verny94 Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 K bonusu. Nemáš náhodou na dveřích tlačítko na zamčení auta? Jak s tim trisknes tam sepne spínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 (editace) Jojo mam ho tam. Co s nim? Rozebrat a vycistit? Editováno: 12. Září 2014, autor: Martin Zwierzyna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Zdravím, znovu otvírám toto téma. To samovolné zamýkaní jsem zjistil, že způsobujou vadné mikrospínače v zámku. Auto se totiž zamklo, i když jsem odpojil ovladač u řidiče. Ale spíše k těm zamknutý dveřím, včera jsem se dival na obložení dveří, a u těch zamknutých dveří je ten plast kolem kliky takovy odlouplý směrem ven, jako by ho něco vtahovalo dovnitř. (Napnutné lanko?) Všechny ostatní dveře jsou v pohodě. Myslím tento plast: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 No moc nechápu jak bys mohl mít napnuté lanko. Já to vidím tak,že jse v tom už asi nekdo vrtal . Zhod tapec a mrkni jak ti ta vnitřní klika drží! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) OK, podivam se tam, btw jak shodit kdyz jsou zavrene dvere, sudnat kryt madla, odsroubovat a tahat smerem nahoru? Editováno: 3. leden 2015, autor: Martin Zwierzyna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Ještě máš šrouby ze spodu tapecu. Taky jeden u kliky. A začni tahat tapec od spodu dveří a směrem k sobě! Až vycvakneš všechny příchytky tak potom tapec navrch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 to lanko určitě kliku dovnitř nevtahuje, až to rozebereš pochopíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 (editace) otviram znovu tema, tapec jsem shodil, ted visim nad tim, jak vytahnout ten kolicek co drzi okno, zkusim do podle manualu, jinak dal jsem ucho k mistum kde je zamek a je slysel jak cvaka, ale dvere neotevre, nicmene jsem si vzpomel, ze ty zadni dvere kdysi blby tak, ze pokud jsem na klici zamknul, tak to dvere zamklo, pokud jsem znovu zmacknul ZAMKNOUT, tak vsechny dvere nic, jenom ty leve zadni se odemkly :-O nemuze to mit s tim spojitost? Editováno: 21. leden 2015, autor: Martin Zwierzyna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 no takze jsem to sundal, kabely jsou neporusene, dival jsem se i do pruchodky, v zamku cvaka, ale neodemkne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 máš ho vyndaný? i když je venku, tak neodjistí západku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 zamek samotny asi nepujde vyndat, kdyz jsou srouby schovane, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 jo ty jsi to ještě neotevřel... a nejsou skřížené? Zkus přimáčknout, vydáhnout apod.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Co zkrizene? Lanko a ten cudlik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 ne, dveře. Mohl se hnout ten zobáček, do kterého se chytá zámek. A jak v tom cvaká? Sklabé cvak a nic se nestane? Zámek se poskočí? Nedá se tím hnout manuálně, když k tomu máš už přístup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Jakoby cvakne a vrati se zpatky, jak by nemel silu proste ... No kdybych vedel tam presne sahnout, tak to zkusim manualne, ale je tam desne malo mista, se tam pucim jak sardinka u toho :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 a nedá se to odemknout vytažením čudlíku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) Nene taky ne, zkousel jsem to, jde to ztuha, je tam zapnuty SafeLock asi ... Edit: jeste jedna takova vec, slysel jsem o tom zkusit odemknout zamkem sokem privest 12 V na urcite PINy, ale na ktere? Editováno: 22. leden 2015, autor: Martin Zwierzyna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 no to nevím jestli pomůže...schéma by mělo napovědět, kam to připojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 zkoumam, zkoumam a nevim co mam kde privest, merakem jsem zjistil, kam jde napeti pri zmacknuti odemknuti, takze asi tam? ale kolik V? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 jinak podle schematu jsem promeroval tech 5 kabel, jeden je zem, druhy ma 11,89V, treti 4,9V a dalsi dva jsou asi na ovladani, projde jimi napeti pri stisku tlacitka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 motor zámku je pin 1,2... nejsem si ale jistý, že si tím nějak pomůžeš. Ten zámek je buď nějak šprajclý, nebo (pravděpodobnější) odešel jeden z těch mikrospínačů co jsou přímo v něm. Zkus to otvírat (centrálem) a zároveň s tím nějak zacloumat, či něčím do toho šťouchnout, praštit....třeba se to probere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Pokial sa chces napichnut tak na komfortku ktoru predtym odpojis. Myslim ze tam ide okolo 9V na to servo ale 12V no problemo, aj ked mmozno budes musiet dat aj 14v ,ked uz nebudes mat co stratit.ked prehodis polaritu zas ako by zamykas,ked das zas opacne tak odomykas. Treba pri tom trpezlivot a cas a DP.Alebo najst niekoho kto pozna dake chmaty na safe. Všecko sa dá .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Ok dobre, zkusim to teda, ted uz stejne nemam co ztratit, bud to pujde, nebo se to bude muset vysekat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 BTW pin 1 a 2 ahaaa, ja si to ve schematu poznacil, ze jeden je na odemykani a druhy na zamykani, ale nedoslo mi, ze prave ony dva tvori obvod, diky diky, zitra to vyzkousim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 sprav si taky pripravok s mikrospinacmi : OPEN -CLOSE, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.