Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Zdravím a prosím o radu.

Dostal jsem nový služební telefon Samsung Galaxy A10. Mám služební vozidlo Fabia a snažím se propojit handsfree přes bluetooth, ale spojení funguje velice podivně.
Po spárování telefonu se telefon připojí k handsfree. Chvilku po připojení se na displeji auta objeví HSP přerušeno a spojení se začne navazovat znovu. Poté se opět připojí a zase odpojí. A pořád dokola. Zajímavé je, že když mi někdo volá a zrovna se trefí do toho okamžiku, kdy je HF s mobilem propojené, hovor bez problémů proběhne. Od té doby už spojení nepadá a funguje OK. Až do doby, kdy vypnu zapalování a z auta odejdu. Po novém nastartování se spojení zase takto pořád spojuje a přerušuje.

Nevíte, kde může být chyba?

Děkuji
Vloženo

Zdravim.

Chyba je v mobilu. Mam taky samsunga j6 a stejne mi se odpojuji a spojuji. Tak se deje par krat a potom se spoji a je klid. Mam to na neorigo radiu. Smasung ne umi poradne udelat BT. Mam uz 3 mobil od samsunga a v kazdem je stejne

Vloženo

Ano viník je mobil. Jediná pomoc je hard reset. Buď po aktualizaci  fw nebo natvrdo trojhmatem. Napřed taky wipe cache.  Tohle mi pomohlo už dávno s S4 a teď má kolega taky A. Půl dne sem se tím babral a po resetu už ok.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Díky, mě nepomohl ani wipe cash a hard reset. Telefon jsem dal zpátky na ředistelství firmy, aby ho zreklamovali. Doufám, že už se s ním nesetkám a dostanu něco lepšího. Podle informací od kolegy nejsem ve firmě jediný s tímto problémem.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...