vormen Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 @Raduz80 rozdílný verze HW 100% jsou. Vzdálený přístup zprovoznit půjde na všech, ale s rozdílným úsilím :) Jinak ten FW 0469 je k použití min. dva měsíce zpět, ale v servisu ho automaticky nenahrávali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raduz80 Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 před 16 minutami, vormen napsal: @Raduz80 rozdílný verze HW 100% jsou. Vzdálený přístup zprovoznit půjde na všech, ale s rozdílným úsilím :) Jinak ten FW 0469 je k použití min. dva měsíce zpět, ale v servisu ho automaticky nenahrávali. Nemám potřebu se přít, samozřejmě během životního cyklu se mohou HW verze lišit, každopádně já to myslel tak, že všechny typy rádií to umožňují, všechny auta mají OCU.. jde jen o obchodní politiku, resp. nastavení v interních systémech, zda ti to dovolí používat nebo ne... (na základě konfigurace zadané do výroby). Je to prasárna....kdy moje auto za 623 tis Kč tuto funkcionalitu po roce nemá. Oficiální vyjádření - provedli jsme zpětnou kontrolu a zjistili chybu během výrobního procesu (omylem jsme vám umožnili aktivovat službu na rok, za což se Vám omlouváme a jako kompenzaci Vám nabízíme šek na náhradní díly Škoda v hodnotě 5 tis Kč). Dále - Ano, SW automaticky neaktualizují (ani, když jsem si o to výslovně řekl a byl ochoten za to zaplatit). Nicméně, měnili mi OCU jednotku (kvůli nefunkčnímu eCall), ale furt to nefungovalo s 0463, tak jsem tam musel znovu a s verzí 0469 si to končeně začalo povídat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 11. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2020 Hlavně to škodovku nic nestojí. Protože oni to nechcou pustit ani kdyby si člověk službu předplatil. Je to vlastně zajímavá logika, kdy online funkce byly prezentovány jako velká novinka a pak na to hážou zbytečně spoustu omezení a překážek. Chápu, že nevidíme do vnitřních procesů celého koncernu, ale takhle navenek to vypadá jako pěkná krávovina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 Hranice odlišnosti je 4.2.2020, takže se jsou dva druhy HW před a po datu výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vkcko Vloženo 11. Červen 2021 Sdílet Vloženo 11. Červen 2021 Ahoj - možná vám to udělá radost - ale na mé Scale (4/2019) se v obchodě minulý měsíc objevila možnost dokoupit Connect služby co dealer i Škoda tvrdila, že není možné dodatečně doplnit, že jen z výroby. Neváhal jsem, koupil jsem - a funguje :). Dostat se k tomu dá ale jenom přes web po přihlášení k účtu. V přehledu licencí to chybí - ale když dám link do obchodu - tak tam je koupená licence vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 12. Červen 2021 Sdílet Vloženo 12. Červen 2021 😂😂😂 potesilo, ked som to natrvalo vypol a neotravuje to hlaskou. Neviem, kto by za hento chcel doplacat. Ale zas masochisti sa najdu 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 14. Červen 2021 Sdílet Vloženo 14. Červen 2021 Ale tak já bych si to i koupil. Ale na za 1500 rok. To mi přijde krapet přepálené. A škodovka řeší, proč mají po skončení předplatného z nového vozu malý zájem o další předplatné. Věčně to blbne a je to drahý .... hmm čím to asi bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 14. Červen 2021 Sdílet Vloženo 14. Červen 2021 1500 na rok?! Este, ze sedim. T nech sa vobec necuduju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Na obranu ŠA - poslední 3 - 4 měsíce jsem nezaznamenal nějaký problém, vše fuguje, jak má. A 1500 Kč za rok (125 za měsíc) zas není taková hrůza - pokud je tedy vše funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Asi se ptám jako debil, ale k čemu všemu je škoda connect - vzdálený přístup??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 No ja som si to aktivoval a zistil som, že je to v podstate o ničom. V smartfóne si pozrieš či máš zavreté dvere, či máš vypnuté parkovacie svetlá, ši máš zamknuté auto. Potom spotreba, počet najazdených km, servisná prehliadka, výmena oleja, aký máš dojazd a podobné nezmysly. Okrem toho ak si dáš do servisu aktivovať aj funkciu zamknúť a odomknúť auto na diaľku cez telefón, tak ho zamkneš a odomkneš, ale len do vzdialenosti 500 m- A ešte si môžeš pozrieť, kde máš zaparkované auto, ulicu, mesto a môžeš cez mobil blikať smerovkami a ešte aj trúbiť. No blbosť. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 ...1500 Kč za rok (125 za měsíc) zas není taková hrůza... znám lepší využití peněz: Netflix, Spotify, YT premium, HBO GO,... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 Touaregu moc děkuji za vysvětlení!!! 👍 To jsem přesně potřeboval vědět. Takže je to úplně k ho*nu. Vyhozené peníze. Hračička pro děcka. To vezmu o 4 litry měsíčně víc nafty🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 Když se na Connect e-shopu přihlásíš a zadáš VIN svého auta, tak vidíš, co je pro něj v rámci toho balíku za 1 500 Kč na rok dostupné. Pro mě ty funkce také nejsou nic moc, co bych musel mít, ale to už je na každém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 Na hlídání manželky možná dobrý 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 19. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2022 Zdar ve spolek, jak je to u Bolera 8 s DAB u všech nových auto to vidím ve spodní liště, ale u Superba 3 2020 po faceliftu tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 19. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2022 Sériovo rádiá s DAB+ sa dávajú tušim len od 2021. Mám Scalu 2020 a nemá to. Scala 2021 DAB+ má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.