Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte,

kto z vás môže podrobne popísať subjektívne pocity z akustického komfortu Kodiaqa modelová rada 2019 a vyššie?

Zaujímalo by ma ako je to s tichom na palube v meste, na okreskách a na diaľniciach (aj vo vyšších rýchlostiach)...

Je zaujímavé, že aktuálny CZ ceník má pre všetky výbavové rady príplatkovú položku "Rozšířené opatření pro tlumení hluku v interiéru" za 2000 Kč:)

Prípadne ak by aj niekto mohol zrovnať so Superbom v podobnej výbave.

Mal som mať budúci týždeň testovaciu jazdu Kodiaqa MR2020 L&K 140kw 4x4 TSI ale nejako to padlo...

Díky vopred za akékoľvek postrehy:)

Jezdit se s tím dá, i v diesel 190PS je při jízdě v poho, máme přední boční akustická okna a je to poslechem a pocitem tišší jak BMW X3 se stejným motorem 2.0D 190PS a akus. okny, ten má sice tišší a kultivovanejší, ale hluk kolem bočních oken je výrazně vyšší již při 60km/h. U Kodiaqa je nejvíc slyšet motor, hlavně za studena a při nízké zátěži. 

A čo vlastne je v CZ cenníku:

Rozšířené opatření pro tlumení hluku v interiéru" za 2000 Kč:) ???

U nás v cenníku akurát “Akustické bočné predné sklá”

• Autor

No je to zaujímavé, a čo som si robil CZ konfiguráciu tak Superb MR2020 má v L&K presne túto položku už v štandardnej výbave...

Měl jsem Superb 3 Style, před FL, 2,0 TDi 140kW, 4x4 DSG. Teď mám Kodiaq L&K, stejnou motorizaci i převodovku a je mnohem tišší než ten Superb. Není tak tichý jako benzín, ten diesel je mírně slyšet, ale je to úplně v pohodě.

Ja mam Kodiaq 2.0 TSI 140kW L&K...Ale prechazel jsem ze Superb 2 2.0 TDI 125kW, takze mi to ted prijde ulne tiche...Pred predanim jsem premyslel o montazi odhlucneni ve dverich a kapote, ale zatim jsem od toho upustil.

Položka čo je v ponuke v CZ cenníku, aký má kód?

• 1 měsíc později...

Mám na rs opatreni proti hluku a jsou to ty dvojitá skla vpředu. Podle mě to pomáhá dost 

Jak jsi to na RS objednal? Nic takového v konfigurátoru nevidím. Díky.

Proste u prodejce me to nabidnuli, vysvetlili a objednali .. rozsirena opatreni proti hluku

• 1 měsíc později...
Jak jsi to na RS objednal? Nic takového v konfigurátoru nevidím. Díky.

Sucast family packud405202b6265719e087f8255c0a8ca7a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 5 měsíců později...

Robil som odhlucnenie na vsetkych dverach, najprv sa ani nie roku objavilo drncanie spod tapaciru a aj akusticky mi to nesedelo do ucha nakolko mam vybavu s Canton a som narocny posluchac. Vysledok je povedal by som podstatny. Sice by to chcelo este odhlucnit kapotu a mozno aj podlahu. Vtedy by to bolo idealne.Pouzil som to co pouzili A urobil som to presne ako oni urobili.

Upraveno od PTiCA
odstraneni odkazu (reklama)

• 3 týdny později...
V 28. 4. 2020 na 13:16, mazo22 napsal:

Sucast family packud405202b6265719e087f8255c0a8ca7a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ahoj, to je fotka okna? 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.