Duben 8, 20214 r k čemu rychlost na navigaci? celkem k ničemu ne? 🤣🤣🤣 porovnávat tacháč? (to tak poprvé ) hlídání rychlosti? (stačí tempomat... ) už vidím jak mě baba peskuje, že jedu rychle🤣🤣🤣 Upraveno Duben 8, 20214 r od keras
Duben 9, 20214 r Autor https://zive.aktuality.sk/clanok/151986/vyskusali-sme-sygic-s-android-auto-ako-funguje-prva-offline-navigacia/
Duben 9, 20214 r Tak na zajlade toho clanku usudzujem, kedze zatial sygic na AA nemam, ze dkrz obmedzeni AA to bude okresanejsie a to co isli cez mirrorlink, to uz nepojde. Takze k zmena k horsiemu.
Duben 9, 20214 r k čemu je na rádiu wlan? na sdílení intermetu kterej se tam pustí přes drát? Lze s tím přijímat wifi? Nebo to je jen pro jabko? Žádné nastavení tam není. A lze popř. AA rozchodit bezdrátově?
Duben 9, 20214 r Dnes uvolnili beta verzi mapy.cz - konečně funguje i v AA, zároveň vyšla nová verze AA 6.3, viz.: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-6-3-6113-release/
Duben 9, 20214 r v google play najdi apku mapy.cz a je tam zapojit do programu testování, dáš a obratem přijde aktualize s AA
Duben 9, 20214 r Autor Mapy.cz velmi pekne spravene, chvalim dizajn, je tam aktualna rychlost aj max. povolena. Super, chce to este on line dopravnu situaciu ako je aktualne k dispozicii v CZ, dalej by som doplnil moznost si navigacne pokyny premiestnit na pravu stranu a este jedna dolezita vec co mi chyba je zrolovanie uvodnej ponuky kam navigovat, jednoducho mi niekedy staci len cista mapa s polohou kde sa nachadzam. Upraveno Duben 9, 20214 r od kuyonmodel
Duben 9, 20214 r Nevím jestli znáte tuhle apku. AA pro obrazovky telefonů. Nevím proč, ale v g. play není. Můžete si zobrazit na tel. spouštěč co bude vidět v autě v AA (nastavení - přizpůsobit spouštěč) a nastavit další věci. Doporučuji! com.google.android.projection.gearhead.phonescreen_1.1-2_minAPI29(nodpi)_apkmirror.com.apk Upraveno Duben 9, 20214 r od keras
Duben 9, 20214 r tak mapy cz jednoznačně nejlepší navi pro AA, pěkná přehledná grafika s rozumným měřítkem, navádění do pruhů, dopravní info, offline. akorát mi chybí tlačítko na vypnutí hlasových povelů, tak snad časem. akorát byl telefon po půl hodině dost teplý, to s google mapama nedělá. Upraveno Duben 9, 20214 r od vormen
Duben 9, 20214 r Rychlostní omezení není úplně aktuální jako ve wazu (u nás Teplice, Most), překvapilo mne jak dobře funguje navigace s leteckými mapami.
Duben 10, 20214 r právě dorazila aktualizace Sygic, nově nabízí android auto premium na zkušební dobu 9 dnů
Duben 10, 20214 r před 23 hodinami, keras napsal: Nevím jestli znáte tuhle apku. AA pro obrazovky telefonů. Nevím proč, ale v g. play není. Můžete si zobrazit na tel. spouštěč co bude vidět v autě v AA (nastavení - přizpůsobit spouštěč) a nastavit další věci. Doporučuji! com.google.android.projection.gearhead.phonescreen_1.1-2_minAPI29(nodpi)_apkmirror.com.apk 1 MB · 28 stažení Čo je to za appka? Na Redmi note 5 mi nejde nainštalovať.
Duben 10, 20214 r Prosím radu. Mám android 11 (Samsung A40). Nainštaloval som si beta verzie sygic a mapy.cz ,mám potvrdené u oboch ,že som beta testerom. Problém je v tom(aspoň myslím), že ich nevidím v spúšťači AA v telefóne a tým pádom ich nevidím ani po pripojení telefónu k autu. (Scala 2020,Bolero). Poradte ako to sfunkčniť .Díky
Duben 10, 20214 r @petulkoano přesně jak píše @Sudetak Já už nevím kde jsem jí našel, ale vzpomínám si, že tam byly verze 2. Zkus treva apkpure.com nebo něco takového. A co je to za app jsem psal.
Duben 10, 20214 r A delz Vam to i obrazovku pri androide 10-11? Dnes som zapojil jablkaca a tam to prostredie je super- Zial neviem to porovnat s androidom 10, 11, ktori by uz tiez mal delit obrazovku. Na aute mi pride stale ten Android pozadu. Na telefone prave naopak vitazi.
Duben 11, 20214 r Jak delíš v AA obrazovku? Je tam na to funkce? Já jen doufám, že ty offline mapy nebudou expirovat nebo aspoň ne tak rychle jako v g maps. To je tragedie.
Duben 11, 20214 r Ja nemam delenu obr. Mne to nejde. Asi starsim androidom. Malo by to ist na sirokouhlom displayi. Mne to nejde ani na bolere ani na sirokouhlom v superbe. Vid tu. https://www.svetandroida.cz/android-auto-rozdeleni-obrazovky-dve-aplikace
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.