Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj,

nenašel jsem jiné vlákno, kde by se tento problém řešil.

Mám Style a dnes (po dlouhé době) hned od rána jasno a Slunce svítilo až tak, že jsem si musel vzít sluneční brýle. 

Světla jsem si hodně zvykl přepínat do pozice AUTO.

ALE po celou dobu cesty do práce z Kladna do Prahy, kdy v podstatě Slunce jsem měl celou dobu před sebou, se světla né a né přepnout do denního svícení :-/ Veškeré senzory jsou čisté, bez žádných překážek ve výhledu.

Ovšem když je Slunce výše, tak to funguje bez problému.

Tak nevím, jestli se to tak chová normálně nebo to mám řešit se servisem?

Díky za odpověď ;-)

Mozno sa skus mrknut,ci mas v menu svetiel nastavenie pozdni,alebo casna reakcia....aj podla toho sa system rozhoduje,kedy prepne na denne a opacne.

• Autor

Tak to som ani nevedel, že to ovplyvňuje. Ja som mysleľ, že je to len pre prisvecovanie do zákrut.

Ja mám skôr problém, keď je hmla a jasno, tak vypne stretávacie a dá denné.

Hmla je celkovo problem pre denne svietenie......tam je potrebny ten manualny zasah vodica a otocit "gombik" z AUTO na stretavacky....je to stale iba asistent...

• Autor

Hej, ved toto. A problem je hlavne to, ze scala nema signalizaciu zapnutych svetiel na pristrojovke ani len oznam na tom displayi, ze ci zapli, ci vypli. Jedine pod volantom na spinaci to vidiet a potom na displayi infotaimentu, ak je spusteny u mna carplay. A este v stave auta na obrazku znazornuje svetla.

Takze ak sa vodic nevenuje kontrole svetiel, nemusi to vobec postrehnut, ze sa vypnu.

Mozna hloupa otazka, ale jak poznam na spinaci, ze jsou aktivni potkavaci svetla a ne jen denni, kdyz je spinac v poloze AUTO ? 🤔

že svítí zeleně ta kontrolka napravo od polohy Auto, při denním nesvítí 

Jak svítí ikona nad polohou auto, tak se rozsvítí ta vedle ní vpravo.

Mne se treba pri zapnuti tlumenych svetel prepne na infotainmentu Waze navigace do nocniho rezimu. To je takova pro me nejvyraznejsi indikace, protoze ta ikonka za denniho svetla a v mlze neni dostatecne dobre videt. Jooo, indikace v budikach by se hodila. 

já kvůli tomu začal taky jezdit vždy s mapou, abych věděl, kdy svítím :-)

Dovolím si nadhodit link, na dorobení signalizace do budíků, autorem je @wirer. Návod je na fabii ale předpokládám chytré hlavičky nebudou mít problém udělat adaptaci i na scalu :D

Jinak pro mě je zatím hlavně indikátorem podsvícení stropní lampičky.  

• Autor

3 sposoby detekcie. Navigacia, resp. pozadie cez AA, ci Carplay a ostatne. Obrazkove prevedenie

CE93AD46-2561-4EBC-848C-842A1BA8C99C.jpeg

8F121F31-8B84-4854-A906-E6781A671BB7.jpeg

E78C8E89-5AB3-4037-BD99-A0DE420184B1.jpeg

448D2FAC-B48E-4846-B647-129FBD9381FF.jpeg

Upraveno od csabac

• Autor

inak by sa malo dat i dokodovat aspon hlasku, ze vyhodi pri zapnuti a vypnuti na displayi medzi budikmi. ale to by keras mohol posnorit 

Upraveno od csabac

@csabac druhy screenshot je z Apple CarPlay (iOS) ? A na Boleru nebo Amundsen ? Jak se pripadne da nastavit toto dlazdicove rozlozeni ? Vzdy mam pouze jednu APP na displayi ale tohle je super - dekuji za informaci - klidne DM nebo jinam do sekce, kam se to hodi....

Upraveno od LuBe79

@LuBe79stačí ťuknout na ikonu vlevo dole a tím přepínáš zobrazení, musíš ale 2x, 1x je to návrat na hlavní obrazovku a funguje to Swingu, Boleru i Amundsenu

Projížděl jsem jednotky 5F, 09, 17, 05 i can gateway... 

Hledaný výraz: denní, tlumené, kontrolka, signalizace, světla, světlo, obrysové.... a ještě pár dalších. 

Nic takového tam není. 

Asi proto, že scala (nebo celé mqb) nepočítá s kontrolkou tlumených světel. Ani jí fyzicky nemá. 

Jen když jsou aktivované automat. tlumené/dálkové podle kamery tak je na maxidotu dole ikonka. Ta svítí při aktivaci stále a jen se k dálkovým přidá modrá led. 

Jedině přitáhnout kablík přímo ze světla nebo z pojistek a někam si dát zelenou ledku 💡

• Autor

Ja som myslel, ze na maxidote hlasku by vypisalo na 2-3s, ze zaplo-vyplo svetlo

Vaše starosti bych chtěl mít 🤣

Co takhle vodotrysk z palubovky? 

Ne tohle fakt nejde.

Csabac, tohle by bylo stejně nahovno. Po hlášce okamžitě zapomeneš jaký je současný stav.

Zda denní nebo tlumené. Zvlášť když se budeš v autě s někým bavit nebo telefonovat.

To chce ledku!

• Autor

V aute sa vozim 99% sam a to by bolo fajn za hasnej hmly. Ako ale fakt jednu kontrolku skoda by mohla dat na budiky. Simply clever…

ved link na dorobenie tu uz padol :) zatial som dorabal niekolko F3 a jednu O3, zatial myslim funguju vsetky. naposledy minuly vikend F3 - kontrolka stretavacky a rovno ja BSD

IMG_20220205_124511.thumb.jpg.503e44682216cc8e9ffc2bda58cb14f2.jpg IMG_20220205_135506.thumb.jpg.465083523e9d356a3470a8f04b38d6ce.jpg

• Autor

Toto riesenie pri aute v zaruke je to posledne riesenie u mna. Nad tym ani neuvazujem

Má tam scala tuto pozici? 

Nemam Scalu, nemam ako preverit. To bol iba navrh. Kontrolka sa da dat kdekolvek

Tento analog. cluster pre Scalu by sa mal vyrabat v Marelli v Kosiciach/Kechnec. Ak to tak je, pozriem sa na to, este pred zlozenim ako to vyzera 😉

A jaký je problém pohnout hlavu doleva a podívat se, co svítí na vypínači? Vždyť to tam je vidět, co právě svítí. Když vjedu do tunelu, tak se pak po výjezdu ven podívám, jak to pár vteřinách zase zhasne.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.