dastax Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Kamarád má objednáno na 8.kt a řekli mu, že opravdu bude vyrobeno 8.kt a k předání 9.kt takže fakt nechápu jak to mají. Já myslel, že když je to zaplánováno do výroby na daný týden, tak už ví přesně i čas a místo na lince. Tak nechápu jak to může být zkráceno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Už zítra :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilém Matyáš Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Nahoď pak fotky. Já si pro ní jdu příští pátek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Tak já už mám taky foto Kola od bahna, to je úplně jasný jak to bylo... A jsou to fakt buzny, i když mi potvrdili před měsícem změnu v konfiguraci, ve výsledku není a teď se vymlouvaj...a nechtěj nabídnout ani slevu na zimáky.... v pondělí je zpracuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Před předáním ti to auto naleští... nebo by aspoň měli... auto od oranice jsem snad ještě neviděl předávat.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Leštit a mýt od autorizaku radši ne Hlavně ti tam musejí navrtat reklamní rámečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 o mytí mi nejde. Jde mi o to, že mám scouta a samozřejmě už je od bahna.... jasně, určitě se takhle zašpinil při přepravě z náklaďáku na parkoviště No rámečky jestli dají, tak půjdou hned dolů. I všechny samolepky na zadní sklo jestli si dají. Jsou to buzíci, zklamali mě, nic tam nechci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrik Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Já jsem při objednání zdůraznil, že na autě nechci žádné samolepky, jinak si auto nepřevezmu. Zdůraznil jsem to asi 4x, aby to bylo řádně pochopeno. Tak jsem byl ujištěn, že co není z výrobní linky, to tam nenalepí. Ušetřil jsem si práci a čas se strháváním a neriskoval jsem poškození vyhřívání zadního skla od nějaké reklamní samolepky, o kterou beztak nikdo nestojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Na tohle jsem myslel taky a nakonec na to zapomněl, ale kupodivu tam žádná není a ani podložky pod značku mi nenutili :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corsaczek Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Takze finalni info: CNG Combi Elegance, objednano do vyroby 31/12, vyrobeno 20/2, dovezeno k dealerovi 24/2 a predani 25/2 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martink0 Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Takze finalni info: CNG Combi Elegance, objednano do vyroby 31/12, vyrobeno 20/2, dovezeno k dealerovi 24/2 a predani 25/2 :-) Ty brdo.. bleskovka.. ja som Scouta objednaval 30/10 a predbezne je vyroba stanovena na 10kt, odovzdanie 12kt.. Uz mi to pekne lezie na nervy.. predchadzajuceho Scouta stihli dodat za necele 3 mesiace teraz to bude tak 5.. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wazo Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 No mne volali dnes 24.2 že moja RS combi už prišla a že pre auto si možem prísť najskôr 3.3. Len pre info objednane bolo 17.11.2014....Nekonečné čakanie sa konečne ukončí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sklac Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Auto objednane 3.2.2015 a predpokladani termin dodanie 20kt , cize niekedy v polke maja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prudkey Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Dnes jsem mluvil s prodejcem, 50kt 2014 objednana Octavia III RS TSI combi seda steel a zaplanovano do vyroby 15 kt, takze nejakych 19 kt cekani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 (editace) Já jsem při objednání zdůraznil, že na autě nechci žádné samolepky, jinak si auto nepřevezmu. Zdůraznil jsem to asi 4x, aby to bylo řádně pochopeno. Tak jsem byl ujištěn, že co není z výrobní linky, to tam nenalepí. Ušetřil jsem si práci a čas se strháváním a neriskoval jsem poškození vyhřívání zadního skla od nějaké reklamní samolepky, o kterou beztak nikdo nestojí... Tak na tohle jsem úplně zapomněl a trochu mě to štve. Jméno autosalonu na spodní části dveří kufru ještě snesu, skoro to není vidět a není to ošklivý. Ale ta samolepka na zadním okně mě dost irituje. Zkoušel jsem jí sundat, ale nechce se jí, mám strach abych nerozbil vyhřívání okna Editováno: 8. Březen 2015, autor: waleri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Claw Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 zkus to nahřát fénem, lepidlo povolí a půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Epi Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Tak jak Claw a auto? Jestli to není fakt zadel, tak se blížíš termínu dodání jako zbohatlíci u Rolls Royce. A takovou prestiž fakt škodárna nemá. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Claw Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Jo, jo, už jsem taky šťastnej uživatel, dorazilo před 14 dny. Rolls Royce má přeci jen dodací lhůty delší ... :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Gratuluji Clawovi, že se také konečně dočkal (já čekal více než 3 měsíce - také mě to přišlo dlouho!)A přeji mnoho šťastných km. Můžu se optat, co to bylo za dealera, který tak dlouho s dodávkou auta otálel? Jen by mě to zajímalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tatoosh Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Ahoj, také si dovolím přidat aktuální zkušenost. Škoda Octavia Combi L&K 1.8 TSI, DSG, Objednáno 27.10.2014, výroba 8 KT Doplním pro pořádek: výroba nakonec v 7KT, v 9KT u prodejce, převzetí 5.3.2015. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Claw Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 NEBYLA to chyba dealera, jednání bez problémů. Problém byl v tom, že jsem měl cenu jakou (údajně) mají zaměstnanci Škodovky, ale protože je to nabídka cenově jinde, jsou na to množstevní kvóty a holt se musí čekat .... (jinak sleva cca 25% z ceny katalogové) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DenisZ Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 (editace) Ja mam objednano 30.1.2015 - L&K 2.0 TDI, manual. Dealer rikal pry cekaci doba 3-4 mesice a ze mam ocekavat nekde koncem kvetna zacatkem cervna:( Myslite ze je smysl zavolat dialerovi a zjistit co a jak? Editováno: 16. Březen 2015, autor: DenisZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enero154 Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 DenisZ: stoji to za vyskusanie. Nam pri objednavke 9.2. povedali, ze to bude trvat 3-4 mesiace. Par tyzdnov na to nam bolo oznamene, ze nakoniec to bude asi 15KT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Já objednával začátkem 7 měsíce a vůz byl dodán v půlce ledna. Voláním prodejci asi fakt nic neurychlíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Ahoj, tak u mě to šlo naštěstí nad očekávání rychle: Octavia RS TSI 2.0 sedan - manual objednáno: 26.01.2015 vyrobeno: 19.03.2015 na salon: 20.03.2015 plánované předání: 27.03.2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.