béďo Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Co si slubujete od tych online sluzieb? Ja to mam k autu rok zadarmo. Nevidim v tom nic prakticke co by som vedel vyuzivat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vkcko Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Především - najít, kde je auto zaparkované - hodí se když se o auto s někým střídáš a nebo když je hlava děravá :), spolu s tím možnost nechat auto zablikat a zatroubit - ověřit, že je auto zamčené, případně na dálku zamknout - statistiky asi taky nejsou k zahození - nastavení upozornění na rychlosti/opuštění zóny když půjčíš auto dítěti, co se s tím učí - stav nádrže se také hodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
béďo Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Ja sa ale pytam na nieco prakticke. Toto co si napisal je len o tej deravej hlave, to treba riesit inde ;c))) No cca. 150 euro na rok za taku sluzbu je skratka velmi vela . A prave tie statistiky su k zahodeniu. Jendu jazdu to rozdelilo na 3 casti a sumar vobec nesedel. Proste za tie peniaze su to len vyhodene peniaze :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 Plusy vidím spíš v online dopravních informacích (nehody, zácpy) jako má např. Waze i když ne vždy jsou přímo aktuální, ale párkrát už mi pomohly. Dále plánování cest pro navigaci, kdy nemusíte v autě nic "datlovat" a pěkně si to třeba v klidu z domu pošlete přímo do auta. Ovšem záleží jestli to člověk za tu cenu potřebuje, někteří to už neprodlužují po době, kdy je to zdarma. Já to dokupoval už 2x, beru to jako, že bez toho nevyužívám co to auto nabízí i když vzhledem ke spolehlivosti by to mohlo být levnější nebo zdarma :-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
béďo Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 OKi, toto je v pripade ked tam mas navigaciu. Inac je to naozaj len o tych par polozkach. Ja navigaciu nemam ale ked som planoval pouzit tak som tiez doma klikol do mobilu trasu, mobil pripojil k auto a bolo to. Cize v principe je to polatok za nieco co existuje bud zdarma alebo to uz raz mas napr. v tom mobile predplatene. Samozrejme moj nazor = nikomu nevnucujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavo1980 Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 (editace) Ahojte všetci, mam Scalu a od minulého týždňa mi funguje nejak divne Bluetooth. Púšťam hudbu z iMusic a hudba vypadáva resp. nevidím fotku pri tej ktorej pesničke. Ma niekto skúsenosti s takými výpadkami. Chcem to mat pripojené cez Bluetooth a nesaskovat s káblami- veď preto tam mám bezdrôtové pripojenie pozeral som verziu softvéru 0463 hardvér 033 mobil mám iPhone xr dakujem za každú odpoved Editováno: 25. Květen 2020, autor: Slavo1980 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 poslední verze je 0464, třeba update pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavo1980 Vloženo 25. Květen 2020 Sdílet Vloženo 25. Květen 2020 1 hour ago, vormen said: poslední verze je 0464, třeba update pomůže Ďakujem za odpoved, skúsim v škodovke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yogg Vloženo 28. Květen 2020 Sdílet Vloženo 28. Květen 2020 V 25. 5. 2020 na 19:19, Slavo1980 napsal: Ahojte všetci, mam Scalu a od minulého týždňa mi funguje nejak divne Bluetooth. Púšťam hudbu z iMusic a hudba vypadáva resp. nevidím fotku pri tej ktorej pesničke. Ma niekto skúsenosti s takými výpadkami. Chcem to mat pripojené cez Bluetooth a nesaskovat s káblami- veď preto tam mám bezdrôtové pripojenie pozeral som verziu softvéru 0463 hardvér 033 mobil mám iPhone xr dakujem za každú odpoved Omlouvám se za OT, ale to se na Slovensku normálně takhle překládá softvér a hardvér všude, nebo je to jen doména škodovky? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cajky Vloženo 17. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 Zdravím, snažil jsem se aktivovat Car Connect na pc, ale jakmile mam odsouhlasit "Převod vlastnictví", tak to hodí hlášku, že se něco pokazilo a pořád dokola, nevíte, co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zabral68 Vloženo 18. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2020 Zdravím všechny na fóru. Nedávno jsem si koupil nový iphone a chtěl bych si ho propojit ve Scale s LCD panelem. Všude se píše, že si mám nejprve stáhnout "apple carplay", ale tuto aplikaci jsem nikde v oficiálním obchodě "app store" nenašel. Poradíte mi někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 18. