Hanys.cz Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Zdravím, žena má auto Fabia II, 1.6 77kw. Problém: Máme problém se stary, auto někdy nechytne na první pokus, když chytne strašně se třepe a bublá (prdí) výfuk až do doby než se auto zahřeje. Jako by sem tam vynechával jeden válec. Po zahřátí je auto v pohodě. Někdy se stane, že i po zahřátí auto vynechává jeden válec a jede bez jednoho válce celkem dlouho. Opakuje se to téměř každý start, u zahřátého auta méně, ale také. Auto má LPG, na LPG to auto nedělá, pouze na benzín. Bylo provedeno: repas vstřiků výměna cívek výměna svíček výměna senzoru vačkové hřídele proměření tlaku válců proměření kabelů k cívkám u autoelektrikáře výměna palivového filtru Na diagnostice je záznam o vynechání 3 válce, někdy 2 válce, i 1 válce. jen 4 válec tam ještě nebyl. 000768 - zjisteno vynechavani zapalovani - nepravidelne / vicenasobne P0300 - 001 - - Sporadická - Kontrolka závad ZAP 000771 - valec 3 zjisteno vynechavani zazehu P0303 - 001 - - Sporadická - Kontrolka závad ZAP Já už fakt nevím, vyřeší něco flash jednotky motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 No vzhledem k tomu, že jsi vyměnil kde co a nic nepomohlo, a vzhledem k tomu, že máš LPG, tak bych hledal chybu právě v LPG i když píšeš, že to na LPG funguje. LPG funguje tak, že řídící jednotka motoru funguje stále, ale vlivem např. špatně seřízeného LPG se řídící jednotka snaží upravit hodnoty až se tvz. zblbne a na benzín to nechce fungovat. Navrhoval bych ti nechat udělat reset adaptačních hodnot a jezdit nějakou dobu na benzín a následně nechat seřídit LPG. Více najdeš v sekci LPG a Karel.lpg by tě mohl vyprávět jak LPG může zblbnout řídící jednotku motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marenaf Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 Zdravím,vyřešil jsi to nějak?mám stejný problém stejne auto a taky s lpg.akorat mám pocit že mi to dělalo už před instalací lpg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.