Mirdako Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Tak nevím, to mne jen tak napadlo.. Ale to znamená, že nemáš Bolero, ale Amudnsen, aby to mělo aktivní eSIM, aby šlo wifi. Nebo nějaký příplatkový doplněk má eSIM i u Bolera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 @Mirdako tady máš moje fotky nastavení , ale i když vím že jsem tak někde viděl vypnout wifi , asi jsem včil slepý . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu82 Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Mám Bolero a esim používají jak Bolero, tak Amundesen. Akorát s tím že u Amundsenu můžeš udělat ze svého mobilu hotspot a nebo i dokupovat datové balíčky pro esim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 před 27 minutami, PeWe napsal: @Mirdako tady máš moje fotky nastavení , ale i když vím že jsem tak někde viděl vypnout wifi , asi jsem včil slepý . Díky moc. Já to tam mám hned jako první položku v Nastavení - Obecné... Ale je možné, že je to ve v. 4.9 nové. To už si nepamatuji. Jinak to tam mám nastavené stejně, jako ty. Teď jsem ještě vyresetoval ty data, jak jsi také psal a uvidím.. Jinak pak už zkusím opravdu uninstall a install.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 (editace) před 37 minutami, Lu82 napsal: Mám Bolero a esim používají jak Bolero, tak Amundesen. Akorát s tím že u Amundsenu můžeš udělat ze svého mobilu hotspot a nebo i dokupovat datové balíčky pro esim. Aha.. Ale já byl přesvědčený, ža ta eSIM u Bolera je pouze eCall a ne na WiFi. To byla možnost získat v nějaké příplatkové výbavě? Protože ani paket Connectivity to nenabízí.. WiFi jen s Amundsenem.. Ale asi se pletu.. Editováno: 1. leden 2020, autor: Mirdako Doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 @Mirdako jsem tele :( , jsem vypl režim vývojáře před screenováním obrazovek , ještě tam musíš mít položku bezdrátové promítání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Před hodinou, PeWe napsal: @Mirdako jsem tele :( , jsem vypl režim vývojáře před screenováním obrazovek , ještě tam musíš mít položku bezdrátové promítání... Jasně, díky. To mám tam také tak... Ale mne zajímá ta položka úplně jako první, nahoře s názvem: Omezit WiFi a poučení: Vypnout WiFi, když bude aplikace AA spuštěna v telefonu nebo přes port USB v autě. A defaultně tam mám nastavené Ano. Asi to tak má být, ale rád bych měl jistotu, že to máš také tak. Jinak podle těch sceenů mám to nastavené uplně stejně. A díky moc za snahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu82 Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 před 1 hodinou, Mirdako napsal: Aha.. Ale já byl přesvědčený, ža ta eSIM u Bolera je pouze eCall a ne na WiFi. To byla možnost získat v nějaké příplatkové výbavě? Protože ani paket Connectivity to nenabízí.. WiFi jen s Amundsenem.. Ale asi se pletu.. Mám ve výbavě paket conectivity a tam je digitální panel, bezdrátový smart link, bezdrátové nabíjení a škoda connect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 (editace) @Mirdako hele teď mě napadlo kouknout na fotku z října. já to měl tehdy deaktivované aby to bylo šedé , teď ale netuším proč ji já už nemám a nevidím . Že by to mělo vliv že už mám android 10 fakt netuším . Odkaz na fotku . WIFI - FOTO Editováno: 1. leden 2020, autor: PeWe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Hádek Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 ahoj nechci zbytecne zakladat nove tema. Tak se zeptam tady. Z tehle debaty jsem dosti zmateny. Tak se zeptam co musim mit abych mohl pres kabel nebo bezdratove prenest napr waze na displej v aute? Me proste v dnesni dobe neleze dohlavy (podle tehle debaty) co na tom muze byt za problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Potřebuješ rádio s aktivním Smartlink a třeba Android 5+ telefon s aplikací Android Auto a data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Hádek Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 před 14 minutami, Kuchar7 napsal: Potřebuješ rádio s aktivním Smartlink a třeba Android 5+ telefon s aplikací Android Auto a data. takze bolero plus smartlink a data v telefonu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu82 Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 před 13 minutami, Kuchar7 napsal: Potřebuješ rádio s aktivním Smartlink a třeba Android 5+ telefon s aplikací Android Auto a data. Připojení telefonu kabelem je většinou bez problémů pokud je splněno to co je zde už popsáno tzn. V autě musí být Smartlink a potřebuješ telefon do kterého si do instaluješ Android Auto nebo Car play (iphone). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Hádek Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 před 2 minutami, Lu82 napsal: Připojení telefonu kabelem je většinou bez problémů pokud je splněno to co je zde už popsáno tzn. V autě musí být Smartlink a potřebuješ telefon do kterého si do instaluješ Android Auto nebo Car play (iphone). tak jestli to je tak tak opraavdu nechapu co se tady porad resi ? vzdyt to musi fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu82 Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 před 19 minutami, Kuchar7 napsal: Potřebuješ rádio s aktivním Smartlink a třeba Android 5+ telefon s aplikací Android Auto a data. Řeší se tady Smartlink+ tzn. bezdrátové připojení telefonu k infotaimentu Scaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
