dusan94 Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 Ahoj. Chcel by som sa spytat na vase navrhy kam s vonavym stromcekom wunderbaum a pod. Chcel by som totiz aby vona bola v interieri. Ale nenapadne miesto. Nie na spatne zrkadlo, ani nejak do vyduchov. Skratka, aby to bolo niekde skryte, no moc miest ma nenapada... Viete prosim poradit kam s vonavym stromcekom alebo taka ta malinka nadobka s tou vonavou tekutinou? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 Tak ideálně mít auto čisté, abys nepotřeboval tyhle smrduté blbosti dobré tak akorát na bolehlav. Ale jinak stromek můžeš hodit pod sedačku. Ty tekuté ničí povrchy při vylití, to bych si do auta nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan94 Vloženo 15. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 No kolega mal tiez tu tekutinu a vylieval ju na prachovy filter :) Ten stromek pod sedacku ano, ale skuste este nejake moznosti prosim. Diik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Já mám pod sedačkou tu "americkou" plechovku přidělanou suchým zipem. Už je to nutnost, protože i když mám auto čisté, tak už po 6 letech bohužel nevoní. Chválím, že nechceš dát stromeček na vnitřní zrcátko, to je prasárna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan94 Vloženo 16. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Noo, to sa mi celkom pozdava s tou plechovkou. Na dno nalepit suchy zips a polozit na kobercek auta.. To by celkom uslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 California scents v plechovke striedam Ice alebo New Car- veľká spokojnosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan94 Vloženo 16. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Ten New Car od Wunderbaum -u sa mi pozdava. Vyskusam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 Auto Finesse dělá teď vůně ve spreji. Stříkají se jednou za čas na kobereček a vydrží vonět cca. 5 dní. Flaška mi vydržela cca. půl roku s tím, že stála 250 korun. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.