie aktuálny BUM - nejaké elektro.

Tak jý doufám že letos Ženeva bude Kodiaq aspon s Matrix. At už si můžu objednat nového.

Upraveno od octabin

@octabin U aktuálního bych na to nespoléhal spíš opravdu až FL :)

• 4 týdny později...

Co se na něm změní? Krom zadní chromované lišty a koncovky výfuku? :) Jen škoda, že končí BiTurbo. Jediný motor, který opravdu do kodiaqa patří :( 

Zatiaľ asi len škodovka vie, čo všetko sa tam zmení... toto je polroka starý článok a tie fotky sú len víziou jedného ruského webu. Verím, že teraz po uvedení O4 by tá ich vízia vyzerala opäť trochu inak.. ;)

• 2 měsíce později...

Facelift bude až v roce 2021.4 roky po premiéře.

• 1 měsíc později...
  • 3 měsíce později...

Už jsou nějaké informace, kdy bude představen facelift? Jaro 2021?

• 2 týdny později...

To nemá s faceliftem nic společného.

https://www.youtube.com/watch?v=t6oXBEoY9H8&ab_channel=PavelSrp

https://auto-mania.cz/faceliftovana-skoda-kodiaq-uz-jezdi-i-po-ceskych-silnicich-predstavena-bude-uz-pristi-rok/

Video už jsem viděl, takže změny budou asi jen kosmetické. Spíš mě zaujala ta barva auta, vypadá jako cappucino, kterou mám na kodiaqovi a už se nedá objednat. Nebo co by to jiného mohlo být za barvu? Jedině snad béžová Sahara, ale ta je u Kodiaqa jen ve zvláštním lakování...

A ještě mě zaujaly ty černé lyžiny, když má auto stříbrné lišty kolem oken...

Upraveno od l79

• 1 měsíc později...

Tak jsem ho vcera videl na cernaku, bohuzel jsem nemel u sebe mobil abych ho vyfotil. Predni maska je vystrcena dopredu jako u enyaqu a svetla maji novou linku jako ve videu. Zadni svetla maji take upravenou optiku a vevnitr vypadal stejne jen mel ten hnusny dvojramenny volant. 

Zdravím, nemáte někdo info, kdy by měl facelift přijít? Jde mi o odhad, kdy půjde nejdříve objednávat.

• 1 měsíc později...
  • 3 týdny později...

Je zajímave, jestli to opravdu bude vypadat takto. Nejprve jsem se musel snažit uvidět rozdíly. Nevylučuji, že se mi ve stáří zhoršil zrak😁  

Když jsem konečně našel známky změny, zjistil jsem, že jsou pouze výsledkem marketingového tlaku. Změny estetiky k lepšímu - nevidím. Ale tak je to s těmito FL - zřídka jsou opravdu hezke. Nic neruší ani nezlepšují.

Pre všetkých nedočkavcov, nech sa páči: https://www.skoda.se/modeller/kodiaq/kodiaq

Nemáte za čo...

Cigo

• 2 týdny později...

Nemá niekto info, kedy sa predstaví oficiálne Facelift ?

Poslední info, co jsem zaslechl květen.

Jestli tohle je facelift, tak si dělají srandu, žádný rozdíl nevidím. Ty změny jsou max. změny mezi modelovými roky.  Asi si v Boleslavi nějak neuvědomili, že existuje konkurence.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.