Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pomoze mi niekto s oznamom na obrazovke po pripojni telefonu k infotaimentu pred navstevou servisneho centra? Je to odskusane s viacerymi mobilmi. Verzia Android Auto je posledna, OS Android 9. Ako sa da "vodoznak" na obrazovke odstranit? Viz foto:

DSC_0029.JPG

DSC_0028.JPG

Vloženo (editace)

Obávám se, že to to nebude chyba na straně AA, ale spíše na straně infotainmentu. Zkoušel jsem to googlit, ale bezvýsledně. To bude chtít servis. U mně AA na Android 9 bez problémů. 

Editováno: , autor: tomas.zmuda
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Trochu se divím proč rovnou neaktualizovali na nejnovější dostupný SW 0463, ale budiž :-).

V domácích podmínkách jedině, že by ti někdo v servisu SW stáhl a dal na flashce. Ale proč by to dělali, že ano :-).

Vloženo

Prakticky jen k aktualizaci map pro navigaci (Amundsen, Columbus) a loga rádií. Taková má osobní zkušenost.

Aktualizace SW řídících jednotek ve voze je pro servis práce. Ještě to není jako aktualizace ve Windows :-). 

Vloženo

To určitě ne. Mám problém s nějakou funkčností, jedu navštívit servis. Nemám problém, spokojeně jezdím a neřeším aktualizace. 

Jinak tyto updaty se také provádí při pravidelné návštěvě servisu, kdy ti prověří zda náhodou nepotřebuje nějaká jednotka v tvém voze aktualizovat. Alespoň taková je teorie, praxi máme každý se svým servisem jinou :-).

Zkrátka není potřeba se honit za nutně nejnovější verzí SW když vše funguje.        

Vloženo

V tom mas pravdu. Tu to zial nefungovalo. Snad uz teraz to bude ok. Jedna drobnost mj prekaze v nastaveni. Davam si vypnut display po 10s. Hlavne v noci aby mi tam zbytocne nesvietil ani minimalne. No po kazdom starte to treba dat nanovo, nezapamata si to. Ale zase kazdemu sedi nieco ine.

Vloženo

@csabac Na ploše je nevidím (asi z důvodu bezpečnosti, abych si nemohl číst zprávy za jízdy), ale notifikace včera hlasového přehrání zprávy fungují. Jen mi vždy říká, že odpovím stisknutí hlasového tlačítka a vyslovením "Odpovědět", ale když to zkusím, tak mi řekne, že neví co myslím slovem Odpovědět. ;-)

Vloženo

Ano, když i ve waze diktuji adresu nebo místo, tak většinou na první pokus. Ale třeba, když chci někomu zavolat, tak u některých lidí prostě neví co má dělat. Řeknu: Zavolat Marie Dvořáková, AA mi odpoví: "Nevím, jak vám mohu pomoci s příkazem zavolat Marie Dvořáková". Ale pak řeknu: Zavolat Zdeněk Dvořák a okamžitě volá. Záhada :-)

Vloženo (editace)

Pokud má někdo prémiový telefon od Samsungu  S8 nebo NOTE 8 telefony a vyšší řady   viz. ODKAZ , může vyzkoušet bezdrátové AA již nyní i na verzi 4.6 .

Povedlo se mi to zprovoznit na Samsung S10e .

Do verze vývojáře se dostanete - v nastavení AA cca 10x kliknout na verzi AA (4.6.593324) . potvrdíte OK .  viz VIDEO

Kliknete na Nastaveni pro vývojáře a tam zaškrtnete Přidat do nastaveni bezdrátovou projekci , vypnout zapnout aby se objevilo v nastavení. ( u mě jsem preventivně smazal v aplikaci AA pamět a data ) 

1551379198_Screenshot_20191003-200710_AndroidAuto.thumb.jpg.39c7349c3d32043eeaf3e6e157a3ec4e.jpg904506190_Screenshot_20191003-200655_AndroidAuto.thumb.jpg.4012fa7696776a97989ac6dbe62a92eb.jpg1391982183_Screenshot_20191003-200635_GooglePlayservices.thumb.jpg.b8ca5421c86ab9780275add2b8fe2006.jpg20191003_204901.thumb.jpg.c5ab0a4f04177eb7a0aa044538c53f37.jpg

Editováno: , autor: PeWe

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...