Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nový ceník na slovenském trhu = plošné zvýšení ceny Fabie IV o 380 Euro.

Abych pravdu řekl, tak jsem nepočítal a ani nepočítám, že bych od prodejce dostal něco jako dárek :) Jak říkám, je to moje první úplně nové auto, takže netuším co mám čekat, i když na druhou stranu za to, že jim tam nechám skoro 450 tisíc by mohli něco dát ;)

Lékárnička a trojúhelník záleží na prodejci. Můj nedával. Lékárničku jsem přesunul ze starého a trojúhelník rovnou u nej koupil bo z f2 do f3 nepasoval do origo držáku.

Já třeba dodelaval i Patriot EU sledovací zařízení. Je to pasivní GPS lokator za cca 5000 jednorazove a pak 500 ročně a pojišťovna to bere jako elektronické zabezpečení na slevu z pojistky.

Upraveno od lumirnavrat

Presne tak zalezi od predajcu . ja som dostal vybavu  a dokonca som dostal gratis aj rezervne koleso . Bral som skladovku a bola tam len lepiaca sada .

Uz je MC v slovenskom konfiguratore.

BTW: Ja si zasterky davam len predne a len na zimu. Gumove koberce mam celorocne vo vsetkych troch autach - velmi prakticke ;-)

Upraveno od Cjoctavian

Tak jsem dnes byl u prodejce a překvapilo mě, že lékárnička, trojúhelník a vesta není součástí nového vozu ... To jsou na tom tak špatně, že toto nedávají automaticky do nového vozu? A nebo jsem si prostě vybral špatného prodejce. Tak jak tak to budu muset zaplatit.

Dále jsem byl "přemlouván" k tomu, abych si tam nechal dát zástěrky a ochranné folie dveří a nakládací hrany kufru ... Osobně bych uvítal transparentní fólii u předních dveří, ale tu mají jen na zadní dveře a nakládací hranu kufru. Taky jste si tyto fólie nechali dát? 

Už jsem 3x kupoval nové auto, ale výbavu jsem nedostal nikdy.

Já dostal povinnou výbavu vždy už u čtvrtého nového auta.

Osobně nechám si dát zástěrky a prahové lišty od nich, koberce kupuji gumové i textilní.

Polep zadního nárazníku u kufru, středové B sloupky a misky u předních klik řeším ve Wrap studiu. 1500,- to stojí průhlednou fólií a drží to fest.

Tak já objednal nlastovou zadni hranu, kryt motoru a jiné veci bud z eshopu škodovky a nechal si dorucit rovnou na AS. Případně pokud bylo levnější jinde tak jak auto bylo v AS tak dovezl a oni jen nalepili/namontovat.

Já dostal teda celou povinou výbavu, i s výměnou kol za zimní. (autocentrum Lukáš)

• 4 týdny později...

Jedna z prvních Monte Carlo Velvet 👌 Kdo o této verzi uvažuje, pro představu.

E0581041-A795-49C2-B5DA-13BE17C701ED.jpg905A5A1C-DA34-4837-ADCA-BC8FBB1A181E.jpg9E6258FE-D679-4929-8AAA-13F556F6DF4E.jpg681082C7-AD1D-4216-BB32-78C490FD35C4.jpgF9D258FA-A3B1-46F8-98BD-A53F228F4256.jpg69618F2A-77A8-4B1A-99D4-6D23C697CB7B.jpgE9166C1E-B221-4223-990D-5040D10035A2.jpg3B60A325-A6B7-45C6-A732-32B743A70260.jpg

Male kolesa a pride mi ze je moc vysoka. Ale farba paradna

Ostravský tuner

Screenshot_20220412-215025_Chrome.jpg

Ten jí dal, to lízátko ...

Ten předek a boční lišty se ted asi nedaji nekde ofiko poridit co? Maxton na to jeste zatim nic nevyrabi jsem koukal, ikdyz on uz ma. 

A ta plaketka wrs. Asi taky manželce na mpi pořídím. Celkově jedna velká šílenost, tedy pouze moje osobní mínění. 

Tak mi zase posunuli termín výroby :( mělo být 14-16, pak 16-17 a teď 21-22

• 2 týdny později...

https://m.podkapotou.zoznam.sk/cl/1000614/2256175/TEST--Skoda-Fabia-Style-1-0-TSI-DSG---krasavica-z-Boleslavi-ma-muchy

Čo poviete na túto recenziu? Nemôžem si pomôcť, ale je tam toľko "nezmyslov" až to bolí...

Absencia startstop tlačidla??

Potreba ručne silou dotvárať vzpery piatych dverí, lebo sa ledva otvoria do polovice???

Vŕzganie A stĺpikov????

Aká je vaša skúsenosť? Lebo ja to auto mám, ale po prečítaní tejto recenzie som sa zamyslel nad tým, či som skutočne kúpil to isté auto... Mne to príde ako hodne neobjektívna recenzia... Ak auto má chyby, čo aj nová Fabia má a nie jednu, tak na ňu treba v recenzii upozorniť, ale toto mi príde ako informácie zozbierané od "kolegov" v krčme... 

Možno ale máte iné skúsenosti a ja mám len šťastie na dobrý kus... 

Upraveno od dzanob

Mam Fabie 4 dva kusy a treti objednany a zadny z problemu nemam ... 

@Dixik2  jak jsem tak jen rychle zběžně zkouknul, tak je cenově asi všechno stejné zatím...a u základních výbav to taky vypadá beze změn..nebo máš nějaké info, že by s novým MR měly přijít nějaké drobné změny u základních výbav ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.