F16 Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Zdravím, nevíte někdo, zda by nešla dodělat středová odrazka (výměna za původní) na zadní dveře, tak jak to má Škoda Kodiaq RS ? Díky za případné reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macc33 Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Ahoj, a mohl by někdo zjistit číslo dílu a cenu prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAKEL Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Tu si to môžeš pekne objednať: https://www.skodaautoteile.de/shop/kodiaq/außenausstattung/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Videl som to ako to vymieňajú v servise. Skladá sa to z 3 dielov ten hlavný cierny plast a na nom su 2 odrazky, prava a ľavá a cele je to nacvaknute na nárazníku, trvalo im to 5 minút. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAKEL Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 před 8 minutami, Jaro92 napsal: Videl som to ako to vymieňajú v servise. Skladá sa to z 3 dielov ten hlavný cierny plast a na nom su 2 odrazky, prava a ľavá a cele je to nacvaknute na nárazníku, trvalo im to 5 minút. Použil som tvoj link čo si tu dal :) Mám to aj ja objednané na moje...je to krajšie s tým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 22. Květen 2019 Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 (editace) Musí se vyměnit středový plast na nárazníku cca 1500kč,odrazky myslím kolem 500Kč Jinak přední mřížka na RSo 470kč, spojler na mřížku 1200kč Editováno: 22. Květen 2019, autor: Majk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Více informací je na https://www.briskoda.net/forums/topic/465189-rs-reflector-bar/. Přímá výměna nelze (RS má jiný nárazník), musí se upravit buď nárazník, nebo držák s odrazkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F16 Vloženo 23. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Potvrzuji, je to tak, odrazky jsem musel na lištu přilepit, vadí tam ty zacvakávací packy, které se opírají o nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Vadia iba tie kde sa odrazky ohýbaju zostanú vyduté ostatné nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Červen 2019 Sdílet Vloženo 8. Červen 2019 Lištu mám doma už víc jak měsíc a pořád je zabalená P&P to prostě není... Musí se udělat díra do nárazníku 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Červen 2019 Sdílet Vloženo 8. Červen 2019 Ještě dotaz jak jste bez poškození sundali tu lištu? Já na to koukal a to snad musí jít nárazník dolů ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 Děkuji všem co reagovali :D dneska jsem se na to vrhl a za 30min hotovo ;) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarec27 Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 Vypadá to moc hezky.Lišta šla dobře vycvaknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlos von Vakzal Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 Koupil jsem sadu přímo v servisu, celkem cca. 2 100 Kč. Práce na 20 minut vč. vyvrtání 6 děr, aby západky odrazek měly kam zapadnout. Celá lišta je jen nacvaknutá, není třeba nic složitě demontovat. Na obou koncích je zvenku malý otvor, stačí háčkem zatáhnout a je to. Raději jsem vrtal, než lepil, díry jsou skryté a lepidlu v případě tak rozdílných plastů moc nevěřím - tepelná roztažnost, horko, mráz, sůl - musí to vydržet extrémy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 Nazdar čo to máš za difuzor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlos von Vakzal Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 To není difuzor, ale lišta ve stylu Sportline. Na OB Autodíly to má kód KDQ-DIF-SPT 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 (editace) Díki a ako drží ta lišta na narazniku a je s montážou veľa roboty? Editováno: 15. Červen 2019, autor: Jaro92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlos von Vakzal Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 Už to mám skoro rok, přežilo to v pohodě celou zimu a jezdím s tím do myčky tak 2x měsíčně. Montáž je v zásadě jednoduchá, je to na samolepicí pásku, ale chce to 2 lidi a teplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 Já nechtěl vrtat do nárazníku a lepení díky zadní struktuře odrazky se mi také nepozdávalo tudíž vyhrála možnost kdy člověk může kdykoliv demontovat bez jakéhokoliv poškození dílů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlos von Vakzal Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 Ty díry jsou kompletně ukryté pod lištou, takže i kdybych z nějakého neznámého důvodu chtěl vrátit původní lištu, tak taky nic nepůjde vidět. Ale zajímalo by mě, jaký je ten třetí postup, když to není ani lepení, ani vrtání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAKEL Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 Tak aj ja som to dnes namontoval...doba montáže ani nie 10 minút.A nič som nevŕtal a ani nelepil :) Len som trochu orezal úchyty na odrazkách ktoré sú nacvaknuté na tej čiernej lište. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richmund Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 Parada, akym nastrojom si vycvakol tu staru listu z auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAKEL Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 (editace) No keď napíšem že len kurami, tak mi asi nik neuverí. Treba začať od stredu lišty a postupovať ku kraju a išlo to úplne jednoducho. Trochu som si odtiahol gumové tesnenie a v pohode sa dalo vycvaknúť. Viac času som venoval orezaniu zacvaknutých cuplíkov v lište aby neodtláčalo samotnú odrazku :) PS: Ale čo som čítal ako to demontujú, tak na koncoch lišty sú dierky cez ktoré sa to dá zachytiť a potiahnuť. Editováno: 18. Červen 2019, autor: MAKEL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 18. Červen 2019 Sdílet Vloženo 18. Červen 2019 před 16 hodinami, Carlos von Vakzal napsal: Ty díry jsou kompletně ukryté pod lištou, takže i kdybych z nějakého neznámého důvodu chtěl vrátit původní lištu, tak taky nic nepůjde vidět. Ale zajímalo by mě, jaký je ten třetí postup, když to není ani lepení, ani vrtání. Stejným způsobem jako použil MAKEL ? trošku jsem ubrousil cvoky na odrazkách. Aspoň jsem využil brusku co má žena na dělání nehtů ? šlo to rychle a výsledek je luxus (ani by to člověk nepoznal že to takto není origo). Na vycvaknutí jsem použil plastové páčidla co se používají snad na všechno ? nemůžu si je vynachválit a nic jiného v autě nepoužívám... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richmund Vloženo 19. Červen 2019 Sdílet Vloženo 19. Červen 2019 Hotovo, myslim, ze to autu opticky hodne pomohlo. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.