Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Piáno nebrat! 

@Emil-Z Canton nebo Piáno??

Upraveno od RDMBR

• 1 měsíc později...

Pěkně hnusnej volant. Teď ho dali i do superba. 

Ten tříramenný vypadá líp. Dvouramenný je vypadá nedodělaně 

Screenshot_20200630-211013.png

Je to o zvyku, ale jestli se díváš za jízdy na volant tak to pak vypadá na cestách?

Ja se koukam na volant nejenom za jizdy .... a toto je peknej hnus, respektive oba ...

• 5 měsíců později...

Díval jsem se na vnitřek nové octavie 125let a nebyla tam loketní opěrka. V ceníku současné akční také nevidím, ona tam nemůže být ani za příplatek? 

Ne nemůže. Je to celý jiný tunel i rozvody vzduchu dozadu, ne jen dodělávka jako ve Fabii.

Nebrat 125. Oselane jak sviňa.

Masochista se new akčního modelu nemusí bát ... holobyt za cenu domu na Azurovém pobřeží ... no kdo to má :-)

Před hodinou, Martin Rušaj napsal:

Nebrat 125. Oselane jak sviňa.

Tak zase těch 101 tis musí být někde znát. Nic nedají zadarmo.

Osobně mi tam chybí doobjednání ACC, konkurence ho má i v základu za 450.

Upřímně řečeno, pokud do výbavy 125 let přidám skoro vše co bych potřeboval (motor 1.5 TSI, paket active plus, vyhřívání sedadel, mlhovky, zadní stěrač, tažné a plnohodnotnou rezervu), jediné co postrádám je loketní opěrka. Kdyby byla k dispozici, šel bych do toho auta všema deseti. Nechápu proč není k dispozici u auta za 585 400,- dle ceníkové ceny a danou konfigurací...

Upraveno od petercheco

Já koupil Karoqa  125 let a maximální spokojenost. Se současnou "akční" nabídkou se to nedá srovnat. Zkoušel jsem konfigurovat stejné auto ... a o 100 tis. dražší. A to je rozdíl necelého roku. Navíc 125 jsou dnes už pouze skladovky.

Upraveno od dafro

On 12/31/2020 at 10:30 AM, petercheco said:

Upřímně řečeno, pokud do výbavy 125 let přidám skoro vše co bych potřeboval (motor 1.5 TSI, paket active plus, vyhřívání sedadel, mlhovky, zadní stěrač, tažné a plnohodnotnou rezervu), jediné co postrádám je loketní opěrka. Kdyby byla k dispozici, šel bych do toho auta všema deseti. Nechápu proč není k dispozici u auta za 585 400,- dle ceníkové ceny a danou konfigurací...

Mi tam chybi mimo loketni operky, destovy senzor a ovladani na volantu ktere tam driv bylo...

Ovládání na volantu zahrnuje paket plus, který jsem zmiňoval... Dešťový senzor mi je fuk... 😉

7 hours ago, petercheco said:

Ovládání na volantu zahrnuje paket plus, který jsem zmiňoval... Dešťový senzor mi je fuk... 😉

Aha, uz to vidim ten multifuknci volant neni uvedeny v konfiguratoru, ale je uvedeny v ceniku. :)

Možná jich je opět nedostatek, tak je na čas vyřadili z konfig.jako Perseus nedávno. Není ani v tom paketu Plus. Možná proto se mi tak protahuje výroba, já ho musím dostat dle smlouvy.

Chtěl jsem se zeptat zda někdo dodatečně nepřidával loketní opěrku. Pokud ano tak jakou popř. další zkušenosti. Děkuji

• 2 týdny později...

Pokud myslíš originální, musí se měnit minimálně celý tunel.

• 2 týdny později...

Nevíte někdo zda se dají dodělat popř. koupit takové ty plastové dekly co jsou před podběhy v kufru u kombi? Mám totiž objednanou verzi Active (Akční výbava - služebák) a co jsem tak pochytil tak to tam není (nechápu, ale budiž). Nenašel jsem to zatím nikde jako náhradní díl a ty boční odkládací prostory, které mám aktuálně v F3 docela používám, tak bych to chtěl mít i v O4. Díky

Já to zjišťoval minulý týden - kapsy jsou jako náhradní díl ( najde to kdokoliv v Etce bez VIN) stojí jedna 408,- ( zatím nejsou uvolněny k objednání). Problém je, že držáky jsou součástí koberce a nejdou objednat zvlášť. Dám tam sadu sítí a problém vyřešen.

• 2 měsíce později...
V 1. 4. 2020 na 9:58, RDMBR napsal:

Ahoj, nevíte jestli loketní opěrka je i výškově stavitelná a nebo jen podélně?

Bohužel loketní opěrka ve verzi Active chybí. Má někdo info, co by obnášelo ji tam doplnit? Klidně i kvalitní NEoriginál. Měl jsem náhražku před léty v OII a bylo to docela super použitelné a vůbec to navypadalo odpudivě. Jsem na ni totiž hodně zvyklý a bude mi od června hooooodně chybět...

Teď koukám na nedočteném konci vlákna, že jsem už min. druhý, komu bude opěrka chybět.....

@MOJE_JMÉNO no to se obavam ze to nijak nepujde, ale nechci strasit

• 2 týdny později...

Kdyby někomu v Active chyběli háčky, škodovka je prodá za 287,-, díry se závity už jsou z výroby.

E9A772BD-EEE4-47ED-964B-AF8DBF371123.jpeg

29CBB47C-DFB5-4916-B7FF-5CA7B1E4DC23.jpeg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.