Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Rád bych věděl za kolik nakupujete zimní pneu.Já jsem koupil Polarisky2-165-70-r14 za 1040kus Je to dobrá cena nebo jsou lepší.

http://www.pneu-servis.cz/

Tady je maj za 995,-, coz je minimalni rozdil, ale obecne je to nejlevnejsi obchod s pneu, ktery jsem objevil.

• Autor
http://www.pneu-servis.cz/

Tady je maj za 995,-, coz je minimalni rozdil, ale obecne je to nejlevnejsi obchod s pneu, ktery jsem objevil.

Dík za zprávu.Je ta cena konečná a nejsou problémy?

To mas super cenu, ja tam 14ky nenarvu a v rozmeru 185/55/R15 zacinaji slusne gumy na 3500. :o(

Já našel Polaris2 na http://www.pneunet.cz/ za 974 Kč a oproti nábidce jak psal Jare (1040Kč za kus), tak rozdíl na 4kusech je kolem 260Kč a to není špatný :D

hehe to je dobry ptat se az kdyz to koupis :smich::smich:

• Autor
hehe to je dobry ptat se az kdyz to koupis :smich::smich:

Já jsem tu nový a to diskusní forum jsem v té době neznal.Ale myslím,že to není zase tak špatný.Je,ale pravda,že jsou lepší typy.Ale já nelituji

Bylo mi doporučeno škodavrakoviště v Praze vedle Vršovického vlakáče. Prodávají tam prý nové pneu rovnou z palety. Já jsem tam ješte nebyl, ale známej byl velice spokojen. Nevím, zda je to pravda .....BARUM Polaris2 165/70R14 800kč. Jestli jste někdo z Práglu, zjistěte, co je na tom pravdy.

www.superkola.cz zde se daji dobre koupit i jete pneu

Je pravda, ze tam maji ceny nejlepsi:-)

Mam tedy na mysli Vrsovice:-)

Jaka je to ulice v tech Vrsovicich?

To mas super cenu, ja tam 14ky nenarvu a v rozmeru 185/55/R15 zacinaji slusne gumy na 3500. :o(

Proč používáš zrovna tenhle rozměr pneu? Ten neni moc běžný a proto jsou asi i dražší. Na Fábii můžeš mít i běžnější rozměr 195/50 R15 ;) a to pak koupíš v pohodě pneumatiku za zhruba 2.000,-

Na Fábii můžeš mít i běžnější rozměr 195/50 R15 ;) a to pak koupíš v pohodě pneumatiku za zhruba 2.000,-

Na ten bys ovsem nemel davat retezy.

Jestli tam v realu jdou nebo ne, nemam tuseni.

Na Fábii můžeš mít i běžnější rozměr 195/50 R15  ;) a to pak koupíš v pohodě pneumatiku za zhruba 2.000,-

Na ten bys ovsem nemel davat retezy.

Jestli tam v realu jdou nebo ne, nemam tuseni.

Jdou, když máš ten správný rozměr řetězů, ale výrobce výslovně zakazuje použití řetězů už u 185/60R14 <_<

Předpokládám, že asi kvůli možnému poškození vnitřní části blatníků při plném rejdu... :unsure:

Jdou, když máš ten správný rozměr řetězů, ale výrobce výslovně zakazuje použití řetězů už u 185/60R14 <_<

Ne tak uplne.

Pouze s diskem s ET38.

S diskem s ET43 (coz je doufam, ten ktery se dodava z vyroby) jsou povolene.

Proč používáš zrovna tenhle rozměr pneu? Ten neni moc běžný a proto jsou asi i dražší. Na Fábii můžeš mít i běžnější rozměr 195/50 R15 ;) a to pak koupíš v pohodě pneumatiku za zhruba 2.000,-

195/50/R15 mam letni, ale u zimnich vyslovne v technicaku pisou, ze s retezy ne. Navic treba Good Year UG7 se v rozmeru 195/50/R15 ani nedelaji.

Upraveno od mike_k

přesně tak ;)

195/50/R15 mam letni, ale u zimnich vyslovne v technicaku pisou, ze s retezy ne. Navic treba Good Year UG7 se v rozmeru 195/50/R15 ani nedelaji.

Tak jestli používáš často řetězy, tak je to jasné. Tak UG 7 v tomhle rozměru nedělají, ale jsou i jiné pneumatiky v tomhle rozměru (195/50 R 15) a lepší ;)

Upraveno od snike

S diskem s ET43 (coz je doufam, ten ktery se dodava z vyroby) jsou povolene.

Z vyroby je skutecne ET43.

Tak to trochu opravuji, v návodu k obsluze je psáno výslovně toto:

Sněhové řetězy se smějí používat na všechny schválené rozměry kol

kromě rozměru pneumatiky 195/50 R15 a disku 6J x 14 se zálisem

38 mm s pneumatikou 185/60 R14.

V případě použití sněhových řetězů u vozidel s motorem 2,0 l/85 kW

s disky 6J x 15 je nutné použít zimní pneumatiky o rozměru 185/55 R15.

A do riti, jeste , ze jsem si ty retezy nekoupil.Bych je mohl vyhodit.Diky :(:(:(

Jen jsem zvedav, jak to vysvetlim tem blbum v Tatrach pri vyjezdu na JAsnou, ze nemuzu mit retezy, loni me tam nechteli bez nich pustit.

Tak to trochu opravuji, v návodu k obsluze je psáno výslovně toto:

Staci se podivat do TP, tam je to bez kecu ale naprosto jasne. -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.