Emil-Z Vloženo 30. Květen 2020 Sdílet Vloženo 30. Květen 2020 Piáno nebrat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 30. Květen 2020 Sdílet Vloženo 30. Květen 2020 (editace) @Emil-Z Canton nebo Piáno?? Editováno: 24. Červen 2020, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host JiříCz Vloženo 30. Červen 2020 Sdílet Vloženo 30. Červen 2020 Pěkně hnusnej volant. Teď ho dali i do superba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host JiříCz Vloženo 30. Červen 2020 Sdílet Vloženo 30. Červen 2020 Ten tříramenný vypadá líp. Dvouramenný je vypadá nedodělaně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 30. Červen 2020 Sdílet Vloženo 30. Červen 2020 Je to o zvyku, ale jestli se díváš za jízdy na volant tak to pak vypadá na cestách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 30. Červen 2020 Sdílet Vloženo 30. Červen 2020 Ja se koukam na volant nejenom za jizdy .... a toto je peknej hnus, respektive oba ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 Díval jsem se na vnitřek nové octavie 125let a nebyla tam loketní opěrka. V ceníku současné akční také nevidím, ona tam nemůže být ani za příplatek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2020 Ne nemůže. Je to celý jiný tunel i rozvody vzduchu dozadu, ne jen dodělávka jako ve Fabii. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 31. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 Nebrat 125. Oselane jak sviňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 31. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 Masochista se new akčního modelu nemusí bát ... holobyt za cenu domu na Azurovém pobřeží ... no kdo to má :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 31. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 Před hodinou, Martin Rušaj napsal: Nebrat 125. Oselane jak sviňa. Tak zase těch 101 tis musí být někde znát. Nic nedají zadarmo. Osobně mi tam chybí doobjednání ACC, konkurence ho má i v základu za 450. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petercheco Vloženo 31. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 (editace) Upřímně řečeno, pokud do výbavy 125 let přidám skoro vše co bych potřeboval (motor 1.5 TSI, paket active plus, vyhřívání sedadel, mlhovky, zadní stěrač, tažné a plnohodnotnou rezervu), jediné co postrádám je loketní opěrka. Kdyby byla k dispozici, šel bych do toho auta všema deseti. Nechápu proč není k dispozici u auta za 585 400,- dle ceníkové ceny a danou konfigurací... Editováno: 31. Prosinec 2020, autor: petercheco 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 31. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 (editace) Já koupil Karoqa 125 let a maximální spokojenost. Se současnou "akční" nabídkou se to nedá srovnat. Zkoušel jsem konfigurovat stejné auto ... a o 100 tis. dražší. A to je rozdíl necelého roku. Navíc 125 jsou dnes už pouze skladovky. Editováno: 31. Prosinec 2020, autor: dafro 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbynekA Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 On 12/31/2020 at 10:30 AM, petercheco said: Upřímně řečeno, pokud do výbavy 125 let přidám skoro vše co bych potřeboval (motor 1.5 TSI, paket active plus, vyhřívání sedadel, mlhovky, zadní stěrač, tažné a plnohodnotnou rezervu), jediné co postrádám je loketní opěrka. Kdyby byla k dispozici, šel bych do toho auta všema deseti. Nechápu proč není k dispozici u auta za 585 400,- dle ceníkové ceny a danou konfigurací... Mi tam chybi mimo loketni operky, destovy senzor a ovladani na volantu ktere tam driv bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petercheco Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 Ovládání na volantu zahrnuje paket plus, který jsem zmiňoval... Dešťový senzor mi je fuk... 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbynekA Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 7 hours ago, petercheco said: Ovládání na volantu zahrnuje paket plus, který jsem zmiňoval... Dešťový senzor mi je fuk... 😉 Aha, uz to vidim ten multifuknci volant neni uvedeny v konfiguratoru, ale je uvedeny v ceniku. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 Možná jich je opět nedostatek, tak je na čas vyřadili z konfig.jako Perseus nedávno. Není ani v tom paketu Plus. Možná proto se mi tak protahuje výroba, já ho musím dostat dle smlouvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik123 Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Chtěl jsem se zeptat zda někdo dodatečně nepřidával loketní opěrku. Pokud ano tak jakou popř. další zkušenosti. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 Pokud myslíš originální, musí se měnit minimálně celý tunel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 Nevíte někdo zda se dají dodělat popř. koupit takové ty plastové dekly co jsou před podběhy v kufru u kombi? Mám totiž objednanou verzi Active (Akční výbava - služebák) a co jsem tak pochytil tak to tam není (nechápu, ale budiž). Nenašel jsem to zatím nikde jako náhradní díl a ty boční odkládací prostory, které mám aktuálně v F3 docela používám, tak bych to chtěl mít i v O4. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 Já to zjišťoval minulý týden - kapsy jsou jako náhradní díl ( najde to kdokoliv v Etce bez VIN) stojí jedna 408,- ( zatím nejsou uvolněny k objednání). Problém je, že držáky jsou součástí koberce a nejdou objednat zvlášť. Dám tam sadu sítí a problém vyřešen. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOJE_JMÉNO Vloženo 17. Duben 2021 Sdílet Vloženo 17. Duben 2021 V 1. 4. 2020 na 9:58, RDMBR napsal: Ahoj, nevíte jestli loketní opěrka je i výškově stavitelná a nebo jen podélně? Bohužel loketní opěrka ve verzi Active chybí. Má někdo info, co by obnášelo ji tam doplnit? Klidně i kvalitní NEoriginál. Měl jsem náhražku před léty v OII a bylo to docela super použitelné a vůbec to navypadalo odpudivě. Jsem na ni totiž hodně zvyklý a bude mi od června hooooodně chybět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOJE_JMÉNO Vloženo 17. Duben 2021 Sdílet Vloženo 17. Duben 2021 Teď koukám na nedočteném konci vlákna, že jsem už min. druhý, komu bude opěrka chybět..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 17. Duben 2021 Sdílet Vloženo 17. Duben 2021 @MOJE_JMÉNO no to se obavam ze to nijak nepujde, ale nechci strasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. Duben 2021 Sdílet Vloženo 30. Duben 2021 Kdyby někomu v Active chyběli háčky, škodovka je prodá za 287,-, díry se závity už jsou z výroby. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.