Jura24 Vloženo 10. Únor 2022 Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 Ahoj, nenašel jsem jiné vlákno, kde by se tento problém řešil. Mám Style a dnes (po dlouhé době) hned od rána jasno a Slunce svítilo až tak, že jsem si musel vzít sluneční brýle. Světla jsem si hodně zvykl přepínat do pozice AUTO. ALE po celou dobu cesty do práce z Kladna do Prahy, kdy v podstatě Slunce jsem měl celou dobu před sebou, se světla né a né přepnout do denního svícení :-/ Veškeré senzory jsou čisté, bez žádných překážek ve výhledu. Ovšem když je Slunce výše, tak to funguje bez problému. Tak nevím, jestli se to tak chová normálně nebo to mám řešit se servisem? Díky za odpověď ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Únor 2022 Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 Mozno sa skus mrknut,ci mas v menu svetiel nastavenie pozdni,alebo casna reakcia....aj podla toho sa system rozhoduje,kedy prepne na denne a opacne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 10. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 Tak to som ani nevedel, že to ovplyvňuje. Ja som mysleľ, že je to len pre prisvecovanie do zákrut. Ja mám skôr problém, keď je hmla a jasno, tak vypne stretávacie a dá denné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 10. Únor 2022 Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 Hmla je celkovo problem pre denne svietenie......tam je potrebny ten manualny zasah vodica a otocit "gombik" z AUTO na stretavacky....je to stale iba asistent... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 10. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 Hej, ved toto. A problem je hlavne to, ze scala nema signalizaciu zapnutych svetiel na pristrojovke ani len oznam na tom displayi, ze ci zapli, ci vypli. Jedine pod volantom na spinaci to vidiet a potom na displayi infotaimentu, ak je spusteny u mna carplay. A este v stave auta na obrazku znazornuje svetla. Takze ak sa vodic nevenuje kontrole svetiel, nemusi to vobec postrehnut, ze sa vypnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 10. Únor 2022 Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 Mozna hloupa otazka, ale jak poznam na spinaci, ze jsou aktivni potkavaci svetla a ne jen denni, kdyz je spinac v poloze AUTO ? 🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 10. Únor 2022 Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 že svítí zeleně ta kontrolka napravo od polohy Auto, při denním nesvítí 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 10. Únor 2022 Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 Jak svítí ikona nad polohou auto, tak se rozsvítí ta vedle ní vpravo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 10. Únor 2022 Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 Mne se treba pri zapnuti tlumenych svetel prepne na infotainmentu Waze navigace do nocniho rezimu. To je takova pro me nejvyraznejsi indikace, protoze ta ikonka za denniho svetla a v mlze neni dostatecne dobre videt. Jooo, indikace v budikach by se hodila. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 10. Únor 2022 Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 já kvůli tomu začal taky jezdit vždy s mapou, abych věděl, kdy svítím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 10. Únor 2022 Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 Dovolím si nadhodit link, na dorobení signalizace do budíků, autorem je @wirer. Návod je na fabii ale předpokládám chytré hlavičky nebudou mít problém udělat adaptaci i na scalu :D Jinak pro mě je zatím hlavně indikátorem podsvícení stropní lampičky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 10. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 (editace) 3 sposoby detekcie. Navigacia, resp. pozadie cez AA, ci Carplay a ostatne. Obrazkove prevedenie Editováno: 10. Únor 2022, autor: csabac 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 10. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 (editace) inak by sa malo dat i dokodovat aspon hlasku, ze vyhodi pri zapnuti a vypnuti na displayi medzi budikmi. ale to by keras mohol posnorit Editováno: 10. Únor 2022, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 11. Únor 2022 Sdílet Vloženo 11. Únor 2022 (editace) @csabac druhy screenshot je z Apple CarPlay (iOS) ? A na Boleru nebo Amundsen ? Jak se pripadne da nastavit toto dlazdicove rozlozeni ? Vzdy mam pouze jednu APP na displayi ale tohle je super - dekuji za informaci - klidne DM nebo jinam do sekce, kam se to hodi.... Editováno: 11. Únor 2022, autor: LuBe79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 11. Únor 2022 Sdílet Vloženo 11. Únor 2022 @LuBe79stačí ťuknout na ikonu vlevo dole a tím přepínáš zobrazení, musíš ale 2x, 1x je to návrat na hlavní obrazovku a funguje to Swingu, Boleru i Amundsenu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 11. Únor 2022 Sdílet Vloženo 11. Únor 2022 Projížděl jsem jednotky 5F, 09, 17, 05 i can gateway... Hledaný výraz: denní, tlumené, kontrolka, signalizace, světla, světlo, obrysové.... a ještě pár dalších. Nic takového tam není. Asi proto, že scala (nebo celé mqb) nepočítá s kontrolkou tlumených světel. Ani jí fyzicky nemá. Jen když jsou aktivované automat. tlumené/dálkové podle kamery tak je na maxidotu dole ikonka. Ta svítí při aktivaci stále a jen se k dálkovým přidá modrá led. Jedině přitáhnout kablík přímo ze světla nebo z pojistek a někam si dát zelenou ledku 💡 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 11. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2022 Ja som myslel, ze na maxidote hlasku by vypisalo na 2-3s, ze zaplo-vyplo svetlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 11. Únor 2022 Sdílet Vloženo 11. Únor 2022 Vaše starosti bych chtěl mít 🤣 Co takhle vodotrysk z palubovky? Ne tohle fakt nejde. Csabac, tohle by bylo stejně nahovno. Po hlášce okamžitě zapomeneš jaký je současný stav. Zda denní nebo tlumené. Zvlášť když se budeš v autě s někým bavit nebo telefonovat. To chce ledku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 11. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2022 V aute sa vozim 99% sam a to by bolo fajn za hasnej hmly. Ako ale fakt jednu kontrolku skoda by mohla dat na budiky. Simply clever… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Únor 2022 Sdílet Vloženo 11. Únor 2022 ved link na dorobenie tu uz padol :) zatial som dorabal niekolko F3 a jednu O3, zatial myslim funguju vsetky. naposledy minuly vikend F3 - kontrolka stretavacky a rovno ja BSD 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 11. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2022 Toto riesenie pri aute v zaruke je to posledne riesenie u mna. Nad tym ani neuvazujem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 12. Únor 2022 Sdílet Vloženo 12. Únor 2022 Má tam scala tuto pozici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Únor 2022 Sdílet Vloženo 12. Únor 2022 Nemam Scalu, nemam ako preverit. To bol iba navrh. Kontrolka sa da dat kdekolvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 12. Únor 2022 Sdílet Vloženo 12. Únor 2022 Tento analog. cluster pre Scalu by sa mal vyrabat v Marelli v Kosiciach/Kechnec. Ak to tak je, pozriem sa na to, este pred zlozenim ako to vyzera 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 12. Únor 2022 Sdílet Vloženo 12. Únor 2022 A jaký je problém pohnout hlavu doleva a podívat se, co svítí na vypínači? Vždyť to tam je vidět, co právě svítí. Když vjedu do tunelu, tak se pak po výjezdu ven podívám, jak to pár vteřinách zase zhasne. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.