Joscer Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Blíží se doba, kdy budu doplňovat AdBlue. Jen tak ze zájmu jsem kouknul po cenách a originál VW balení 5 litů stojí 268,- Kč. Na ČS Benzina u stojanu stojí litr 15,50 Kč. Připadá mi to jako dost velký nepoměr. I přesto, že mi je jasné, že ten plastový kanystr také něco stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 (editace) Prvy krat som spravil chybu a nechal adblue doplnit v Skodovke 10 l....Cena s pracou 20 eur...druhy krat 10l kanister z internetu okolo 9 eur...nakoniec som objavil a zacal tankovat na Slovnafte...10l natankovanych za 3,30 eur.....chodil som tam tankovat uz stale az do predaja auto,bez ziadnych problemov,ze to je lacnota. Len pozeram,ze tu niesme v teme o ad blue ani nahodou..... Editováno: 21. Listopad 2019, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Kupuji jiz nekolik let toceny, vetsinou na KM Prona a bez problemu. Rozdil bude hlavne v marzi vyrobce a obchodnika. Leju, jezdim a neresim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 ja mam so skodovky kanister, zobral som, kedze som nevedel, ze sa da i natankovat niekde na okoli. akurat doplnim, ze kanister ma harmonikovy lievik, ktory sa pri druhom pouziti zlomil v polke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 22. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Podle informace z autoservisu mají litr AdBlue za cenu 37,- Kč. Pořád více jak dvojnásobek oproti tankování u stojanu u ČS Benzina (Klatovy, Plzeňská směr Plzeň) za 15,50 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 A pokial das doplnit u nich,nauctuju ti este aj servisnu hodinu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 22. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 No, já se trochu šalamounsky ptal v servisu mailem na to "Na kolik mě vyjde litr AdBlue, když si ho nechám doplnit u vás?". Tal je to snad bez servisní hodiny. Ale je to stejně jedno, jen jsem chtěl vědět, jak to vychází. Natankuji stejně u Benziny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 22. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2019 Na Adblue jsou docela dobrý marže, nám to vozí dodavatel do vlastní nádrže za cenu 6kč/l. Nejdražší je to kupovat v kanystrech na benzinkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Taky jsem tento problém řešil před pár měsíci. Nakonec jsem doplnil za 50kč necelých 8litrů do vlastního kanystru. Dalo by se to doplnit i přímo u stojanu (příště). Auto jezdí bez problému.http://tank-ono.cz/cz/index.php?page=cenik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 23. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 No, nechci polemizovat o kvalitě produktů prodávaných u TankONO, ale AdBlue určitě nemá vliv na to, jak auto jezdí na rozdíl od třeba kvality nafty. AdBlue může mít vliv jen a pouze na emise. V tom případě auto samozřejmě jezdí bez problémů. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 6. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2020 V pátek dotankováno AdBlue na ČS Benzina v Klatovech směr Plzeň. Cena 15,50. Překvapilo mě, jak pomalu je kapalina tankována a také nutnost stále držet pistoli zmáčknutou, aby to teklo. Nešlo zaaretovat, aby došlo k automatickému vypnutí při plné nádrži. Ale nevím, jestli to byla porucha pistole nebo to tak má být. nenapadlo mě zeptat se obsluhy. Podle ukazatele v autě bylo max doplnění necelých 9 a půl litru, dal jsem tedy přesně 9 litrů, najeto před prvním tankování AdBlue 9488 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkej.tom Vloženo 6. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2021 Tank ONO 1l AD BLUE 6,50kč co řžešíte... nikdy žádný problém... 650 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2021 Kamarád si koupil nového Transportéra-Caravvela,no te´d už má 4 roky.od začátku nafta i AdBlue od ONA a nikdy problém. Nemyslím si,že když jsou levní,jou špatní.Jinak včera bylo v TV,že probíhaly kontroly a kde byly dány pokuty se najde někde na webu TV.Kdo chce,ať hledá 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 20. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 Pred týždňom som dolieval ( max. písalo doliať 9,75 l ja som načapoval 9,5 l ). Odvtedy mi nezobrazuje min. a max. hladinu v litroch, ktoré je možné doplniť. Len mi odratáva dozajzd v kilometroch. V servise na to pozerali, a že je to takto OK ... Podotýkam, že je to už 3x čo som dopĺňal AdBlue, doposiaľ mi stále po doliatí AdBlue údaj v litroch zobrazovalo. Ako to máte vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 20. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 Měl jsem stejný problém. 3x ok po 4 stejný problém. Vservisu to museli resetovat a řekli že tam bylo málo. Ikdyz počítač psal max 5 litrů. Nalito 5 litrů a nic. Platil jsem 500kč za to že jsem se řídil co psal palub.pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 20. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 ak je doliate do plna, ukazuje len dojazd, nie kolko litrov treba doliat. Mne ukazuje aktualne 16000 po doliati a az ked klesne o urcitu hladinu, potom ukazuje mnozstvo pre doliatie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 20. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 jj jak píše @csabac Ještě jde o to když se na to člověk vyprdne s vědomím, že je tam dost jestli by to pak neodstavilo auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 20. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 Tak skúsim počkať, od doliatia mám málo najazdené. Ale mne sa pamätá, že pri predczádzajúcich doliatiach ukazovalo hneď. Bolo to aj na diagnostike, a nič. Vraj je všetko OK. Tak mi povedzte, ako to tie servisy robia. Čo servis, to iný prístup a riešenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 @keras svokor sa dostal s adblue pod 1000km dojayd, nic mu neodstavilo. 3t som mu hustil, dolej si. kde, ked dosiel nedostatok adblue sa zobudil, ze nevie kupit nikde :D este, ze som sa zasobil a mam 40l doma ;) takze najblizsich 3/4-1 rok som kryty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 Při kolika to vůbec odstaví? Někde to bude asi v návodu... Prý se dá dolít i obyč. voda na dojetí. Aby stoupla hladina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 (editace) @keras Nové auta už mají čidla na kvalitu AdBlue, takže destilkou už to člověk neoblbne. Editováno: 21. Říjen 2021, autor: Rapid1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 (editace) Nepiš nová auta. Napiš jestli to má Scala. Bude to zajímat všechny. To jako, že by někdo při té ceně pančoval močovinu??? 33% močoviny, zbytek destilka. Co na tom chtějí ekoteroristi kontrolovat za kvalitu??? Editováno: 21. Říjen 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 @keras mne vravel predajca, ze pri 1500. Ale zjavne to bude skor 500, kedze svokor dosiahol 800 a stale jazdil na S3. Kazdopadne ja dolievam uz ked som okolo 5000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 @keras pri akej cene? ved je to vyborny spotrebny tovar pre nakladne auta, autobusy. Tam idu tisice litrov a ver tomu, ze sa najde taky, co to bude pancovat. A hlavne teraz ked to je nedostatkovy tovar. Ja som kupil 20l za 23eur. Ta ista bandaska u predajcu o 3 dni 45eur. Svokor 2 dni hladal na eshope, aby vobec nasiel. Lebo hrdo odmietal mnou zakupenu :D Myslim si, ze celkovo naklady na vozidla stupnu za najblizsie obdobie o dost. Uz len ta nadobudacia cena. A hlavne mi co jazdime denne vela km. Zlaty HO. Pol roka mi sli minimalne km, naklady na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.