Přejít na obsah

AdBlue

Joscer

Doporučené příspěvky

Blíží se doba, kdy budu doplňovat AdBlue. Jen tak ze zájmu jsem kouknul po cenách a originál VW balení 5 litů stojí 268,- Kč. Na ČS Benzina u stojanu stojí litr 15,50 Kč. Připadá mi to jako dost velký nepoměr. I přesto, že mi je jasné, že ten plastový kanystr také něco stojí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prvy krat som spravil chybu a nechal adblue doplnit v Skodovke 10 l....Cena s pracou 20 eur...druhy krat 10l kanister z internetu okolo 9 eur...nakoniec som objavil a zacal tankovat na Slovnafte...10l natankovanych za 3,30 eur.....chodil som tam tankovat uz stale az do predaja auto,bez ziadnych problemov,ze to je lacnota.

Len pozeram,ze tu niesme v teme o ad blue ani nahodou.....

Editováno: , autor: Patrik1971
Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

V pátek dotankováno AdBlue na ČS Benzina v Klatovech směr Plzeň. Cena 15,50. Překvapilo mě, jak pomalu je kapalina tankována a také nutnost stále držet pistoli zmáčknutou, aby to teklo. Nešlo zaaretovat, aby došlo k automatickému vypnutí při plné nádrži. Ale nevím, jestli to byla porucha pistole nebo to tak má být. nenapadlo mě zeptat se obsluhy.

Podle ukazatele v autě bylo max doplnění necelých 9 a půl litru, dal jsem tedy přesně 9 litrů, najeto před prvním tankování AdBlue 9488 km.

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Kamarád si koupil nového Transportéra-Caravvela,no te´d už má 4 roky.od začátku nafta i AdBlue od ONA a nikdy problém.

Nemyslím si,že když jsou levní,jou špatní.Jinak včera bylo v TV,že probíhaly kontroly a kde byly dány pokuty se najde někde na webu TV.Kdo chce,ať hledá

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Pred týždňom som dolieval ( max. písalo doliať 9,75 l ja som načapoval 9,5 l ). Odvtedy mi nezobrazuje min. a max. hladinu v litroch, ktoré je možné doplniť. Len mi odratáva dozajzd v kilometroch. V servise na to pozerali, a že je to takto OK ...

Podotýkam, že je to už 3x čo som dopĺňal AdBlue, doposiaľ mi stále po doliatí AdBlue údaj v litroch zobrazovalo.

Ako to máte vy ? 

Odkaz ke komentáři

Nepiš nová auta. Napiš jestli to má Scala. Bude to zajímat všechny. 

To jako, že by někdo při té ceně pančoval močovinu??? 

33% močoviny, zbytek destilka. 

Co na tom chtějí ekoteroristi kontrolovat za kvalitu??? 

Editováno: , autor: keras
Odkaz ke komentáři

@keras pri akej cene? ved je to vyborny spotrebny tovar pre nakladne auta, autobusy. Tam idu tisice litrov a ver tomu, ze sa najde taky, co to bude pancovat. A hlavne teraz ked to je nedostatkovy tovar. Ja som kupil 20l za 23eur. Ta ista bandaska u predajcu o 3 dni 45eur. Svokor 2 dni hladal na eshope, aby vobec nasiel. Lebo hrdo odmietal mnou zakupenu :D

Myslim si, ze celkovo naklady na vozidla stupnu za najblizsie obdobie o dost. Uz len ta nadobudacia cena. A hlavne mi co jazdime denne vela km. Zlaty HO. Pol roka mi sli minimalne km, naklady na auto.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...