boda rapid Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 dokaze mi nekdo rict jake origo radio z navigaci (a parkovaci kameru)do rapida 2013 za swinga?mam tam maxidot zadni parkače ovladani na volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanZlty Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 Myslím, že každý ti povie buď Columbus, alebo bolero. Samozrejme pokiaľ ti nejde o kvalitu rádiového signálu, tak by som do týchto predražených hračiek nešiel a kúpil niečo z číny za zlomok tej ceny a ďaleko vyššou funkcionalitou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boda rapid Vloženo 26. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2020 (editace) A amundsen + půjde? Bude potřeba kromě GPS antény ještě něco? Editováno: 26. leden 2020, autor: boda rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boda rapid Vloženo 29. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Zdar mám dotaz koupil jsem amundsen + teď je na odkódování pinu a chtěl jsem se zeptat je potřeba něco dokodovavat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.