TOMUS Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 před 1 hodinou, bahamut77cz napsal: Ahoj všem, jsem skoro čerstvým majitelem fábie a zatím jsem to tu nikde nenašel, tak zakládám tohle vlákno. Mám Fábii II 2008 předFL 1.4Tdi a začala mi blbnout páčka na zapínání vypínání dálkových světel. (tedy ta vlevo pod volantem) Jde o to, že mi nyní trvale svítí dálková světla...pokud s páčkou trochu pohnu, tak zhasnou ale je to pouze určitá poloha a ne ta původně středová, takže je to určitě v té páčce. (zatím vyřešeno vyndáním pojistky na dálková světla, abych mohl vůbec jezdit) Poradíte někdo jak páčku vyměnit, zda koupit a kde novou, nebo zkusit bazar, kde je zřejmě velké riziko, že se to tam brzy taky rozbije? Díky všem... Ahoj. Nejlip kup se origo a novou packu. . Vsechne packy maji stejnou cenu., nezalezi co ona ma ci PP +tempo nebo jen PP nebo jen tempo nebo zadne PP a tempo. U nekterich verzi packy jsou spojene leva a prava. U bazaru je taky druhe riziko ze muzes kupit kradene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bahamut77cz Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 před 5 minutami, TOMUS napsal: Ahoj. Nejlip kup se origo a novou packu. . Vsechne packy maji stejnou cenu., nezalezi co ona ma ci PP +tempo nebo jen PP nebo jen tempo nebo zadne PP a tempo. U nekterich verzi packy jsou spojene leva a prava. U bazaru je taky druhe riziko ze muzes kupit kradene. Takže nejprve rozebrat, aby viděl zda jsou spojeneé, nebo ne a podle toho koupím? Už to někdy někdo rozebíral? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 Ano. U F2 FL jsou spojene a pred FL byly dve werze spojene a nespojene. Ja mam dodelany tempomat a PP, tak menil jsem packy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bahamut77cz Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 Před hodinou, TOMUS napsal: Ano. U F2 FL jsou spojene a pred FL byly dve werze spojene a nespojene. Ja mam dodelany tempomat a PP, tak menil jsem packy No já mám PP, ale tempomat nemám. Takže rozebrat a uvidím... Jak se k nim dostanu? Měl bys nějaký stručný a jednoduchý postup? Díky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. Květen 2019 Sdílet Vloženo 1. Květen 2019 @bahamut77cz Jj , jak rozebereš tak uvidiš. Přistupu bohužel nema. Dělal jsem to v škodovce. Musiš sundat : airbag, koužek, volant. Kdybych se nahodu chtěl dodělat tempo tak můžeš ted' se kupit pačky a zůstane Ti kabelaž a montažni prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bahamut77cz Vloženo 2. Květen 2019 Sdílet Vloženo 2. Květen 2019 Popřemýšlím o tom. Tempomat je dobrá věc, akorát si tu budu muset projít vlákna, abych našel co všechno obnáší montážní práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Květen 2019 Sdílet Vloženo 2. Květen 2019 @bahamut77cz Prace v skodovce stoji kolem 4,5 hodiny servisove. Ja jsem platil par let zpatky 1875 kacek - jen montaż . V polsku kupil jsem krabicu dilu . Bylo tam : packy, kabelaz, RJ, trytki a navod. Tam bylo vsechno. Vymenili mi jednotku za vyssi a novou a vsechno namontovali. Ted' tempomat je levnejsi nez driv. Budu takhle hodny a dam Ti odkaz na tempomat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bahamut77cz Vloženo 2. Květen 2019 Sdílet Vloženo 2. Květen 2019 Ty jsi ale hodný...díky moc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Květen 2019 Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 (editace) @bahamut77cz Mate jeste jeden tempomat Editováno: 5. Květen 2019, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.