Jan R. Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 Info od největšího prodejce Litry opravdu nejsou, dá se objednat nafta a do 14dnů přidají 1.5 za 468900 LB ( Combi 489.000 ) čekačka 3měsíce, LB 10 týdnů. Nikdo prý nečekal o ty litry zájem, prý se předtím neprodávali. Dodatečná sleva -7%, bez slevy -25 na protiúčet.Ptal jsem se ho poskakování jestli vyřešili - prý ne, popojížděčka po metropoli se studeným/ vlažným motorem bude vám to cukat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 Tak ono koupit normální LB s litrem se nevyplatí. Ta akce na combi tour je (popřípadě byla) super i s tím litrem pro nikoho kdo má rodinu a potřebuje větší auto. Slevu bych taky dostal na konec max 7%. Hlavně že zdejší prodejci se vždycky buší do prsou že sleva na akci od škody nejde . @Jan R. A Dík za informace. Čekal jsem Teda akci na LB tak za dva měsíce, až bude zas více informací o OC IV, které začnou pomalu servírovat jako náhodu atd... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 Přesně náš případ :-) Máme v rodině přírustek a Fabie přestáva stačit :-) Ta akce přisla vhod. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 před 40 minutami, Joker 85 napsal: Slevu bych taky dostal na konec max 7%. Hlavně že zdejší prodejci se vždycky buší do prsou že sleva na akci od škody nejde . Záleží, co je to za akci. U drtivé většiny "akčních" modelů je snížená marže třeba na 2,5%. Ale ne vždy. Je to asi divné, ale já bych asi bral litr a nepřiplácel 49 tis. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 (editace) Díky za upřesnění. Ale za ty peníze v Tour jsem o něm uvažoval pro mladou taky.... má nájezd o dost menší než já. No uvidíme co se bude dít dal. Editováno: 18. Červenec 2019, autor: Joker 85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 Jak mi říkal tu slevu 7% ( na RČ, hotově), ptám se i na Scalu a jen 5, řekl na Octavii je větší marže. Prostor mají asi všichni, ale ty menší prodejci z něčeho žít musí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 Tak čím větší teda i dražší auto tím větší marže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 Dneska se mi ozvali dva prodejci ,jestli mám ještě zájem o Octávku s tím litrovým motorem. Škoda prý uvolnila další auto pro každého dealera. Tak kdyby měl někdo zájem ? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.vrbka Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 No k těm maržím, firma má u prodejce slevu na běžnou Octu 23% a jr to funglofka. Kolik na tom mají nevím, asi nic moc, ale auta tam potom jezdí na servis a vydělají asi jinde, Nicméně na akčí by taková nebyla. To jen tak pro zajímavost. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 19. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2019 Míchají se tady jabka s hruškama. Fyzická osoba, firma, akční model... Každý model má svou danou marži, akční modely ji mají většinou sníženou. Tour ji sníženou nemá, ale je to za poslední roky výjimka. Psát tady o firemních slevách je bezpředmětný, závisí to na mnoha aspektech. Je to stejný, jako bych tady psal, že jako majitel sítě plnících stanic kupuju plyn levněji než běžná domácnost. Když už, tak si zjistěte, jestli má vaše firma RKS s ŠA a jestli má podepsaný Zákaznický program. Pak můžete většinu modelů nakupovat levněji i jako zaměstnanec. Není to asi žádná novinka, ale přesto mi přijde, že to tady spousta lidí moc nechápe. 4 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 26. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 Ahoj všem. Nevíte někdo, kdy bude k mání verze Škoda Octavia Touring Sport ve verzi liftback? V nabídce už o ní píšou, ale v konfigurátoru je zatím stále jen verze Tour (pro liftback). Děkuji všem, co k tomu mají co říct :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 26. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 http://www.automechanika.cz/cs/mdl/info/skoda-octavia-tour-nove-liftback-1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 10. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2019 Co se týče financování, je lepší úvěr či leasing? Celkem začínáme uvažovat nad Tourkou, ale jelikož jsme dostaveli barák a řešíme milion věcí okolo, hotovost je slabší stránka a ženská ještě dva roky na mateřské. Beru si od zaměstnavatele Škodovky na operák a většinou platím mezi 4,5 - 6tis měsíčně včetně pojistek. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2019 Tohle sem nepatří. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 Zdravím, nemáte někdo nějaké informace o vnějších zpětných zrcátkách u OIII? Objednaná specifikace Style Plus plus nějaké prvky navíc, ale dorazila se sklápěcími stmívacími zrcátky, ale bez osvětlení nástupního prostoru. Ani nevím o této možnosti u OIII, že by šla objednat? V konfigurátoru jsou zrcátka s osvětlením, v katalogu také, ve výrobním programu také, ale fyzicky tam trojúhelníček s diodami není??? Vím o možnosti u OIV ambition světélka nejsou, ale u OIII to snad nejde ani objednat??? To samé se stalo dalším třemu kolegům v práci objednnané stejné specifikace v polovině listopadu 2019, nyní dorazili a všichni jsme bez osvětlení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 (editace) Myslíš tzv. Boarding Spots? Pre výbavy Ambition a Style sú za príplatok 6700kč.... máš to priplatené a nedostal si to? //edit: Aha, Style Plus by to tiež mala mať vo výbave.. informoval by som sa v autorizáku. Editováno: 22. Únor 2020, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 22. Únor 2020 Sdílet Vloženo 22. Únor 2020 Přesně to, ono je to součástí paketu Plus ještě společně s 17" koly a čalounění kůže/látka. Je to tam o začátku, kolega auto přebíral někdy v polovině minulého roku a Bording Spots tam má, ale nám teď auta dorazily bez Boarding Spots, no uvidíme v pondělí to bude salon řešit s ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 Kdo ví, jestli s náběhem OIV, kde odpadlo osvětlení u zrcátek bez Side Assistu, nepřestali tuhle variantu montovat i do OIII. A nezapomněli upravit příslušné ceníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.vrbka Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 No ono toho asi bylo víc a asi souvisí s ukončováním výroby. Já jsem v zavazadlovém prostoru nedostal odnímatelné lampičky (měl jsem style). Konec výroby je konec výroby .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Navíc jsem zjistil, že nesvítí ani poziční světlo, které s Ambietním osvětlením má svítit? A odnímatelnou lampičku tam taky nemám :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Pozičku měl vždy snad až Style nebo to bylo v nějakém paketu. Jinak ta modelová "péče" je opravdu na pěst. Až bych řekl, že i podvod, člověk si chce koupit novější auto ve stejném výbavovém stupni a x těchto přijemných drobností chybí. aniž by se někdo uráčil ho na to upozornit. Je to jen ukázka neúcty výrobce k zákazníkovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 myslím, že uvažují stylem .. stěžejní zákazník čeká na dražší novinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Krejdy: u Style odpadla světýlka v předních dveřích už cca před čtyřmi lety a zůstala jen u L&K. Ani jsem si nevšiml, že se zase vrátila. Je ta první fotka Style? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Tak to asi ne, mám výbavu Style + a světýlka v předních dveřích jsou. Rok výroby prosinec 2017. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Někde se tu psalo, že u Style výbavy je to jen v kombinaci s ambi osvětlením. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.