Dominik Tchur Vloženo 12. Srpen 2019 Vloženo 12. Srpen 2019 Zdravím mám dvojkovu fábiu 1.2htp s prednými elektrickými oknami.....mám problém s ľavým predným no len pri vyťahovaní, sťahovať ide hladko pri vyťahovaní ako by sekalo strojček pomaly ale sekavo sa dá vytiahnuť ....čo by to mohlo byť ? Citovat
juraj07 Vloženo 12. Srpen 2019 Vloženo 12. Srpen 2019 Kľudne to môže byť aj polámaný kábel v prechodke ku vodičovým dverám: A tiež odporúčam prejsť toto vlákno a skôr by som otázku smeroval tam: https://forum.skodahome.cz/topic/14249-el-ovládání-oken-závady-nefunkčnost/? Citovat
jipol57 Vloženo 13. Srpen 2019 Vloženo 13. Srpen 2019 (editace) Kdyby to bylo kabelem, tak by mu to blblo i při stahování. Já si myslím že jde jen těžko a motor zastavuje jako při překážce. Chtělo by to asi něčím namazat, a nebo vyměnit sametky. EDIT: píšu namazat, ale nemyslím olejem!!! Editováno: 13. Srpen 2019, autor: jipol57 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.