Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj Karokaci stalo se vam někdy toto-mam 1,5 TSI manual použivam autohold při stani někde na parkovišti chci vycouvat z mista a děla mi to divne zvuky od zadnich brzd jako by to uplně neodbrzdilo neděla to vzdy jen někdy, ,kdyz chci odjet z mista dopředu tak vše v pohodě je to v normalu?

Děkuji

Vloženo (editace)
před 4 minutami, Martin Rušaj napsal:

Na zadních bubnech to dělává, ale na kotoučích jsem to ještě neviděl. Že by visely prasátka! Zkusím zjistit od mechoše.

no pravě byl jsem v servisu a řikali ze to odezni ale nic ještě jsem uvazoval jestli to nebude tim kdyz vycouvavam tak moc plynu nedam skoro jen na volnoběh a ten autohold se vypina myslim po přidani plynu no ale kdyby ses poptal budu jenom rad Děkuji

Editováno: , autor: dakule
Vloženo

Je to možné. A když jsme to načali. Víš co by mě zajímalo? Jen se zvědavosti. Jak máš manuál a zastavuješ a brzdí to na tu automatiku. Za jak dlouho tam musíš dát neutrál a nebo vyřadit. Funguje to asi tak, že klasicky zastavíš třeba na křižovatce a nautrál a nemusíš mačkat p.brzdu? Asi jo. Mám DSG. Tak se o nic nestarám. Asi vypadám jako tupoun, ale zajímá mě to.

Vloženo (editace)

no zastavim slapnu na brzdu vyradim,dam nohu z pedalu pryc , sviti zelena kontrolka na palubovce autoholt a auto stoji, auto musi byt uplně v klidu,kdyz se rozjedu samo to odbrzdi na parkovaci brzdu vubec nesaham

jinak jsem nastrikal na brzdovy trmen a desticky cistic brzd ve spreji vyfoukal kompresorem a nepomohlo

Editováno: , autor: dakule
Vloženo
před 4 hodinami, Martin Rušaj napsal:

Je to možné. A když jsme to načali. Víš co by mě zajímalo? Jen se zvědavosti. Jak máš manuál a zastavuješ a brzdí to na tu automatiku. Za jak dlouho tam musíš dát neutrál a nebo vyřadit. Funguje to asi tak, že klasicky zastavíš třeba na křižovatce a nautrál a nemusíš mačkat p.brzdu? Asi jo. Mám DSG. Tak se o nic nestarám. Asi vypadám jako tupoun, ale zajímá mě to.

Já jsem někde četl, že po 10ti minutách se brzda přepne z autohold na klasickou parkovací brzdu. Tak že se nemůže stát, že kdybys na křižovatce usnul, že se ti to samo rozjede. :-)

• o 7 měsíců později...
Vloženo

Buď ji musíš sám "zatáhnout" tlačítkem ruční brzdy, nebo pokud máš aktivovaný "auto hold", či jak se to zove, tlačítkem vlevo vedle (t. j. automatické brždění při stání v kopci, nebo parkování), tak se sama "zatáhne" při zastavení a při rozjezdu embéčka se opět sama "odtáhne", ale to myslím dělá i elektronická ručka ...

• o 5 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...