Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Neděje se vám někomu také to se zrcátky, že při sklápění vám začaly dělat hluk - 1x lupnou + nemají zcela pravidelný chod? Měl jsem to v servise, servis problém pochopil, promazal (nevím jak, kde), dělá to stále, dle Škodovky je to ok a na výměnu to není....

Nemáte někdo nějaký tip, jak se toho zbavit náhodou?

Měl jsem stejný problém reklamoval jsem loni v létě,nejdřív to bylo promazano ale za chvilku to dělalo znovu,přijeli se na to podívat přímo ze škodovky, reklamace uznána proběhla výměna 

Ano dělalo mně to to samé na OIII FL. Po výměně OK.

Vyřašil jsem to tím, že je nenamáhám a otevíraji se až po nastartování, to neustále otevírání a zavíraní při každém příchodu pro věci, mě neskutečně nebavilo :)

• Autor
před 1 hodinou, AntonioB721 napsal:

Měl jsem stejný problém reklamoval jsem loni v létě,nejdřív to bylo promazano ale za chvilku to dělalo znovu,přijeli se na to podívat přímo ze škodovky, reklamace uznána proběhla výměna 

U mne se přijímací technik pokusil, že Škodovky řekli ale, že to nemá vliv na funkčnost a hotovo.

před 25 minutami, pe.kova napsal:

Vyřašil jsem to tím, že je nenamáhám a otevíraji se až po nastartování, to neustále otevírání a zavíraní při každém příchodu pro věci, mě neskutečně nebavilo :)

To mám také, asi půl roku, ale lupání to neřeší...

Zajímalo by mne, kde se to přesně má promazat...

Kdyz jsem videl vnitrek toho mechanismu, tak jsem prestal sklapeni pouzivat. Vypada to jak v levny cinsky hracce :-(

• Autor

Martine a foto jsi náhodou nepořídil? :-)

Neporidil.... Ale bylo dost podobne tomuto:

• 2 týdny později...

Mě to dělalo také , Superb 3 11/2016 , ve škodovce jsem se zmínil a bez řeči mi je vyměnili 

Mě to dělalo levé, tak jsem sundal kryt a promazal. Každopádně bych to ale raději nechal udělat servis, protože hrozí, že prasknou packy na tom krytu a pak nedrží tak jak by měl. Já už těch krytů sundal spousty a občas stejně praskne

Stejne tak to praskne i tem klukum v servisu z nichz mnohym to je navic jedno. Sam jsem jednou koukal, jak mi to dokurv..... :-(

Takze jestli je clovek sikovnej, tak doporucuji samodomo....

Presne tak! Z vlastnej skusenosti so servismi viem, ze jedine sam si viem nieco s citom urobit, teda samozrejme ked clovek ma nejake znalosti, dostatkom casu apod. Vacsine ludi pracujucim v servisoch je suma fuk vase auto, hlavne nech ide a hotovo! Servisak si jedine vlastne auto zrobi s citom.

• Autor

Safra... Takže je požádat znovu, díky

No bral jsem jako samozřejmost, že když servisák zničí, objedná si nový kryt na svoje náklady popřípadě náklady servisu :D

• 4 měsíce později...

Na O3 jsem toto také reklamoval a vyměněno v záruce za nový kus. 

Mám sice také OIII FL, ale 1/2 roku po výměně zrcátka opět vržou, skřípou a vyadávají všelijaké zvuky. Už jsem to s úsměvem přešel :-)).

Už SII mě naučil zrcátka raději nesklápět, není-li to nutné...

Ja je nesklapim z duvodu ze se otevrou pri odemceni auta. A kdyz jde clivek nekolikrat do auta pro cajky a odnasi je domu tak jen litaj sem a tam. Lepsi by byli kdyby se vyklapeli az po nastartovani treba

• Autor

Dá se nakódovat, aby se otevřely až při zapnutí klíčku...ale neřeknu Ti už jak, je to nějaký pátek co jsem si to nastavil, možná jsem to tu psal ve VCDS tématu, už nevím.

To je skoda ze uz si to nepamatujes. Hledat to v tematu je na tejdeni dovolenou ?

• Autor

Možné to bylo :

SmartSelect_20190920-002024_OBDeleven.jpg

Vcera prave kodovane u Ferdu a podarilo sa iba ciastocne.Proste vo dverach mam nevhodne dverove jednotky.Takze mne sa odklopia vzdy po odomknuti auta-Ale mam to vyriesene aspon tak,ze sa zaklopia az po dlhsom podrzani zamykania na klucke,alebo dialkovom,takze klasika pri prvom sa nezaklopia,takze ked parkujem trebars doma,alebo iba niekde kratko,nesklapam ich.

U modelov s vhodnymi jednotkami to je samo mozne nakodovat.Treba vyskusat.

Upraveno od Patrik1971

• 3 týdny později...

Taky mi to dělalo - praskání a skákání při sklápění. Vyměněno i po záruce v rámci kulance. Nebojte se ozvat ve svém servise :)... jde všechno! 

• 5 měsíců později...

Patril1971:jakou máš výbavu auta?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.