Martin Zwierzyna Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 no ale ja si rikam, kdyby se ten safelock nepodaril odemknout, tak by to preci melo vyhodit chybu na komfortce ve VAGu, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Nechá se ve vagu nebo ve vasu činnost zámků zkontrolovat. Mám na to takové udělátko, kterým to kontroluju ,když mám zámek na stole. Dveřní spínač, odemčeno, zamčeno, safe, odběr proudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 (editace) ok a jak se to tedy da v tom VAGu zkontrolovat? mam doma diagnostiku ... BTW: dival jsem se i do VISu, ale nic tam o kontrole zamku nepisou ... Editováno: 26. leden 2015, autor: Martin Zwierzyna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Nevím to přesně ,ale asi je to v akčních členech. Já to moc nepoužívám ,proto, že mám ten tester. Mně vozí zámky ze servisů a různí garážisti už demontované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 No ja bych ten svuj taky rad prave demontoval, abych mohl podniknout neco dal ok mrknu do tech akcnich clenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Tam uvidíš jen to, že je onen zámek v sejfu. To víš i teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 ve vagu je to adresa 46 a potom asi 03 a můžeš testovat zámky ,ale tím bohužel to ani neotevřeš ani neopravíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 myslím v tom zámku, co to určuje. Kdyby to byla jen komfortka, tak by se to dalo jednoduše oblafnout, ne?. Když ti vozí "zámky na stůl", tak by jsi se s námi mohl podělit o to, jak to ve vnitř vlasně funguje, co se v zámku děje při zamykání, na co jsou tam ty spínače apod. Dotyčný píše, že zámek cvaká, takže má tendenci něco dělat, možná kdyby věděl v jaké fázi se to zadrhne, tak by znal řešení....Možná se tomu dá pomoci zvenku mechanicky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 (editace) To není problém. Safe aretuje ta bílá věc na dně. Musí se 2x pohnout a je on, nebo of. Signalizuje to mikrospínač až na konci rozepnutím. Blíž do středu zámku je mikrospínač zamknutí a ještě blíž je odemknutí. Na té otočné vačce jsou 2-(jen u předních zámků) pro ovládání komfortky pomocí klíče. A ten venkovní je samozřejmě na vnitřní světlo a bzučák nezhasnutí světel. Editováno: 26. leden 2015, autor: misumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Pořád je třeba vědět, že ze safe zámek dostaneš jen elektricky, tím, že se otočí motor a to správným směrem a dostatečnou silou. Z venku nemáš šanci, ani vyndaný zámek neodsejfuješ bez elektriky, nebo pak ještě mechanicky rozebrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 jasný, elektricky, ale vlasně je potřeba mechanicky hnout tím bazmekem. Takže za předpokladu, že mechanismus není vyskočený, tak pokud tam pošle 14, 15, 16 voltů (prostě aby vykompenzoval úbytek napětí na případném přehodovém odporu) se to asi hne... Hele a teď trochu odbočím - Fabia cvakne dvakrát, Octavia jen jednou - v čem se ty zámky liší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Ty zámky jsou stejný. Liší se jen odporama pro komfortku ,180ohm přes mikrospínač odemčení a barvou štekru - fabie maj modrý. Ale i oktavie bouchne 2x pro safe a provede - li safe u všech zámků-rozbliká se ledka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 no takze je v SAFE, jak se dalo predpokladat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Udělátkem udělám 2x drc a je odemčeno do 10 sekund, ale tak dlouhé dráty až k tobě tam bohužel nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Donutilo mi to výrobě toho přístroje, když jsem u mojí vlastní F1rs bouchal a cvakal dálkou 4 hodiny. Víš jak bolí ruce? Odměnou mi pak byli protáhlé xichty mechaniků i v autor. dílnách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Ty zámky jsou stejný. Liší se jen odporama pro komfortku ,180ohm přes mikrospínač odemčení a barvou štekru - fabie maj modrý. Ale i oktavie bouchne 2x pro safe a provede - li safe u všech zámků-rozbliká se ledka. Ono to ale na O2 vůbec nebouchne, udělá to jen takové slabé zasvištění a nemám pocit, že by to bylo nějak zdvojené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 oktu 2 nemám zmapovanou, ale existujou zámky velmi tiché nebo 2motorové. Asi superb nebo audi-wv nevím ještě jsem je nepitval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Stale neviem, ci nas kolega to skusal odomknut privedenim externeho napajania. pripadne aj kontrolovane zvysit. a najlepsie cez tie pomocne tlacidka. s tym,ze treba poslat vzdy dva pulzy /pokial nepozname spravnu polaritu na odomknutie/ v kazdom smere a az potom skusat otvorit. Inak aky je rok vyroby toho vozu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 (editace) Zkousel jsem tam max 14V dat, rv 2004 Editováno: 26. leden 2015, autor: Martin Zwierzyna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octa.diskuter Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Re: misumi Dekuji za popis "propalovace prechodovych odporu". Tuhle metodu jsem jednou videl v jinem oboru, nenapadlo me, ze by to slo pouzit i na servomotorek. Re: Martin Zw. Klidne muzes na tech pinech 1 a 2 (u oktavky) zkusmo prohodit polaritu napeti. Akorat to nebude odemykat, ale zamykat. Schvalne jestli neco uslysis. A klidne tech pulsu muzes zkusit vic za sebou. A jeste pred tim si jen tak ze zvedavosti muzes zmerit odpor mezi piny 1 a 2. Jestli nameris nekonecno, tak tam ani nemusis posilat napeti (pokud to nebudou nejake velke volty). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 rozeber si i druhe dvere a externim napetim si to odemkni at vis jak to funguje. pak si jeste zmer proud a zjistis jestli je v haji motorek nebo tam je mech. problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 tak jsem zmeril ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Zkousel jsem tam max 14V dat, rv 2004 A mas zistenu aj spravnu polaritu na otvaranie? Je lepsie skusat na isto ,ako pokazdy iny smer. Ono to funguje jednoducho,to sa len zlozito tvari. Je tam taka mala spruzinka ktoru musi motorcek cez snek pretlacit. Inak mozes zmerat aj ten prud, aky bere ten motor.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 to je odpor motorku??? prud by teda bol okolo 0.3A ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 jojo odpor motorku pres pin 1 a 2 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.