jackmccool Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Ahoj. Dneska jsem našel pod autem žlutou kapalinu. Nevíte co by to mohlo být? - nesmrdí, není mazlavá jako olej - žádná provozní kapalina nemizí - flek je na více místech - když jsem koukl pod auto, tak to vypadá, že to kape od výfukového systému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 Neměnils destičky? Mohla by přetékat brzdová kapalina z nádobky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 To vypadá na brzdovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackmccool Vloženo 16. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2020 Návštěva servisu se zatím odkládá. Zatím se pod autem další fleky neobjevily. Jak budu přezouvat auto tak to nechám zkontrolovat a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackmccool Vloženo 17. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 Tak v servisu nic nenašli a dneska po třech měsících zase malý flek. Tak nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 Moč od nějakého zvířátka, co ti sedí na výfuku? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mva1 Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 V 15. 3. 2020 na 12:43, LiveBomb napsal: To vypadá na brzdovku kdysi se mi stalo na rotačce,že na zadním třmenu prorezla měděná podložka na brzdový hadici a sporadicky to kapalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.