Saman Vloženo 24. Říjen 2006 Vloženo 24. Říjen 2006 Zdravim, kolega si koupil novou fabii. MR 2006, Combi Elegance. Postrada ale kontrolky otevrenych dveri, o kterych jsem mu rikal ze mam. Kdyz jsem se ho ptal co ma mezi budikama (kde ja mam ty dalsi kontrolky), tak prej ze tam ma cernej obdelnik s rastrem , tak tipuju ze ma asi maxi-dot. Je nejakym problem to zprovoznist nebo to je rovnou zavada? Citovat
Jar_da Vloženo 24. Říjen 2006 Vloženo 24. Říjen 2006 maxidot tam asi nebude, ledaže by měl auto koupené s navi. Citovat
Host Bobik Vloženo 24. Říjen 2006 Vloženo 24. Říjen 2006 Zdravim,kolega si koupil novou fabii. MR 2006, Combi Elegance. Postrada ale kontrolky otevrenych dveri, o kterych jsem mu rikal ze mam. Kdyz jsem se ho ptal co ma mezi budikama (kde ja mam ty dalsi kontrolky), tak prej ze tam ma cernej obdelnik s rastrem , tak tipuju ze ma asi maxi-dot. Je nejakym problem to zprovoznist nebo to je rovnou zavada? zobrazuje se mu PP na malem displeji? Citovat
Gil Vloženo 24. Říjen 2006 Vloženo 24. Říjen 2006 Pokud by měl maxík tak by to asi věděl, protože by si za to pořádně připlácel a já bych si teda 5 táců pamatoval Citovat
Martinoslav Vloženo 24. Říjen 2006 Vloženo 24. Říjen 2006 A hlavne by musel bejt asi uplne slepej, protoze na maxidotu je kontrolka otevrenych dveri jako KRAVA Citovat
Saman Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Vloženo 25. Říjen 2006 Tak nic, onlouvam se, kolega je zmatenej. Ted kdyz jsem z nej tahal dalsi info, tak se priznal, ze si neni jistej, a ze mu v tom obdelniku asi nejaky kontrolky svitej. Puvodne slo o to, ze mu vadi, ze kdyz zamkne auto a ma blbe zavreny dvere, ze ho to neupozrni (alarm nema). Ja mu rikal, ze i kdyz zamknu auto, ze vidim svitit kontrolku otevrenych dveri. On trvdil, ze tam nic nevidel, ted kdyz jsem to chtel potvrdit, tak uz nevi jiste.. Citovat
rkonf Vloženo 25. Říjen 2006 Vloženo 25. Říjen 2006 (editace) Asi od faceliftu skutečně kontrolka otevřeních dveří po vypnutí zapalování nesvití. Po vypnutí zapalování ukazuje otevřené dveře jen verze budíků s maxidotem. Editováno: 25. Říjen 2006, autor: rkonf Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.