CrazyOctavia Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 Zdravím všechny na foru ale mám nápad pro většinu z vás to bude totální nesmysl ale pro mě takový dětský sen který vám zde popíšu. Takže mám v plánu koupit Octavii mk1 v 4x4 v liftbacku nejlépe s 1.8 20V/Turbo pokud by auto bych byl s 1.8 spokojen po menším tuningu (Turbo, InterCooler) ale tohle neni úplně můj sen muj sen by byl kdyby se mi povedlo do octavii dostat RB28DETT a nebo 2JZ s pohonem na zadní nápravu. samozřejmě by se musel prodloužit předek auto a bylo by zde hodně uprav ale toto by byl můj sen láká mě v 1 octavii předjíždět lidi co si myslí že jejich BMW Mercedes nebo Audi jsou uplně úžasný a rychlí auta a pak by je ve skutečnosti předjela klidně 1 octavia. Co si o tom myslíte zde na foru ? Jsem až moc velký blázen a snílek nebo vám to přijde jako zajímavý projekt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namenotfound74 Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 motory co tam chceš dát tak jsou podélně uložené, takže bys je tam nedostal s převodovkou, finanční stránku věci ani nemá cenu řešit, nemá to cenu, ale i kdyby si ti to povedlo, nikdy to v ČR nezaregistruješ, nejsi v USA aby si mohl dělat 2JZ nebo LS swapy jak se ti zachce, podle mě něco takového je nezrealizovatelné, pokud teda nemáš neomezené finanční prostředky, ale i tak by to byl sak*a oříšek. vykašli se na to, na předjíždění silnějších aut si kup 1.8t a pořádně to polaď, dá se z toho vytáknout i 300 koní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.