Publikováno Prosinec 24, 20195 r Ahojte, kto z vás môže podrobne popísať subjektívne pocity z akustického komfortu Kodiaqa modelová rada 2019 a vyššie? Zaujímalo by ma ako je to s tichom na palube v meste, na okreskách a na diaľniciach (aj vo vyšších rýchlostiach)... Je zaujímavé, že aktuálny CZ ceník má pre všetky výbavové rady príplatkovú položku "Rozšířené opatření pro tlumení hluku v interiéru" za 2000 Kč:) Prípadne ak by aj niekto mohol zrovnať so Superbom v podobnej výbave. Mal som mať budúci týždeň testovaciu jazdu Kodiaqa MR2020 L&K 140kw 4x4 TSI ale nejako to padlo... Díky vopred za akékoľvek postrehy:)
Prosinec 24, 20195 r Jezdit se s tím dá, i v diesel 190PS je při jízdě v poho, máme přední boční akustická okna a je to poslechem a pocitem tišší jak BMW X3 se stejným motorem 2.0D 190PS a akus. okny, ten má sice tišší a kultivovanejší, ale hluk kolem bočních oken je výrazně vyšší již při 60km/h. U Kodiaqa je nejvíc slyšet motor, hlavně za studena a při nízké zátěži.
Prosinec 25, 20195 r A čo vlastne je v CZ cenníku: Rozšířené opatření pro tlumení hluku v interiéru" za 2000 Kč:) ??? U nás v cenníku akurát “Akustické bočné predné sklá”
Prosinec 25, 20195 r Autor No je to zaujímavé, a čo som si robil CZ konfiguráciu tak Superb MR2020 má v L&K presne túto položku už v štandardnej výbave...
Prosinec 25, 20195 r Měl jsem Superb 3 Style, před FL, 2,0 TDi 140kW, 4x4 DSG. Teď mám Kodiaq L&K, stejnou motorizaci i převodovku a je mnohem tišší než ten Superb. Není tak tichý jako benzín, ten diesel je mírně slyšet, ale je to úplně v pohodě.
Prosinec 30, 20195 r Ja mam Kodiaq 2.0 TSI 140kW L&K...Ale prechazel jsem ze Superb 2 2.0 TDI 125kW, takze mi to ted prijde ulne tiche...Pred predanim jsem premyslel o montazi odhlucneni ve dverich a kapote, ale zatim jsem od toho upustil.
Únor 28, 20205 r Mám na rs opatreni proti hluku a jsou to ty dvojitá skla vpředu. Podle mě to pomáhá dost
Březen 5, 20205 r Proste u prodejce me to nabidnuli, vysvetlili a objednali .. rozsirena opatreni proti hluku
Duben 28, 20205 r Jak jsi to na RS objednal? Nic takového v konfigurátoru nevidím. Díky. Sucast family packuSent from my iPhone using Tapatalk
Říjen 4, 20204 r Robil som odhlucnenie na vsetkych dverach, najprv sa ani nie roku objavilo drncanie spod tapaciru a aj akusticky mi to nesedelo do ucha nakolko mam vybavu s Canton a som narocny posluchac. Vysledok je povedal by som podstatny. Sice by to chcelo este odhlucnit kapotu a mozno aj podlahu. Vtedy by to bolo idealne.Pouzil som to co pouzili A urobil som to presne ako oni urobili. Upraveno Říjen 5, 20204 r od PTiCA odstraneni odkazu (reklama)
Říjen 22, 20204 r V 28. 4. 2020 na 13:16, mazo22 napsal: Sucast family packu Sent from my iPhone using Tapatalk Ahoj, to je fotka okna?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.