jarv Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 Beru to jako názor, čemu csabac dává přednost. Ale spíš asi tady jde o tu cenu. Mimochodem jsem byl (zdůrazňuji byl) dlouholetým odpůrcem mobilního telefonu, ač jsem vlastnil a používal počítač od roku 1990. Úhel pohledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 Tak jedno auto som uz v hneve tak predal, ze dosla na 105ku dvakrat taks poistka ako na novy opel. A to som ju maval len na ryby. Do 1 dna bola prec. A zase teraz das 40 tisic a za 2 roky ak to odide zase? Ved to auto nemoze mat viac ako 3roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 Osobne 40 by som do toho nedal. Obrazovka ti ide? Ak hej, skusil by som zacat z RJ najprv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZracing Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 Obrazovka funguje, ale je zakouslý systém, takže nejde nic.. (Ve Škodě tam zkoušeli dát novou ŘJ a rozjelo se to, takže příčinu vím) Proto jsem zvažoval že bych koupil ŘJ z druhé ruky za 15k z Mihocar.. Ale nevím jak je složité to rozchodit.. Musí se jet do Škody odemykat atd. tak aby to nebylo v celkovém součtu stejné jako když mi tam dají novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 Ochrana komponent tam budo, no☹️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 Když jsem poprvé odstraňoval ochranu komponent na Amundsena do fabie tak si v autorizaku účtovali 400,- ale už jsem měl všechno namontované v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 Tak to je dobrá cena😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 Tak reálně co udělají je že připojí auto na diagnostiku, připojí se na servery VW stáhnou podle VIN jeden soubor a ten nahrajou do rádia za 10 minut hotové a servis má minimálně s 50% marží vyděláno 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZracing Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 Takže říkáte že nám zkusit ŘJ tu z Mihocar, že tam nebude žádná překážka, aby mi pak nezůstala doma jako těžítko :-D údajně měla totiž Škoda problém tu novou jednotku rozjet, že se na to museli připojit z Boleslavi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 Tak hlavně, když to mají z MB pod kontrolou. Připomíná mně to dovoz CNC obráběcích strojů v 80. letech do ČSSR z Japonska. SW se nahrával přes telefon do ŘJ stroje. Myslíte, že by Japonci SW nahrávali do stroje, který nevyráběli? Ale berte mě s rezervou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 Dají se sehnat jinde i levnější ale přes mihocar máš pojistku že to kupuješ od český firmy, takže budeš chráněny spotřebitelským zákonem, pokud v servisu zjistí, že to neumí rozchodit tak ji můžeš do dvou týdnů vrátit bez udání důvodu, samozřejmě pokud jednotku nějak nepoškodíš. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZracing Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 A liší se nějak řídící jednotky Amundsen dle výbavy či funkcí? Nebo jakoukoliv Amundsenku tam dám tam bude umět všechny funkce co v autě mám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 (editace) Liší, jsou s podporou dab, s podporou couvaci kamery a samozřejmě bez podpory ničeho případně jejich kombinace. Dále se od určitých verzi začal montovat přesnější GPS chip. Promiň jsem teď na mobilu tak neposkytnu konkrétní čísla a verze... Na webu briskoda to bylo celkem hezký popsané. Případně myslím i u wirera na webu je nějaká tabulka. Editováno: 29. leden 2022, autor: ExecutedDonut 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZracing Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Takže je možné, že ta z Miho nebude umět vše a bude mi k ničemu :-( mám totiž plnou výbavu. Když čtu ty varianty co mohou nastat, tak zvažuji, zda nedat Škodě ty peníze, abych to nakonec nepřekombinoval :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Potrebujes presne cislo dielu kupit ako mas teraz. Nechat odblokovat ochranu a skontrolovat adaptacie. Menil som radio 4krat,stlae som si kodovanie na F3 upravoval sam. Skodovka si nevedela rady ani z vymenou BCM kvoli zmenenej vybave (ine zadne svetla, svetelny senzor, osvetlenie noh a mnoho dalsieho). Sadol som do auta, porovnal vypis povodnej a novej jednotky BCM ci radia a nakodoval Ak nemas nic navyse v radiu kodovane, nechaj vymenit jednotku a nech ti stiahnu kodovanie a adaptacie zo serveru. Tak isto by to robili keby ti dali jednotku oni. Podmienka je rovnake cislo zariadenia 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZracing Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Náhodou prosím nevíte jak se demontuje obrazovka abych se dostal k ŘJ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Vyndat lištu nahoře Vytočit 2 torxy Dole v tej hraně lcd jsou 2 výřezy a tam odblokovat západky. Dělá se to dobře tím menším odlamovákem. Fotky máš od Neda v návodu na linkový výstup. https://forum.skodahome.cz/topic/151171-n%C3%A1vod-na-linkov%C3%BD-v%C3%BDstup-pre-out-bolero-mib3/#comments Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Najdes video aj na youtube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZracing Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 V autě mám číslo zařízení 3V0035816A a na Miho je jen 3V0035816 bez A.. Má to na něco vliv? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Bez indexu nebolo "schvalene" pre CZ a SK trh? https://m.oemvwshop.com/3v0035816-operating-unit-for-multimedia-system-p2526475/ https://m.oemvwshop.com/3v0035816a-operating-unit-for-multimedia-system-p2294296/ Nevieim iny rozdiel, iba v trhoch. Musel by to niekto skontrolovat cez ETKA katalog. Ruku do ohna ale za to nedam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZracing Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Pak tam mají ještě 3V0035816D ale nevím v čem se liší ty písmena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Csabac, na youtube najde prd!!! Nenašel jsem ty nové Bolera a Amundseny nikde!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZracing Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Mezitím jsem ze servisu Škoda zjistil v rámci té kalkulace, že cena čistě nové jednotky je 22 tisíc a dalších 21 tisíc chtějí za práci :-D Tak to jsem teda nepochopil.. Jednotka, kterou mi nabízeli má označení 3V0035816C takže to by ta z Miho 3V0035816D viz https://www.mihocar.cz/radio-navigace-ridici-jednotka-a-display-skoda-scala-657-655919606-izy-3v0035816d/d-175683?gclid=Cj0KCQiAxc6PBhCEARIsAH8Hff3XmkxTo7Z-vAb7LqiKOu7fNHPDvtQuA7GwptfH66XKQqY3doTtBGMaAsnXEALw_wcB mohla fungovat ne? Prosím nemáte někdo ty tabulky, zda na ni půjde vše co má moje Škoda TMBEG6NWXK3006116? Mám plnou výbavu, tak ať nekoupím špatně. Tohle mě zviklalo jít vlastní cestou a zkusit si to vyměnit sám.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 tak to majú dobru tarifu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Ta jednotka bude chtít otestovat. Uvádějí, že je použitá. Podle mě, je to loterie, vyjde - nevyjde. Ale jak psal tady někdo výše, při reklamaci se snad budou chovat vstřícně. Držím palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.