Maverick Vloženo 9. Duben 2023 Sdílet Vloženo 9. Duben 2023 Mne kdysi na FI podobnej zvuk delal drazkovej remen pohonu alternatoru a klimakompresoru, take jen za studena. Vyresila to jeho vymena. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Duben 2023 Sdílet Vloženo 9. Duben 2023 Nápodobně, sice jiný motor (benzín), ale zvuk stejný a byli to pomocné rozvody alternátoru/klimakompresoru, zvuk po cca 5min jak se ohřál zmizel. Píšeš 2.5 roku a 37tis km, co na to v servise, auto by mělo být ještě v záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 10. Květen 2023 Sdílet Vloženo 10. Květen 2023 Tak jsem to dnes vytáhl ze servisu, a byla prý vyměněna napínací kladka pohonu rozvodů bez řemene, a prý mají ve Škodovce instrukce, že v případě této závady se má rozvodový řemen jen namazat... Zajímavé... :-/ Uvidíme zase v zimě, jestli se to nevrátí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Hron Vloženo 12. Květen 2023 Sdílet Vloženo 12. Květen 2023 Zdravím všechny. Mám něco k podělení. Mám Octu 2018, litra v dobré výbavě. 55 tis. km Celých pět let (doba záruky) se mi opakuje problém s Maxi Dotem. Stále dokola. Komunikace se Škodou Auto je děsivá, naprosto nefunkční, pokud vůbec. O servisu ani nemluvit. Komunikace mezi Škodou Auto a autorizovaným servisem je nefunkční, urážlivá, nebo k smíchu. Zprovozněno vždy na pár dnů, jednou dokonce na rok, ale vše je vždy zpět. Jsou případy, kdy slabším lidem ze styku s úřady a firmami může přeskočit a někomu ublížit. Nebo z demonstrativních pohnutek ublížit zcela náhodně jiným lidem. K tomu se rozhodně nechystám, ale lidsky to chápu. Ivan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Květen 2023 Sdílet Vloženo 12. Květen 2023 @Ivan Hron jenže tady jsi v sekci Scala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Hron Vloženo 13. Květen 2023 Sdílet Vloženo 13. Květen 2023 před 17 hodinami, Ondra16V napsal: @Ivan Hron jenže tady jsi v sekci Scala Omlouvám se, jsem tady nový. Hledal jsem sekci technické problémy a závady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Květen 2023 Sdílet Vloženo 13. Květen 2023 @Ivan Hron a jeste jedna věc. Příspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 Tak sa ešte vrátim k výmene sviečky a vstrekovacieho ventilu. Bol som v servise dali na PC a hodnoty ukazuje normálne ale spotreba je stále vyššia ako bola pred výmenou je to síce môj pohľad ale tu istú trasu proste nedokážem prejsť za takú spotrebu ako pred výmenou nech sa snažím ako chcem. Samozrejme v servise som na smiech že také sledujem ale je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 9. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2023 Kde môže byť chýba keď vzadu sediaci vychádzajú z auta zadna čast auta vrzga. Sedadlá nie tie sú v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2023 Tlmic,pruzina,brzdy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 6. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2023 (editace) Tak dnes za jazdy odpojený tempomat a hlášky: porucha EPS a stability porucha start-stop k tomu každé ráno cvaká spínač spätných zrkadiel. Proste to auto sa nevzdáva. Už sa desím čo bude cca o mesiac, keď dosiahnem 150k a padne záruka. V stredu ide na garančku, tak zase môžem nahlasovať čo treba prekontrolovať. Skvelé auto, za 150k km nebola tuším ani jedna garančka, kde by som niečo nenahlasoval a medzi to ešte reklamácie. Editováno: 6. Říjen 2023, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 6. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2023 Ahoj @csabac, nemáš už načatou (podbitou) baterii? Asi budeš mít na zimu novou 🙂 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 6. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2023 (editace) @Dodi 15 nemyslím si...hlavne keď to auto jazdí denne 200km. viem, že tam je ta "inteligentné" nabíjanie, no i tak to nepredpokladám. Stalo sa to po cca 40 km. Takže nemôžem ani to povedať, že po štarte to vyhodilo, že by batéria bola po noci slabšia. Editováno: 6. Říjen 2023, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 (editace) Tak čo som bol bloknutý si ten nedorobok žil naďalej svojim životom. Ale chyba bude isto len u mňa Strata výkonu pri rozjazde, auto som ledva dostal na 50ku. Následne vypnutie a naštartovanie to isté. Auto ožilo až keď som už volal do servisu, že nech ho dajú rovno na odťahovku a na šrotovisko. Kontrolka žiadna. Už mám strach predbiehať aj keď ide oproti auto 1km, že to stratí zase výkon. Po garančke začal zase blbnúť infotaiment, čo menili 2 mesiace dozadu. Ochrana komponentov aktívna každý deň. Myslím si, že nahrali nejakú aktualizáciu ( i keď vraj nie) a celý systém sa znova rozhasil. Už sa teším , ako mi za 1500 km padne aj predĺžená záruka. To budú mať isto v servise a u ŠA sviatok a deň pracovného pokoja, aby to mohli osláviť 😄 Editováno: 9. Listopad 2023, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 Počítám, že nějaký rady nechceš, jen si chceš postěžovat... 😄 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 dokáže s tým autom niekto poradiť ako ho dať dokopy, keď si s nim nevie ani servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 Kto vie či tie nové FL majú tiež tie poruchy alebo ich už odstránili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 Mam pred FL Scalu iba rok a iba 16000 km,ale ja teda o ziadnych poruchach a problemoch neviem.Ja to auto praveze mozem iba pochvalit. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovacik Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 Takže riešenie, keďže som spokojný s priestorom predať moj šrot Scalu a kupit FL 😂 ostáva dúfať že v tej nebude 100+1 chyb 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 10. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2023 @slovacik jednoznačne, nech neprídeš už o známych v servise FL je vychytaný bez vád a chýb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 13. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2023 Nevím no, já mám Scalu 2019 a nemůžu si stěžovat. Jezdím a problémy nemám 🤷♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 14. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2023 (editace) Gratulujem k bielym vranám v kvalite! Doplním. 3x reklamovaná sedanka. Po 3. reklamácii už držala. Po výmene čalúnenia to rozobrali zase a výsledok tu. Po 170 km. 900 km (1 týždeň) do konca záruky. Myslím si, že toto už tu nemám čo ku kvalite dodať. Takže to dám na poslednú chvíľu zase reklamovať. Infotaiment po výmene sa tiež sype, ale ten už môžem j...ť. Bez tak to v živote nebude fungovať 100%ne Editováno: 14. Listopad 2023, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 16. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2023 Tak sedačku jsem taky řešil, ale po výměně ok. Mám záruku ještě rok, tak uvidíme jestli se něco neukáže Ale zatím fakt spokojenost vlastně se vším. Jako přecházel jsem z citroenu C4 a oproti tomu je ve Scale lepší úplně všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 16. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2023 Tohle mi dělala sedačka ve služební fabii. Tak jsem co 10km pootočil kolečkem a bylo. 🙂 Být to moje auto, měl bych chuť něco rozkopat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 16. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2023 3x mi to robili….uz…chut rozkopat to veru mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.