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2020 Vsude se pise, ze neni potreba nic stahovat, pac aktualni iPhone maji CarPlay v sobe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 18. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2020 Potřeba mít akorát aktivovanou Siri a pak jen připojit kabel nic víc a odklikat na iphonu povolení, když bude něco chtít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 18. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2020 @Zabral68 Tady to pripadne Apple popsal do detailu. Plus samosebou mrknout do navodu k autu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zabral68 Vloženo 19. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2020 Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pantonic Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 Ahoj. Mám Scala 2019 s rádiem SWING. Chci nechat aktivovat funkci Smartlink. Servis mi tvrdí, že nelze. Je tady někdo, kdo si to nechal aktivovat? Funguje to? V kterým servisu to dělal? Děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
béďo Vloženo 12. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2020 SWING je ten zakladny model radia, ze? Ak ano, tak ja som si to aktivoval na rok co bolo zadarmo (sam), no uz som to dalej neplatil, je to podla mna k nicomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pantonic Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 Jedná se mi hlavně o zobrazení plochy telefonu na radiu. Chci využívat navigaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
béďo Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 Na to nepotrebujes mat nic zaplatene. Len pripoj telefon kablom a potom uz na radiu mozes psustit vsetky podporovane aplikacie. Ja mam stary iPhone a funguje to, len nesmies zabudnut mat zapnute siri a povoleny ten CarPlay alebo ako sa to vola. Samotne data na mobile nemusis mat zapnute ak mas navigaciu offline, samozrejme siri nebude fungovat ale musi bt zapnute. Skusal som aj android a tam je to este jednoduchsie. Zrkadlenie obrazovky sa mi nepodarilo rozbehat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 @béďo ak myslis zrkadlenie mobilu na plochu, ide to cez apku, ci odblokovanie obrazu. Ja mam tu apku, no nie je to velmi user friendly a ani to uz nepouzivam. No dokaze to plnohodnotne zrkadlit obraz z telefonu na display. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 A aku apku je potrebne mat? Mam tiez len swing a pouzivsl som na navigaciu AA mobil Redmi note 5. Mam navigaciu Sygic ale tu nedokazem prehrat na swingu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 @petulko rozdelim to na 2 body. 1. apka na zrkadlenie je floating app. cz apka-platena, cca 7eur. Da sa zrkadlit mobil, maily, youtube. Co sa mne nepaci je sposob spustania. Treba este aj inu apku mat nainstalovanu a plus zle sa mi ovlada na displayi. Je to fakt apka len na to, ze ked niekde dlho cakame, tak ju mozem pustit deckam a majurozpravky z youtubu. Teraz to ale uz vobec nepouzivam. Osobne by som tu apku uz nestahoval a nechal si radsej odblokovat obrazovku cez kodovanie. 2. mirrorlink a sygic. Na sygic musis mat licenciu pre zrkadlenie. 40eur este ku sygiku. Ja licenciu na zrkadlenie zaplatenu nemam. Tiez to spociatku neslo, no zazracne sa to spustilo same od seba jedneho dna a odvtedy mi ide ako keby som licenciu mal. Cim to je, resp. ako to docielit neviem a cakam, ze jedneho dna to prestane chodit, ked zistia, ze tu licenciu pre zrkadlenie platenu nemam. Zatial to prezilo 2 aktualizacie sygica a stale ide. Ale do konca roka AA ma otvorit platformu pre sygic, takze pojde to aj cez to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
béďo Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 na iPhone mi sygic ide zobrazit na radiu, potom mi funguje maps.me aj tie default mapy co su v mobile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 @béďo cez carplay od nahlodaneho jablka ide sygic bez licencie na zrkadlenie. apple to otvorila uz davnejsie pre sygic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 Na IPhone Sygic zrcadlit jde, ale s omezenymi funkceni, ktere blokuje sam Sygic, nikoliv Apple. Sygic nabizi balicek "Premium for CarPlay v udajne sleve z 1320 kc na 499 kc :), kde se odemknou vsechny funkce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.