lordozo Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 Zdravím pánové , fabia 1 combi 1.9 tdi 74kw AXR rok 05 mě svítí emise kontrolka . Torque píše chyba p0401 a Vag 19586 . Co sem tak pročítal fórum tak že je špatný EGR atd . Jedno je jisté , projev závady je že auto začne být zdechle a nutí mě podřazovat tam kde sem rozhodně neměl problém vyjet . Vyčistění EGR a klapky před ním a chyba pořád stejná . Výměna za nové kusy oba díly a chyba pořád stejná . Hadičky podtlaku zdaji se OK chtělo by to nějakou mašinu na výrobu podtlaku s budíkem na měření . Možná chyba : asi ten elektoventil na rozvod podtlaku ? nebo základní nastavení té nově sestavy EGR+klapka ? . Turbo mě tlačí cca 1.3 a pak jak se zvyšují otačky klesne na 1.0 je to ok nebo ne ? MAF podle měření OK . Nějaké nápady ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shrek_85 Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 Nikdy jsem s tím problém neměl, ale podtlakové ventily (ovládání EGR, omezení plnícího tlaku a chcípací klapka) jsou součástí testu akčních členů ŘJ motoru. Tak bych projel ten test, jestli všechno chodí, jak má. Taky bych zkontroloval, že ta hadička pro odvětrání podtlakového systému je zapíchnutá do filtru sání a ne do té záslepky hned vedle, kde ji mechanici občas zapomenou, když vyndávají filtr sání, aby se dostali k něčemu pod ním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordozo Vloženo 8. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2020 Našel jsem na youtubu jak tu ikonku umlčet a aby tím pádem nešlo auto do nouze . Udělal jsem to podle videa a je už 4 dny klid . https://www.youtube.com/watch?v=i8wUTzpmMpU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.