Publikováno Srpen 15, 20196 r Ahoj všem, rozsvítila se oranžová kontrolka s vykřičníkem a maxidot píše "Zkontrolujte si zadní světla". Jenže všechna svítí. Má někdo nápad, co s tím? :) Předem díky ;)
Srpen 15, 20196 r Autor před 24 minutami, Wittmann napsal: špatný dotek v objímce, vyčistit, zkontrolovat patice žárovek. Zkusím, díky ;)
Srpen 15, 20196 r hlavně se zaměř na ty "kapky cínu", které na žárovce slouží jako kontakt. Bývají vymačkané, stačí je pájkou přetavit.
Srpen 15, 20196 r Autor Jinak mě překvapilo, že na netu není pořádný návod, jak do zadních světel. Mám bratrance v autorizáku a pro ty, co nevědí: stačí ty dva torxy zevnitř kufru a mezi karoserii a světlo zatlačit škrabku z víčka nádrže černou stranou a světlo vyjede ven samo...
Srpen 16, 20196 r Autor Hledal, nenašel jsem asi slepej Hledal jsem teda hlavně v sekci Světla... Upraveno Srpen 16, 20196 r od Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora.
Srpen 18, 20196 r Ano nám bez bratranců stačí manuál, je tady furt dokola tolik zbytečných dotazů ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.