béďo Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Tak ked tu riesite veci ktore by fakt mohli fungovat automaticky skusim sa aj ja popytat. Ja mam to zakladne radio s najmensim displeyom a iPhone 5s, prepojenie cez kabel mi funguje a apky co podporuju CarPlay frcia. Bezdrotove pripojenie nemam. No chcel by som nejako rozbehat mirror link a to netusim ako :c( Skusal som aj mobil s androidom, no netusim co instalovat a co spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 před 4 hodinami, Mirdako napsal: Já si tedy nejsem jistý, že Waze bude bude fungovat na wifi z auta. Aby Waze šlapalo, tak je potřeba mít zapnuté data v mobilu... před 4 hodinami, Lu82 napsal: No to ale přeci nelze pokud jedeš na wifi z auta aby ti v telefonu běželi i data z mobilu. Vestavěná eSim si v základu povídá s okolním světem pouze pro účely Škoda Connect atd. Waze a další věci si tahají data přes simku v mobilu. Aby to jelo přes vestavěnou eSim, je potřeba evidetně opět zaplatit, viz web: Btw. koukám že je tam hláška že Apple zařízení mají stejně smůlu. Otázka je, jak je u nich pojem "současnost" časově dlouhý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 2. leden 2020 Sdílet Vloženo 2. leden 2020 před 11 hodinami, Pavel Hádek napsal: tak jestli to je tak tak opraavdu nechapu co se tady porad resi ? vzdyt to musi fungovat. Řeší se WLAN. Přes kabel to funguje bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 2. leden 2020 Sdílet Vloženo 2. leden 2020 před 12 hodinami, PeWe napsal: @Mirdako hele teď mě napadlo kouknout na fotku z října. já to měl tehdy deaktivované aby to bylo šedé , teď ale netuším proč ji já už nemám a nevidím . Že by to mělo vliv že už mám android 10 fakt netuším . Odkaz na fotku . WIFI - FOTO Aha. Tak to je přesně ono.. Já to tam mám povolené. Tak to ještě zkusím, co to udělá, když to taky zakážu.. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 2. leden 2020 Sdílet Vloženo 2. leden 2020 Pánové, všem děkuji za cenné rady, obzvláště PeWe za trpělivost, protože už mně Waze, Spotify atd. na Boleru jede bez kabelu... :-) V mém případě pomohlo odinstalovat AndroidAuto a znova, tu samou verzi, opět nainstalovat. Možná, že ta původní byla postupné upgrady ze 4.5, nevím.. Každopádně to pak hned naběhlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu82 Vloženo 2. leden 2020 Sdílet Vloženo 2. leden 2020 před 31 minutami, Mirdako napsal: Pánové, všem děkuji za cenné rady, obzvláště PeWe za trpělivost, protože už mně Waze, Spotify atd. na Boleru jede bez kabelu... :-) V mém případě pomohlo odinstalovat AndroidAuto a znova, tu samou verzi, opět nainstalovat. Možná, že ta původní byla postupné upgrady ze 4.5, nevím.. Každopádně to pak hned naběhlo.. Jak si dostal data na eSIM Bolera ? Že ti jde Waze a Spotify bez drátů ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Hádek Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 před 5 hodinami, Lu82 napsal: Jak si dostal data na eSIM Bolera ? Že ti jde Waze a Spotify bez drátů ?? to je to co nechapu o cem se tu bavite. Nechapu naco data na esim kdyz to ma jen zobrazovat displej z mobilu a vse a data pro waze se berou z mobilu. Takhle to teda chapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 před 10 hodinami, Lu82 napsal: Jak si dostal data na eSIM Bolera ? Že ti jde Waze a Spotify bez drátů ?? Vždyť já se vůbec o eSIM nebavím a ani jsem se nikdy nebavil.. Já jsem zprovoznil AndroidAuto, co mám v mobilu, aby se mně zobrazovalo na infotainmentu auta - bez kabelu, přes WiFi. Všechna data, tím myslím pro Waze, nebo to Spotify, jdou z datového připojení mého mobilního tarifu.. Google Maps ale jede bez dat - offline.. S tím nemá eSim nic společného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu82 Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Přece když je telefon připojen na wifi auta, tak nejdou data ze SIMky mobilu ne? Mě jde o to jak docílit toho že mám telefon připojen na wifi a zároveň jdou data (internet) z telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wdog Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 (editace) Wifi nerovná se internet/data. Wifi je komunikační kanál, který může přenášet data z internetu, ale také sloužit jen ke spojení dvou zařízení. Takže pokud přes wifi připojíš svůj telefon k systému auta, tak to ještě neznamená, že můžeš přenášet i data z internetu. Takže často používaný způsob bere data z mobilu, na kterých jedou aplikace, které mohou být připojením přes kabel nebo právě přes tu wifi zrcadleny na displeji systému auta. To se nijak netýká eSim. Když má auto eSim, která slouží jen pro systémy auta, tak se na ta data mobilem nijak nepřipojíš. Když máš z eSim možnost udělat hotspot, pak to půjde, Editováno: 3. leden 2020, autor: Wdog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.