Publikováno Březen 5, 20205 r Ahojte, v pondělí jsem dostal služební Scalu s Bolero infotainmentem. Rád bych využil potenciál bezdrátové nabíječky, která je již v autě a bezdrátového CarPlay. Bohužel se mi telefon stále nedaří připojit bezdrátově, pouze přes USB-C. Verzi systému posílám ve fotce, telefon iPhone 8 - iOS 13.3.1. Platí pro wireless nějaký fígl nebo to prostě není podporováno? Zkoušel jsem všemožné fígly (Bluetooth/hotspot/mazání spárovaných zařízení/vytvořit carplay spojení znovu/...)
Březen 5, 20205 r Sice mám Swing, ale připojení bude stejný. Poprvé jsem připojil iphone (mám trvale zaplé BT i WiFi) kabelem a na displeji telefonu naskočila hláška, že jestli se budu chtít připojovat i bezdrátově, že to zařízení umožňuje, dal jsem ano a na displeji auta naskočilo jestli chci zapnout WLAN, takže ano a odpojil jsem kabel. Od té doby se automaticky připojuje bezdrátově. Chyba je podle mě předem spárovat mobil přes BT nebo ho připojovat na hotspot auta.
Březen 9, 20205 r Ahoj, bezdrátový carplay konečně funguje. V servisu nahráli verzi 0464. Měl jsem 463 a mohl jsem dělat všechno, ale ne a ne zprovoznit ten bezdrát. Nyní konečně funkční k mé spokojenosti.
Březen 9, 20205 r A musím říct že teď konečně je to ten komfort co jsem od toho čekal od začátku. Ve spojení s bezdrát nabíjením je to bomba. Pořídil jsem bezdrátový nabíjecí adaptér pro můj iphone SE a stačí teď telefon položit do boxu v autě když jedu dal nebo ho prostě nechat v kapse protože tolik to nežere.
Březen 9, 20205 r Presne tak, zadny vytahovani a zapojovani kabelu. Proste kdyz potrebujes, zmacknes tlacitko a mas to tam. Prave dnes jsem to operativne vyuzil, kolona na D1 a hned jsem vedel co se deje.
Březen 10, 20205 r před 18 hodinami, Mav07 napsal: Ahoj, bezdrátový carplay konečně funguje. V servisu nahráli verzi 0464. Měl jsem 463 a mohl jsem dělat všechno, ale ne a ne zprovoznit ten bezdrát. Nyní konečně funkční k mé spokojenosti. Tie verzie 463/464 sú verzie čoho? A ako zistím, akú mám verziu? Díky.
Září 25, 20213 r Chlapi, to bezdratove parovanie pre carplay ide len, ak mam wireless smartlink, ci ide to aj s klasickym smartlink?
Září 25, 20213 r Ale myslis 1. krat, ci vzdy. Lebo ty si pisal, ze sa parujes bezdrotovo. Mas smartlink+?
Září 25, 20213 r smartlink+ Scala nemá, jen smartlink nebo smartlink wireless. mám smartlink wireless a Apple CarPlay i Android Auto fungují bezdrátově bezvadně. Při zprovozňování CarPlay byl potřeba prvně tuším kabel, následně již vždy bez, u androidu bez kabelu hned při prvním připojení.
Září 25, 20213 r Ok. Vdaka za info. Ja mam len smartlink, takze jedine, ak by slo nejak dorobit a dokodovat. Ach jo, udel skladovky. Super vec za par eur a nedaju to do konfiguracie
Září 26, 20213 r Dalsia otazka. Na fore som cital, ze ti co maju MIB3 si vedia doaktivovat bezdrat. MIB3 mi prise pri parovani cez BT. Co je vlastne to MIB3? A ako by to slo aktivovst? Len cez tu SA?
Září 26, 20213 r Popripade viete niekto kodove oznacenie? V skrytom menu by sa dalo pozriet, co je a co sa da instalovat dodatocne.
Září 26, 20213 r Kukal som, ale neviem kod bezdratu. Isto ho nemam, no je tam zoznam kodov, co mozem mat. Len mne tie kody nic nevravia
Září 27, 20213 r Mám bezdrát. Jaké skryté menu??? Žádné na Boleru přece není. Upraveno Září 27, 20213 r od keras
Září 27, 20213 r stalcis tlacidlo menu a drzis cca 3-4s. objavi sa ti skryte menu, kde je vidiet nainstalovane kody funkcii a kody, ktore nainstalovane nie su, ale podporuje vozidlo. Ja mam tieto a potom zo 20 kodov, co nie su nainstalovane. Upraveno Září 27, 20213 r od csabac
Září 27, 20213 r Aha o tom jsem nevěděl. Ale co Ti to řekne? Mám to stejné akorát ještě 00070700. A to mám skoro vše co šlo nakódováno. Přes 20 věcí. Upraveno Září 27, 20213 r od keras
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.