jamescze Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 @Inženýr spzka? Nedela ti to stejny zvuk kdyz bouchnes s vikem kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karkulka02 Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Náhodou neměl tady někdo problém i s nefungujícím "senzorem ostřikovače" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seal Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 před 16 minutami, karkulka02 napsal: Náhodou neměl tady někdo problém i s nefungujícím "senzorem ostřikovače" ? Stav hladiny v nádobce? Ano, u mě je to také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Viacery, je k tomu samostatna tema. Treba doaktivovat v servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Jestli tato kontrolka nebude fungovat ani na mé Scale, tak budu jedině rád. Mám to v Octavii III FL a rosvítí se to na několika místech přístrojovky, při každém startování a občas i při jízdě přes Maxidot. Přitom, když jdu dolévat, tak se tam vejde méně než 3 litry. Takže to úspěšně ignoruji a po spotřebování tam nacpu bezmála 5 litrů. Takže kontrolka se rozsvítí, když tam mám pomalu polovinu nádržky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karkulka02 Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 (editace) U mého auta jsme nějak neměli přehled o tom, kolik kapaliny zbývá (jasně, je to otázka chvilky, podívat se), ale nebyl čas :-) a tak nějak automaticky se předpokládalo, že senzor dá vědět :-) kapalina úplně došla a senzor nic. Vzhledem k tomu, že v MB proběhla i výměna panelu přístrojů a kontrola diagnostiky a elektrické instalace. Tak si říkám, co bude příště? :-( Editováno: 3. Únor 2020, autor: karkulka02 Úprava a doplnění textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 To chceš říct, že měnili panel přístrojů, kvůli tomu, že nefungovala indikace hladiny vody ostřikovačů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 z textu je zrejme, ze mimo toho ina vada. mno, ja uz som si stiahol servisny navod a co sa da spravit doma si spravim. lebo 2veci reklamovane a nikam to zatial neviedlo. takze pazvuky a ine co sa da s na to vrhnem, ked bude teplejsie, aby som nezlamal plasty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 (editace) pazvuky jsem nikdy na novým autě neřešil a do roka si všechno sedlo a byl klid, kdo to naopak řešil, měl už problém pořád, protože neustále něco rozebírat a skládat je mnohem horší, ulomený packy, poškrábaný okolí atp. samozřejmě pokud něco evidentě nedrží ve své poloze, tak to vyreklamuju. Editováno: 3. Únor 2020, autor: vormen 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karkulka02 Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 @vormen ne, to byla zase úplně jiná závada, kdy se s autem najelo něco málo přes 100 km a přestal fungovat panel přístrojů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 tak to je smůla, auto normálně jelo i bez funkčního panelu? snad už sis svoje vybral a auto bude už jen sloužit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karkulka02 Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Zbytek fungoval asi standardně, ale stalo se do 2krát - jednou bylo auto normálně v servisu s tím, že akorát překódovali "cosi" a o dva dny později úplně ta stejná závada, proto potom bylo auto zpět v MB ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 @vormen denne 3h pocuvat pazvuky v aute sa mi nechce. Rok cakat je pre mna zbytocne, kedze niekto pisal, ze to je docvaknutim a staci to pozriet a podlepit. Nastastie v zime bol klud, teraz s teplom ten stlpik sa ozyva. Toro tragicky neberiem, kedze tam nie je ani airbag. I tak budem tahat kabel na kameru, tak si to nacvicim na jednej strane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Ty sloupky řeší i na zahraničních fórech, je to "jen" blbě poskládaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seal Vloženo 17. Únor 2020 Sdílet Vloženo 17. Únor 2020 Tak info z reklamací: - obě zadní prasklá světla z výroby postupně vyměněna - pravé hned na záruku, levé po odvolání do Škoda Auto MB s odůvodněním čistě ve vztahu k zákazníkovi. - další závady, tj. uvolňující se opěradlo sedadla řidiče, climatronic - pouští studený vzduch u řidiče (hlavně na dálnici) a nefunkční kontrolka nízké hladiny kapaliny do ostřikovačů, se budou řešit začátkem března. Kvůli sedadlu a diagnostice řešení na cca 3-4 dny dle info ze servisu, tak jsem zvědav. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 Ohledne padajiciho operadla - mate nekdo sedacky z dynamic paketu a delaji to taky? Nebo se to tyka jen tech "zakladnich sedacek"? Koukam ted na Monte Carlo a tipuju, ze konstrukce sedadel bude stejna jako u tech v dynamic paketu. Tak se snazim dopatrat k tomu, zda je lepsi pockat na letni "aktualizaci" nebo do toho jit uz ted. Udajne skodovka vzdy v lete opravuje drobne neduhy pred tim, nez zacnou vyrabet dalsi modelovy rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 Je to hanba skodovky vediet ze sedadla su poruchove a oni ich nemenia automaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 JJ, oni do fakt oj... co mohou. Mě se teď stalo - 2 roky vědí, že destičky mají špatné vlastnosti a furt je tam cpou. Nevím, jak obstojí běžný zákazník, který nikdy neslyšel o dokumentu TPI a nestrčil jim to pod nos jako já. Tipuji, že jim nakecávají vlastnost .... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slots Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 před 2 hodinami, Franta Novak napsal: Ohledne padajiciho operadla - mate nekdo sedacky z dynamic paketu a delaji to taky? Nebo se to tyka jen tech "zakladnich sedacek"? Koukam ted na Monte Carlo a tipuju, ze konstrukce sedadel bude stejna jako u tech v dynamic paketu. Tak se snazim dopatrat k tomu, zda je lepsi pockat na letni "aktualizaci" nebo do toho jit uz ted. Udajne skodovka vzdy v lete opravuje drobne neduhy pred tim, nez zacnou vyrabet dalsi modelovy rok. Mám ty sportovní sedačky a od prvního nastavení v listopadu se ani nehly. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Ak ste tu niekto, čo má nové sedačky môžete dať info , že či su po výmene ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 12 hours ago, slots said: Mám ty sportovní sedačky a od prvního nastavení v listopadu se ani nehly. Ok, dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 (editace) V 1. 3. 2020 na 22:21, Jan R. napsal: JJ, oni do fakt oj... co mohou. Mě se teď stalo - 2 roky vědí, že destičky mají špatné vlastnosti a furt je tam cpou. Nevím, jak obstojí běžný zákazník, který nikdy neslyšel o dokumentu TPI a nestrčil jim to pod nos jako já. Tipuji, že jim nakecávají vlastnost .... O jaké TPI k deskám se jedná? Tak vidím, že se nic nového nedozvíme. Editováno: 5. Březen 2020, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Já mám sedačky původní, auto koupeno srpen 2019. Na začátku 3x nutnost přenastavení polohy zpět, jak mi to vyhovuje. To bylo asi během prvních 3 tisíc km. Teď už to drží na stejném nastavení dalších skoro 10 tisíc km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 (editace) Já mám auto 14 dnů . Paket dynamic a žádný problém se sedackamama zatím . Najeto přes 1000 km Editováno: 2. Březen 2020, autor: Skodascalacng Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Ok, diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.