Prazak123 Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 Šrouby se zabezpečením proti krádeži (neuzamykatelné) se dávají všechny nebo vždy jen 1 šroub na kolo a zbytek normální? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 Vždy jeden šroub, zbytek normální + plastové krytky by tam měli být. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b.jozka Vloženo 24. Květen 2021 Sdílet Vloženo 24. Květen 2021 A máte je někdo? Známý mě upozornil, že kola se dost kradou, tak o tom přemýšlím... Ale zajímal by mě názor zkušenějších. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 24. Květen 2021 Sdílet Vloženo 24. Květen 2021 Pomuže to pouze na pitomce jdoucí z hospody. Profík, co krade kola to překoná. Dělají to tak, že do toho šroubu něco natlučou a povolej to. Není to spása, ale za pár stovek to asi stojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 24. Květen 2021 Sdílet Vloženo 24. Květen 2021 Mam ich niekde, nepouzivam ich. Na kradez je poistka. Ale to s tym natlcenim...je pravda, ze tu su skrutky, to moze fungovat. U inych znaciek som mal matice a ked sa zodrali zuby, nevedel som to dat dole ani s nastavcom nasadenim na matice. Malu ochranu a tocil sa vrch. Az kopia kluca z uk na zaklade kodu z balika z to vyriesila. Takze ak poistne matice, treba vybrat take, co maju co najviac velkych zubov prenasajucich silu, aby sa nezodrali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 30. Květen 2021 Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 Na krádež sice pojistka je, ale bohužel když ti při heverování zničí prahy tak už máš auto navždy poškozené (i když opravené). Za tisícovku co to stojí bych si život nekomplikoval. Ty matky je dobrá věc a někdy i ta kola zachrání. Ono totiž většina způsobů jak ty matky dostat rychle dolu je destruktivní, tedy hlučná. Jsou sice způsoby jak to dostat bezhlučně, ale to už je víc "profi". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 30. Květen 2021 Sdílet Vloženo 30. Květen 2021 Ty prahy ti dodrbe zvedákem i nešikovný nýmad v servise. Bezpečnostní šrouby jsem měl už od dob felicie a nikdy jsem je stejně nenahodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 31. Květen 2021 Sdílet Vloženo 31. Květen 2021 @ben06 ahoj, sorry, ale napíšeš někdy něco taky pozitivního? 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 31. Květen 2021 Sdílet Vloženo 31. Květen 2021 Viděl jsem několikrát stát auto na cihlách anebo ani to ne a proto jsem si pořídil bezpečnostní šrouby i když mám jen plecháče, protože ty se občas s novými pneu taky ukradnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 31. Květen 2021 Sdílet Vloženo 31. Květen 2021 V 24. 5. 2021 na 19:21, Čečulák napsal: Dělají to tak, že do toho šroubu něco natlučou a povolej to. Tak do vnitřních vícehranů možná... do tohoto dost ztuha: Já jsem je třeba u auta za skoro milion musel dokupovat (a ještě i druhé krytky + krytky na ty bezp. + lakování (8x)), u Fabie II byly normálně bez keců a na autě i s padnoucími krytkami. Tento vyobrazený typ před návštěvou servisu vždy povoluji, protože vím, co svede rázové utržení. S dotahováním nic nenadělám - utahovák (nastavený uviverzálně od R13 pro dodávky) a konec, dobytci. Jinak na předchozích škodovkách byly ty vnitřní, dle znalců lepší... no nevím. Rezaté jsou jak liška. A na výběr počet hran jsem taky nedostal... Nevím, jestli existuje neoriginál, asi jo, ale nevím, jestli bych je na auto dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 31. Květen 2021 Sdílet Vloženo 31. Květen 2021 Mám, nepoužívám. Odradí to jen nýmanda z hospody, profík stejně má buď univerzál a nebo si prostě koupí sadu na všechny kombinace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 31. Květen 2021 Sdílet Vloženo 31. Květen 2021 Většina aut už má hliníkový kola z fabriky a ty bezp. šrouby jsou automaticky součást ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 31. Květen 2021 Sdílet Vloženo 31. Květen 2021 (editace) @vormen nie nie su. dalsia polozka, co by im predrazila vyrobu aut. a takto si ju podaktory zakupia. osobne som auto na tehlach u nas nevidel. ale asi som z maleho mesta a zase nase ata parkuju v uzavretych dvoroch, tak je pravda, ze som sa nevzil do koze tych, co maju auto celu noc vonku nechranene. Editováno: 31. Květen 2021, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 31. Květen 2021 Sdílet Vloženo 31. Květen 2021 aha, poslední dvě auta co jsem koupil s alu, měla vždy bezp. šrouby i Scala 2020, ale možná to byla součást toho akčního modelu 125 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 31. Květen 2021 Sdílet Vloženo 31. Květen 2021 U edice 125 let byly součástí Bezpečnostní šrouby jsem vždy měl, ale velké iluze o tom nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 31. Květen 2021 Sdílet Vloženo 31. Květen 2021 (editace) před 6 hodinami, Dodi 15 napsal: @ben06 ahoj, sorry, ale napíšeš někdy něco taky pozitivního? 😉 Sice to sem nepatří, můžu ti nafotit domrdané prahy na jinak velmi zachovalé O1 po návštěvách servisů včetně AS. Patky zvedáku se mají dávat až k nápravnici a ne na lemy prahů a je to tuším i v manuálu. Ušmudlanec v monterkách je jen línej ohnout záda a patky umístit tam kde má! A to mám jako být pozitivní? Někde tady na foru jsem četl i o peripetiích s ořechy na bezpečnostní šrouby, ztracený ořech, stržený atd. a zrovna když to nejméně potřebuješ. Podle mě starost navíc. Editováno: 31. Květen 2021, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 31. Květen 2021 Sdílet Vloženo 31. Květen 2021 Čas 1:22 https://www.youtube.com/watch?v=esORyMXJr44 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thejohndoe Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 Spíš https://www.youtube.com/results?search_query=removing+safety+nuts ... sundají cokoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.